- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz Rabbitf_24 #33096 üzenetére
Pedig ezen elméletileg minőségi hangkari van.
Szerintem tedd be felülre, ez is ugyanolyan nyák mint bármi más, nem lesz baja. Az enyémnek sincsen -
trufa12
addikt
válasz Rabbitf_24 #33096 üzenetére
De gyönyörű te jó isten
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
HSM
félisten
válasz Rabbitf_24 #33091 üzenetére
Akkor vegyél valami olcsó alapmodellt, amiért nem kár, ha pár év múlva kuka lesz a melegtől. Az alaplapit egy olcsóbb modell is porrá alázza.
-
WaterWawe
őstag
válasz Rabbitf_24 #33091 üzenetére
-
TTomax
félisten
Hát ha nálam megy 7990el,haveromnak 7950Cfel...valóban felesleges mert akkor tudnék segíteni... használj playclawot,mit mondhatnék erre...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
zack
nagyúr
válasz TTomax #33067 üzenetére
Felesleges, mert bepipátaltam mindent amit kellett. 2 módszert is megnéztem, ha a global-t pipálom ki, akkor semmi, ha az exe-hez adom hozzá, akkor megjelenik a panel játék alatt, de nem mutat semmit.
A Play Claw 5 működik, de csak trial...
Tehát nem nálam van a gond.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
HSM
félisten
válasz Rabbitf_24 #33089 üzenetére
Dehogynem. Alájuk kéne tenni, minél messzebb tőlük...
-
Rabbitf_24
addikt
közvetelnül a vga fölé betenni egy hangkarit mennyire lenne életszagú?
nem lenne egy kicsit melege? -
alapabb
csendes tag
Üdv!
Ennél a videókártyánál már fontos hogy pcie 3.0-ás lapot vegyek, vagy nem okoz jelentős sebességcsökkenést ha 2.0-ás lapba teszem bele?MSI_R7970_Lightining_BE_AMD_3GB_GDDR5_384bit_PCI_E
Köszi!
-
pityu8611
tag
válasz DjDanee87 #33078 üzenetére
Szerintem az AC mindegyik 7970-re jó nemcsak a refre!!Valószínű megadta magát a venti csapágya!
Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Windforce3as 7970emen megadta magát a bal szélső venti. Lehet látni, hogy hiába állítom catalystban 20%ra manuálisan a bal szélsőt nem kezeli és elég brutál hangja is van annak az egynek.
Arctic Accelero Xtreme rámenne a gyári WF helyett, vagy ez csak ref kártyákra jó?
Kivéve a kártyát lehet látni, hogy valami nincs azzal rendben Bal szélső eléggé lötyögős a középsőhöz képest.
Bocs a szar videókért, nem egyszerű ipaddel felvenni miközben másik kézzel próbáltam szemléltetni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
Sziasztok!
Asus matrix 7970 vga, alapon 13.9 driver.
Néha bekapcsoláskor feláll a Win majd lekapcsol a monitor, a kártya meg terhelve megy (matrix logó szerint,lila fény) ??? csak az újraindítással oldódik meg. Ez mitől lehet??? -
tipuka
addikt
válasz trufa12 #33070 üzenetére
Nekem az van és vannak benne bugok, kettőt most leírok, aztán többet nem offolok. A grafity mozog a levegőben, amikor nem közvetlen a falra/sziklára nézel. (első pálya)A másik, hogy estem már be a textúra alá és újra kellett kezdenem az egész missziót, mert a checkpointra kattintva ugyanoda a textúra alá dobott vissza. (amikor egy kis lukban mászkáltok fel a létrán) Amúgy én is lehidaltam az első pályától, a többi se rossz, de nem olyan élmény a többi, de így is tetszik/ tetszene, ha menne normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz sixpak #33073 üzenetére
Én vagyok az egyetlen akinek a világon hibátlanul le futott a program ?xD?
Pedig nem vagyok benne a fejlesztő brigádba(most már csak azt kellene meg tudni mi van fenn nekem , ami sok embernek nincs )
használok silverlightot, a dx et webinstallerből tolom, a 13.11v8 drivert használom ) van fenn ac3 filter codec meg 1 coreaac , win 8.1 enterpriseasrock z87 extreme 4 lap,...
Szóval nem értem, nálam miért ment le minden hiba nélkül, fagyásokat meg csak az oc-mnek köszönhettem. A program kb 5 sec alatt betöltött, nem szüttyögött nálam .
Akkor kérlek vedd úgy kolléga, én még most szólok hozzá aktívan és próbálok értelmes érvekkel jönni .
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elég egy darab BF4 topic is.
⭐ Stella
-
trufa12
addikt
válasz ricshard444 #33069 üzenetére
ÁHhh ez kb 1 tech-demo szint
Hogy szép szép, azt annyi, nagyon sterilre sikeredett a kampány, első pálya a legjobb, ott teli pakolták akcióval , jelenetekkel , esik zuhan a helikopáter, meg dől az épület...
Utána meg semmi, 1 pálya, mész lősz, még 1 pálya, mész lősz, még 1, mész lősz, aztán stáblista vége címszó sincs -.-Annyira egyhangú lett hogy az nem igaz.
Ezzel szemben komolyan mondom a szidott call of duty -ból a black ops 2, teli van eseménnyel és komolyan mondom még hosszú is a kampány .Aki meg meg vette kemény pénzért én ki írom ide ... (töltse le a black box-os deluxe verziót , az bugmentes... legalábbis nálam az volt.)
Mert hogy az eredeti játék tiszta bug ez érdekes, vagy nem tudom mi más nálam, mint nálatok .. mert nekem béta 11.v8 driverrel nem volt gondom .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Nem értem, nálam minden hiba nélkül lefutott a játék, 1szer volt hiba mikor nagyon előre szaladtam , és a játék nem tudta lekövetni mit csinálok (ez az átka ennek a mostanában előre le programozott campaing-nek) hogy ha előre megyek nem várom meg a társakat és ki nyírok mindenkit stb akkor nem úgy dobálja a játék a dolgait ahogy kell , bezavarodik (túl jó voltam) de a küldit restartoltam szépen követtem társaim és túl is jutottam a részen (annyi volt előre mentem a csajszi átfutott a zárt kapun én ott maradtam )
De 1 textura hibám nem volt . És végig is toltam (de ez valami kegyetlen rövid lett )
A vga-val szenvedtem folyton mert mindig megfagyott 1 idő után . (oc végett ) inkább vissza lőttem alapra, bírnia kell ennek így is.
De hogy lehet ilyen rövidre csinálni 1 kampányt... a végén leküldtem a négert az bomba fel a hajóra, nyomtam a gombot, nah mondom jön a kövi pálya... semmi extra nem történt, helyette meg kaptam a dögcéduláját, elszálltak a helikopáterrel, és jött a stáblista... -.- mondom anyátokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
válasz TTomax #33064 üzenetére
Be van állítva minden. Ki is van pipálva amit látni akarok, az fps értékkel együtt, de csak az fps-t mutatja.
Mégis mit állítsak be? Minden mellett ott a pipa. Ha az fps-t kijelzi, mindent ki kellene hogy jelezzen.(#33065) Asbee
Kipróbálom, köszi.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
demmer123
őstag
a kevés a táp a géphez pl nekem játék közbe ha tuningolok egy kicsit is a vgan akkor a játék lefagy és annyi pedig még 10% tunnigot se bir lehetséges a táp a lúdas?
A konfig i5 2500k 4,2ghz,4db 2gb ddr3 1600mhz ram,7970 asus ghz edition, A TÁP 500W CTG CHIEFTEC
Üdv -
mezi84
csendes tag
-
tipuka
addikt
válasz ricshard444 #33057 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Én meg itt próbálgatom a különböző drivereket... Na sebaj, aktívan használtam a google-t.
-
zack
nagyúr
Rosszul látod. Mindenkinél más hibákat generál a játék.
Le lett írva 100x. STABIL JÁTÉKKAL KELL TESZTELNI A VGA-t!
Nem értem, mit nem értesz ezen.
-
-
WaterWawe
őstag
-
Azharel
aktív tag
Üdv!
Pár napos asus r9 280x dc2 vga-m nekem is kockásodott, bf4.exe hibával leállt majd utána jött elő a jelenség. A videón látható, illetve a fehér helyett még szürke és fekete kockák is megjelentek. 13.11betaV8
Nektek is hasonló volt a lightningal ? -
WaterWawe
őstag
válasz fatal1ty1984 #33042 üzenetére
Nekem jó a beta 8-as. Legalább egy +20-30FPS-t hozott BF4-ben a beta 7-hez képest.
-
fatal1ty1984
őstag
ez az uj beta driver egy fos ahogy van.nállam eddig a 13.10 volt fent és hiba nélkül ment a bf4 is,viszont tegnap feltettem a 13.11-est és nállamis textura hibák vannak.
-
TTomax
félisten
-
-
HSM
félisten
"De a legvalószínűbb, hogy a játék is és a driver is kaki. "
Ennyi. Alap, hogy stabilitást nem 0. napos körítéssel tesztelünk.
Tesztre vissza kell térni egy régi driver/játék kombóra, ami működött. Én se véletlen maradtam a 13.6 beta 2 drivernél, jó gagyi volt mind a 13.8 beta 1 mind a 13.8 beta 2 is stabilitásra.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Már leírtam én is. Van aki megérti, van aki nem. Ezzel már nem tudok mit csinálni.
Annyi a rizikófaktor, hogy én mint gyakorlott hibakereső, sem tudom a jelenlegi káoszban mivel van gond.
Driver vagy BF4... Driverek béta fázisban, BF4 alfa fázisban. Lehetetlen kideríteni mi minek a hibája.
De a legvalószínűbb, hogy a játék is és a driver is kaki.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
pityu8611
tag
-
-
pityu8611
tag
válasz Motion_Blur #33028 üzenetére
Tegnap éjjel 2-3 óra intenzív bf4 hiba nélkül ment,kezdtem bizakodni,de ma délelött új jelenség a pályán egy hatalmas textúra csík lett!!játék restart és semmi hiba!Hát kezdek én is driverre gyanakodni!Mindenesetre ma elviszem egy haverhoz ő is nyuzza pár napig aztán majd meglátom!!
Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
zack
nagyúr
válasz Motion_Blur #33028 üzenetére
Mondtam. Nem szabad kapkodni. Én se vittem volna vissza, de amikor döntenem kellett, 50-50% esélye volt a hardver és a driver hibának. Már ez kiderült, hogy 90% hogy a driver a bűnös. Nincs ezekkel a Lightning kártyákkal semmi baj.
Persze ez az új példány jobb lett tuningban, de ugye az is benne volt, hogy rosszabb lesz mint az előző.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
-
trufa12
addikt
Nekem szépen megy. pedig megsúgom pénzem nem maradt a játékra a gép fejlesztését most fejeztem be ugyebár napja áldoztam 90 ezret. így szégyen szemre virágboltival tolom, (ha eredetid van az így elég vicces..)
Most végre érzem az erőt, nem mint az fx8320 .gigabyte 990fxud3 társaságában...
(bár hogy ez meddig lesz így..) úgyis lehet párhónap múlva kezdeni az egészet elölről .[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Motion_Blur #33015 üzenetére
Azért mert BF4 hiba. Nekem is volt olyan mint neked. Ne ezzel teszteljétek. Olyan hibák vannak benne, amilyet én még kiadott játékban nem láttam.
Konkrétan nem tudom tovább vinni a játékot, amikor "menj vissza a valkűrre" a feladat a vízen. Konkrétan ahonnan jön a heli, és lelövöm, azon a hajón keresztbe hosszába át tudok menni. Ordító hiba. Ezek után majd egy órát hánykolódok a vízen, keresem azt a nyamvadt valkűrt, de semmi. Elúszott? Elsüllyedt? Sehol sem találtam. Majd egy levegőben levő vadászgép ami álló helyzetben lebegett, már kezdett felb@szni. Hajókázok, egyszer csak egy mentőövetz látok lebegni a víz felett. Ez volt a valkűr, csak éppen a textúra hibák miatt láthatatlan lett. Annyira, hogy azt se tudom hova kell mennem a csónakkal, mert nem jelez semmit, és hát láthatatlan. Majd nagy nehezen megtaláltam a hátulját, ls most jön a lényeg a hajóval beugrattam a valkűr belsejébe., és onnan se előre se hátra.
-
trufa12
addikt
Nah afterburnerrel, az általad írt értékek szerint idáig rendben van 1150 /1600 on .
Most kombustorral tesztelem , burn-in .(lassan ég de még egyelőre stabil) 75 fok
Sokat makettozhattál hogy ezt ki tapasztald ..
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz Motion_Blur #33015 üzenetére
Bele jött
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes, most toltam 1 óra Batmant, majd 1 óra BF4-et, és semmi hiba...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
HSM
félisten
Igen, csak mivel a Lighning BE-n más vezérlő van (Nuovoton, ha jól emlékszem) nem Chil, így a Sapphire karira csak valami aux feszt ír, amit jobbnak láttam nem piszkálni. A file törlése után AMD 7900 seriesnek látja, és röhögve állítható minden.
(#33011) trufa12: Remélem így majd összejön a dolog nálad is.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz trufa12 #33005 üzenetére
Ja, és az OC BIOS-ával, ami 1000/1450Mhz gyárilag, és Afterburnerben bekapcsoltam a "Force constant voltage"-et is, különben nem lehet neki feszt állítani.
A memóriák feszültségét úgy állítod, hogy az Afterburnerben (3.0.0. beta 15) a core voltage mellett jobbra lenyitod a fület, és ottvan. Ja, és le kell törölni az Afterburner könyvtárából az "MSIAfterburner.oem" file-t, hogy ne Lightning BE-nek lássa a karit, mert ha annak látja, nincs feszültségállítás.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Erre valaki esetleg tud mondani valamit? Köszi előre is !
-
-
HSM
félisten
válasz trufa12 #33002 üzenetére
A régi 7970-emre gondolsz? Végülis nálad kötött ki?
Az egész pontosan 1,256V-on elszaladt 1150-en, a memók pedig ha jól emlékszem 1,52V-on mentek 1650-et. Ha többet adtam nekik, nem szerették, ha kevesbbet, szintén. Én azért az 1550-hez is adtam nekik ennyit, a memóriát nem szeretem kicentizni sosem.
1150/1550-en használtam jópár napig teszt céllal, és nálam nem volt semmi gondja úgy. Valley tesztre szemetelve ugyan, de 1200-as GPU-val is lefutott 1,3V-on. Tomb Raiderben néztem amúgy az 1150-et, Planetside2-ben, meg jópár óra valley, meg egy kör 3Dmark, és sehol semmi szemét, vagy fagyás nem volt.
Nálam is 50% limittel ment, i5 3570k-s proci, Giga z77x lap, és Enermax modu82 625W-os táp.
-
trufa12
addikt
A bevizsgálós szöveg meg csak rizsa... 1 hét alatt be tudták vizsgálni xD .D az enyémet ...-.-
amúgy meg rizsáznak hogy el küldik ide oda a cuccot-.- de amúgy szart se vizsgálódnak ezek ránéznek ha nincs külsérelmi nyom, megy a kukába vagy vissza a gyártónak és ennyi .Csak szeretnek ülni a zsén mert megtehetikAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
Kolléga neked hogy ment a vga-d 1.3 v on 11xx et
mert itt nem akaródzik menni csak 1070 1550 , amúgy sem szemetel, de viszont random fagy mint az állatpedig a lap z87 extreme 4, i5 4670 k, a táp meg 650 w fsp moduláris aurum gold
rá toltam pedig az 1.3v meg az 50% erőt ..
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
Én meg örülök a jó kis Vaporomnak,lehet jön egy mellé tesónak,aztán egy ideig kihúzom azzal.
Walking Dead