Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Sapphire 7970 em van, és pl facebook chat része fekete kockás és az a vicces az én accountom nem de pl ha más lép be nálam nála igen xD
csíkozott a kép is -.- át állítottam 1 es biosra-.- meg fel tettem a legfrissebb béta drivert és azóta nincs gondom .
Driveres gond ez csupán . Játék alatt semmi gond nincs .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
Ezek driver gondok ... Minden nem kell aggódni . Senkinek . Mert engem 1 dolog idegesít hogy 3-4 gb kártyák amik 384 bittel vannak meg küldve ... Hogy a francba .-.- nem tudnak futtatni 1 játékot stabilan sima fhdban 60 fps-el...
mikor 7870 tahiti 1 kis tuningal a bf3 at még vitte 80 fps el ... Szó szerint mindent felhúzva a játékban...
Nah most akkor 7970 ... miért nem viszi az újabb játékokat... ebből gondolom driver gond...
Én néztem ilyen hardwarecompare v mi a franc oldalt . amin össze lehet nézni a vga-k egymáshoz viszonyított erejét.. hát a gtx 770 majd 1 szinten van , a 780 se sokkal veri ...
de akkor az oldal is le van fizetve ... mert én még sem ezt látomAmit még furcsállok .. assassin's creed 3 köztudottan elbaszott játék, és szintén 7870 , de még a 6950-el is ment Fullosan 50-60 fps el a híres bostonban...
valamelyik driverrel , már nem emlékszem, nah most a 7970 .. nem tudott stabilan 60 fps t produkálni le ugrott 30-40 re is akár... ugyan abban a konfigban ? nevetséges
de még a cinebench-ben is kevesebb fps-t hozott mint a 660 ti , pedig azért annál szerintem kissé jobbnak kéne lennie ...
az utóbbi 1 hónapban többet teszteltem mint játszottam... már agyam eldobtam
Ráadás a gépem sem volt 1 atom stabil a retek amd-től .Most váltok ugyebár intelre várok 1 kis csodát legalább a gép stabilitás ügyében és gyorsaságában .Még ha játék alatt nem is lesz számot tevő változás .[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Hát én már annak örülnék ha minden flottul menne , nem hogy a játék az már csak hab lenne a tortán, holnap érkezik a procim , ma már a seggszikla lap megjött szóval idáig ok minden.
-
trufa12
addikt
válasz Sontir Fel #32824 üzenetére
az én ramjaimra 1.65 van írva alapból
1.50 ön használtam őket.
1866 mhz en .szóval szerintem lehet kenni nekik . (bár ha pl 1.4 voltos a ramod ) akkor azért ne tolj neki túl sokat.
Bár nem értem miért kell E-pöcsölni .
az ember többet tesztel próbálja bizonygatni hogy ok minden... pedig nem a paraszt tehet arról hogy nem ok a dolog....inkább játszanánk
látom a kollégának is fenn van a lol, world of tanks . minden inkább tesztel mint hogy nyomna 1 bot,mid top lanet.Hú de vigyorgósra sikerült a hozzászólás, de én ki nem törlöm bocsássatok meg, de még korán van .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Össze raktam a configot,
hát durva . ) sokkal jobb az AMD -nél,
batman 60-90 fps között megy , idáig ami új játék azzal bírtam tesztelniamit még észre vettem , sokkal stabilabb maga a windows is. gyorsabban megy minden .
Nincsenek akadások, a játék közbe van de az gondolom a kis seagate 16 mb caches hdd miatt van, mert ezt most oda telepítettem .
Pl diablo 3 , tökéletesen betölt 0 akadás , ssd-ről .idáig hiába volt ssd-n amdnél akkor is voltak kisebb akadások . lassabban is töltött be .
Durva az intel még mindig nem mellesleg oc-ban is jó .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz Biguli #32861 üzenetére
Semmilyen amd procit nem javaslok
vagy legalábbis ez a8xxx
próbálkozz a 9xxx szériával (azt nem ismerem így nem tudom )de most váltottam a 8320 at 1 intel i5 4670 k ra, veri a procit persze oc-zva .) (de az is oc-z van volt ) és úgyis kevesebb pontot ért el .
meg játékok alatt is bőven meglátszik a változás.
Azóta boldog vagyok
nem törik a kép és stb. ezzel a lappal (z87 extreme 4 , seggszikla) az oc nagyon szépen megy vga-ból is kihoztam most 1100 mhz/6300 at .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
Olyan elégedett vagyok . (hogy nagyon ) És nincs akadás, a vga- hozza amit kell neki, ráadás lap végett voltak gondjaim, ebben a lapban fix 63 fok a vga- és agyon van tuningolva de izom stabil ...
a proci is 4.6 ghz ... a ramokat is simán fel lőtte 1866 ra ...
nem kellett semmit sem trükköznöm .
egy dolog nem tetszett a dark rock advanced c1 felfogatása szerintem kicsit fikli faklira sikeredett.. (mármint a tervezés) mert ugye a socket -et nem lehet le venni az alaplapról .de a hátulján ott a vas, nah most még erre megy a hűtésnek a nagy lapja.. ami nem éppen illyeszkedik , de én le szartam oda csavartam és ennyi, a procin rajta a hűtés, de féltem hogy a lap reccsen de csak meg se görbült és stb...
szóval gondolom normálisan fel fogattam, mert néztem én videót de nem találtam , meg néztem a hivatalos oldalt is írják hogy fel megy rá , fel is ment csak véleményem szerint kissé kókány ez így ... nem érzem biztonságban magam persze le esni nem fog de 2 órát szereltem rá a hűtést hogy nagyjából 1 szintre legyen meghúzva és nehogy törjek valamit, hát para volt de megérte.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
válasz fatal1ty1984 #32883 üzenetére
az mind1 magamtól beállítottam , ott a másik teszt lentebb .
-
trufa12
addikt
válasz Motion_Blur #32880 üzenetére
nem sokat dob rajta az i7 ! . én meg emiatt nyugodtam meg
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz Motion_Blur #32886 üzenetére
akkor ennyivel jobb a vga-d pedig ugyan az van nekem is csak ez nem msi hanem sapphire .
haha proci teszt nem kell köszi
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Az miért van hogy ha újra indítom a gépet be kell lépnem a biosba és ki lépek akkor indítja csak az oprendszert, ha simán újra indítom nem látja a rendszert az ssd-n
UEFI bios.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz fatal1ty1984 #32956 üzenetére
enterprise az enyém is, ki kapcsolom a defenderben az aktív védelmet de ugyan az az ablak jön ki, vagy hogy máshogy lehet azt még ki kapcsolni?
nah úgy le állítottam a defendert hogy vissza se tudom kapcsolni -.- de ettől még nem megy a driver install .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz fatal1ty1984 #32958 üzenetére
az is meg volt
-
trufa12
addikt
válasz fatal1ty1984 #32960 üzenetére
-
-
trufa12
addikt
válasz fatal1ty1984 #32963 üzenetére
245, pontosan le szedi ezért nem értem mi a gondja.
-
trufa12
addikt
válasz fatal1ty1984 #32965 üzenetére
a felhasználói fókok felügyelete ki van kapcsolva .
vagy mit kell ki kapcsolni?
de nem értem most miért csinálja ezt az előző drivert simán tudtam telepíteni .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Már megjártam az iponnal 1 hangfal ügyben , nekem 1 hét alatt lezajlott a csere (pénzt is vissza adták volna de akkor már inkább vettem 1 660-ti -t mert mittom én már mit küldtek levelet hogy adjam meg ezt a számot azt a számot(meg nem tudom már mit ....) és utalják a zsét, nah már most akkor inkább 1 gyors csere volt ráfizetéssel és pikk pakk hozta is a futár,
a hangfalért meg másnap jött a gari futár reggel
Én ki szívtam a vérüket, nem hagytam őket ülni a dolgon. Mert nekem is jöttek a 30 napos rizsával meg mert nem vagyok pesti jöttek azzal hogy van elég dolguk , szerencsére és azok az elsők akik a boltba vannak ... nah erre én aztán mondtam amit kell ....
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Kolléga neked hogy ment a vga-d 1.3 v on 11xx et
mert itt nem akaródzik menni csak 1070 1550 , amúgy sem szemetel, de viszont random fagy mint az állatpedig a lap z87 extreme 4, i5 4670 k, a táp meg 650 w fsp moduláris aurum gold
rá toltam pedig az 1.3v meg az 50% erőt ..
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
A bevizsgálós szöveg meg csak rizsa... 1 hét alatt be tudták vizsgálni xD .D az enyémet ...-.-
amúgy meg rizsáznak hogy el küldik ide oda a cuccot-.- de amúgy szart se vizsgálódnak ezek ránéznek ha nincs külsérelmi nyom, megy a kukába vagy vissza a gyártónak és ennyi .Csak szeretnek ülni a zsén mert megtehetikAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz Motion_Blur #33015 üzenetére
Bele jött
-
trufa12
addikt
Nah afterburnerrel, az általad írt értékek szerint idáig rendben van 1150 /1600 on .
Most kombustorral tesztelem , burn-in .(lassan ég de még egyelőre stabil) 75 fok
Sokat makettozhattál hogy ezt ki tapasztald ..
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Nekem szépen megy. pedig megsúgom pénzem nem maradt a játékra a gép fejlesztését most fejeztem be ugyebár napja áldoztam 90 ezret. így szégyen szemre virágboltival tolom, (ha eredetid van az így elég vicces..)
Most végre érzem az erőt, nem mint az fx8320 .gigabyte 990fxud3 társaságában...
(bár hogy ez meddig lesz így..) úgyis lehet párhónap múlva kezdeni az egészet elölről .[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Nem értem, nálam minden hiba nélkül lefutott a játék, 1szer volt hiba mikor nagyon előre szaladtam , és a játék nem tudta lekövetni mit csinálok (ez az átka ennek a mostanában előre le programozott campaing-nek) hogy ha előre megyek nem várom meg a társakat és ki nyírok mindenkit stb akkor nem úgy dobálja a játék a dolgait ahogy kell , bezavarodik (túl jó voltam) de a küldit restartoltam szépen követtem társaim és túl is jutottam a részen (annyi volt előre mentem a csajszi átfutott a zárt kapun én ott maradtam )
De 1 textura hibám nem volt . És végig is toltam (de ez valami kegyetlen rövid lett )
A vga-val szenvedtem folyton mert mindig megfagyott 1 idő után . (oc végett ) inkább vissza lőttem alapra, bírnia kell ennek így is.
De hogy lehet ilyen rövidre csinálni 1 kampányt... a végén leküldtem a négert az bomba fel a hajóra, nyomtam a gombot, nah mondom jön a kövi pálya... semmi extra nem történt, helyette meg kaptam a dögcéduláját, elszálltak a helikopáterrel, és jött a stáblista... -.- mondom anyátokat.
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz ricshard444 #33069 üzenetére
ÁHhh ez kb 1 tech-demo szint
Hogy szép szép, azt annyi, nagyon sterilre sikeredett a kampány, első pálya a legjobb, ott teli pakolták akcióval , jelenetekkel , esik zuhan a helikopáter, meg dől az épület...
Utána meg semmi, 1 pálya, mész lősz, még 1 pálya, mész lősz, még 1, mész lősz, aztán stáblista vége címszó sincs -.-Annyira egyhangú lett hogy az nem igaz.
Ezzel szemben komolyan mondom a szidott call of duty -ból a black ops 2, teli van eseménnyel és komolyan mondom még hosszú is a kampány .Aki meg meg vette kemény pénzért én ki írom ide ... (töltse le a black box-os deluxe verziót , az bugmentes... legalábbis nálam az volt.)
Mert hogy az eredeti játék tiszta bug ez érdekes, vagy nem tudom mi más nálam, mint nálatok .. mert nekem béta 11.v8 driverrel nem volt gondom .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz sixpak #33073 üzenetére
Én vagyok az egyetlen akinek a világon hibátlanul le futott a program ?xD?
Pedig nem vagyok benne a fejlesztő brigádba(most már csak azt kellene meg tudni mi van fenn nekem , ami sok embernek nincs )
használok silverlightot, a dx et webinstallerből tolom, a 13.11v8 drivert használom ) van fenn ac3 filter codec meg 1 coreaac , win 8.1 enterpriseasrock z87 extreme 4 lap,...
Szóval nem értem, nálam miért ment le minden hiba nélkül, fagyásokat meg csak az oc-mnek köszönhettem. A program kb 5 sec alatt betöltött, nem szüttyögött nálam .
Akkor kérlek vedd úgy kolléga, én még most szólok hozzá aktívan és próbálok értelmes érvekkel jönni .
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz Rabbitf_24 #33096 üzenetére
De gyönyörű te jó isten
-
trufa12
addikt
válasz ricshard444 #33100 üzenetére
Az itt is meg van, de valahogy én még sem tudom ennyire eltüntetni a kábeleket.
-
trufa12
addikt
válasz Rabbitf_24 #33103 üzenetére
Mennyibe adod ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest