- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#45185024 #11515 üzenetére
Az meg csak hagyjan... Witcher 3 miatt is a fejlesztoknek kellett kiallni hogy bocsi, elszurtuk (GW-t valasztottuk), de lehetne sorolni. De ez csak hab a tortan.
Engem az erdekel, hogy aki ezekkel mind tisztaban van, mennyire karos a GW, mennyire hektikusan ad rossz teljesitmenyt a jatekokhoz (ha kikapcsolod latod hogy 20-40%-rol is beszelunk) az hogy a fenebe tud kiallni es teljes meggyozodessel azt mondani hogy ez jo
Akkor tudnam ezt megtenni, ha minden gepen egyforman szebb is lenne, meg adna hozza minimum 10% teljesitmenyt VGA-tol fuggetlenul...
Az hogy a jatek jo meg nem teszi a GW-t azza, inkabb megjobban kiemeli hogy anelkul mennyivel jobb lehetne meg...
Szaby: most oszinten azon az arszinten ha valaki a jatek miatt vesz meg egy kartyat, akkor kb az eleg szanalmas, de ugy minden szempontbol. Az oke hogy AMD nem ad jatekot, gondolom nem fer bele mar uzletileg, nekem nem is hianyzik, de ismerve a sok "szimpla" vasarlot biztos hogy a jatekok 50%-ban dobnak ra amikor kivalasztjak a kovetkezot. Nem marketingrol beszelunk most, amiben AMD egy rakas herelt majomnal is rosszabb, hanem a csodalatos NV jatekokrol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest