Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz tipuka #28906 üzenetére
Ezt nekem is már több mint 1 éve csinálja, mióta Radeonom van. Volt kb. 6 különböző (amúgy hibátlan) radeon kártyám, meg azóta jónéhány driver... Ez van... Radeon-Firefox-Facebook kombó valamiért nem jó. Ebből kettőt szeretek, egyet utálok, szóval elvagyok
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Szerintem tegyél fel WIN 7 ultimate 64bit-et. Azzal nem lesz semmi gondod. Utánaolvastam ennek a WIN8-nak még mindig vannak gondok. Megvárok valami Service Packot aztán majd utána megvásárolom és felteszem addig nagyon értelme nincs számomra. WIN7 ami van nekem 2,5 éve megy hibátlanul. Szó szerint 1x sem dobott hibát pedig állandóan megy a gépem.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Cole86
senior tag
válasz tipuka #28915 üzenetére
vagy romlik... én azt sem erőltetném..
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz tipuka #28917 üzenetére
az van nekem is , ahogy szerintem a többségnek..
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
t-jay
tag
Kapcsold ki a hardveres gyorsítást a firefox-ban a beállításkonál. Nálam megoldotta a gondot egyből. Win 8 és 7970.
GIGABYTE GA-Z77X-UD5H; INTEL Core i7-3770K; CORSAIR Hydro Series H100; CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866Mhz CL9; MSI R7970 3GB Lightning; OCZ Vertex 4 128GB SSD; WD 3TB 7200rpm 64MB SATA
-
E1even
senior tag
válasz tipuka #29905 üzenetére
Tényleg nagyon gáz, eléggé átláthatatlan. Ki érti...
Pug: Igen, várjuk, de elég sok helyen feltűnt már ez az elnevezés.
Lehet, hogy van valóságalapja.9-10 nap múlva úgyis kiderül, hogy mi lesz.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tipuka #29922 üzenetére
Muszáj ezt itt kitárgyalni?
Van találgatós topic, kérlek ott boncolgassátok.⭐ Stella
-
-
HSM
félisten
válasz tipuka #30331 üzenetére
Hát ott valamit csúnyán benéztél, vagy proci limited volt. Én anno 4890-ről váltottam 5850-re, amin igencsak fickósabban ment a játék, egy éve meg azt cseréltem, és a 7950-emen sokkalta jobban futott, mint az 5850-en előtte, szóval a 4890 a fasorban se lett volna.
Az egér és hang bugjaiddal se találkoztam soha, pedig renegeteget toltam, igaz, a 7950-el csak pár órát....
-
KAMELOT
titán
válasz tipuka #30331 üzenetére
Szerintem valami gond van ott nálad a WIN7-ben. Nekem a GTA4 simán fut kimaxolva 55fps. Nincs semmiféle limitem, talán kicsi proci. És simán működik. A játékot játszottam ezekkel a kártyákkal. 4670 4770 4830 5670 7770 7970. Mindegyikkel simán ment, persze gyengébb kártyán alacsonyabb felbontáson és részletezettségen. NV párti meg CPU párti a game, d nem azt jelenti, hogy ilyen hibákat okoz mint nálad.
Ha gondolod elvihetem a gépem megmutatom, hogy megy![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Fail3D!
addikt
válasz tipuka #30421 üzenetére
jo de mivel veges a fent hirdetett termekek aranya igy azert 2-3 markat tipussal leirva varok a dcu2 vel meg gondolom 75k min az ara nemtudom tuingban meger e 10k-t bar gondolom hangban biztos jobb, a legtobbnel.
A v2 a legutolso kiadas? v van meg ujabb is?
Nezek egy sapphire hirdetet/ 2-t/ kinezet szinte azonos, orajel azonos, de az egyiknel megis ott van hogy oc- de ugyan az akkor is a mhz az abaj annyi kartya van saphhirebol is hogy elveszek bennuk
(#30423) =HG= ez hangban tuningban milyen? jobb a sapphirhutesenel? megrendelnem akkor inkabb meg ma ha mar ugyis ennyi az ara, csak ne utolag deruljon ki hoyg annyira megsem jo egyikben sem.
[ Szerkesztve ]
-
Gróf...
aktív tag
válasz tipuka #41627 üzenetére
Elolvastam mégegyszer figyelmesen az első bejegyzésedet. Azt, hogy a tv rosszul jeleníti meg, ugorjuk át. A monitor menüjében keresgélj valami képméretezésre utaló menüpontot. Nekem ugyan LG van, de van benne ilyen (csak épp nem a HDMI-hez, hanem a D-sub-hoz)
Persze ez is csak találgatás!Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest