- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem gond
viszont honnan az infok, hogy alul vannak méretezve a GPU körüli alkatrészek? én semmi ilyet nem olvastam
a hűtési megoldás valóban elég kérdőjeles, de egyelőre inkább hitkérdés - az AMD szerint a 95 fok megfelelő, és nincs bizonyíték sem arra, hogy ártalmas hosszabb távon, sem arra, hogy tényleg safe. a visszahűlős benchmark trükközést pedig ugye az nVidia kezdte.
sokkal problémásabb, amit az utolsó bekezdésben írsz - ezért jobb felhasználói szemmel az nVidia féle boost, mint az AMD-féle "leszabályozás", hiába fejlettebb műszakilag az utóbbi. különösen a mozgástér mérete aggályos - ha mondjuk 900MHz-nél megállna, akkor üsse kavics, de több tesztben felbukkantak 800MHz alatti órajelek is. ouch...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest