Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy mennyire jók a 7950 vagy 7970 CrossFire rendszerek. Úgy értem, hallottam hírét komoly input laggoknak, micro shuttering és egyéb problémáknak az SLi-vel szemben. Meg azt is mondták páron hogy hiányos a driver support hozzá.Továbbá Ref. kártyákat nem nagyon szeretnék, azon kívül melyik kártyákat ajánlanátok CF-hez, lehetőleg ne legyen túl hangos. Most jelenleg az SLi-nél 1 slot szabad hely van a két kártya között. Valahogy így:
Előre is köszi a segítséget.
-
WaterWawe
őstag
válasz daveoff #31385 üzenetére
Mindenképpen szükség lenne a CF-re, mivel a 290x drágább és gyengébb.
Érdekes egyesek szerint jó a CF, mások szerint sok gond van vele... Az SLi-vel semmi problémám nem volt, de sajnos az újabb játékokhoz karcsú a 2GB vram. Egy 7950 / 7970 CF ár / érték arányában jó választás lenne, de egyesek szerint sok gond van a CF-el mások szerint olyan mint az SLi.
Elég nehéz így döntést hozni...
-
WaterWawe
őstag
Mindenképpen 2 slotos kártya kéne. A Ref. kártyáknak szörnyű hangjuk van, az nem hiányzik nekem. 2db 7950 vagy 7970 Sapphire Dual-X-en gondolkodtam én is. A kérdés viszont továbbra is az, hogy a CF-el valóban olyan sok gond van-e?
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem a Sapphire 7970 Dual-X tulajokhoz. Ez a kártya 2 slot helyet foglal el az infók szerint. Ellenben hallottam olyanokat hogy több, mivel a hűtő tovább ér és rálóg az alatta lévő slot-ra. Valaki tud ebben segíteni?Erre gondolok:
-
WaterWawe
őstag
válasz ricshard444 #31976 üzenetére
220k-ért?
-
WaterWawe
őstag
válasz ricshard444 #31998 üzenetére
Nekem nem okozott fennakadást anno. a GPU reactor.
-
WaterWawe
őstag
-
WaterWawe
őstag
Hol van itt neked 200k az ár grafikonon?
R3laX: Inter-Store
(#32053) Gerisz: Az hogy 3 slotot foglal el.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz Rabbitf_24 #32166 üzenetére
A 7970 CF olcsóbb és letolja. Akkor mért jobb az ár/érték aránya?
-
WaterWawe
őstag
válasz Whit3Rav3n #32226 üzenetére
Na... akkor én majdnem belefutottam ebbe a hibába.
-
WaterWawe
őstag
válasz Motion_Blur #32243 üzenetére
Tedd be a másik mellé CF-be.
-
WaterWawe
őstag
-
WaterWawe
őstag
Korábban nekem volt egy 7870-em ahhoz rgy Dirt:Showdown kupon amit felhasználtam. Black Screen-t nyomott a kártya állandóan, mondtam a boltba hogy ráfizetek egy 7970-re és nem kérték vissza a kupont, sőt a 7970-es kupont is ideadták, ami még az akkor meg nem jelent Hitman:Absolution-t Far Cry 3-mat, Medal of Honor-t és még valamit ami most nem jut eszembe tartalmazott. Az iPonnál nem hinném hogy visszakérnék avagy levonnák, ott van nekik a polcon számtalan darab.
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
7950 CF-től 71FPS Valley-ban jó eredménynek számít? Előtte NVidia kártyák voltak bennt, érdemes újrarakni a winfost? -
WaterWawe
őstag
-
WaterWawe
őstag
válasz fatal1ty1984 #32693 üzenetére
Ájjáj, azt attól félek Win7 alól lehet csak.
-
WaterWawe
őstag
Az miért van hogyha kilépek egy játékból akkor 5mp erejéig ilyen piros meg kék pontok jelennek meg a kijelzőn?
-
WaterWawe
őstag
válasz fatal1ty1984 #32711 üzenetére
Semmi, a játék hibátlan.
-
WaterWawe
őstag
válasz fatal1ty1984 #32715 üzenetére
Nincs valami ötleted erre?
Illetve még az érdekelne hogy 53 fok asztalon az egészséges? -
WaterWawe
őstag
0 és 2% között.
-
WaterWawe
őstag
Nincs semmi tuning, mégis 53 foknál nem megy lejjebb a kártya asztalon.
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy ha nézek egy videót jútyúbon akkor miért villog a képernyő teteje? -
WaterWawe
őstag
válasz Motion_Blur #32992 üzenetére
Én a 7950 Dual-X-eket megtudom erősíteni. 2 van a gépben belőle és annak ellenére hogy 1 slot hely van közöttük meglepően jól lehűti a felső kártyát is anélkül hogy ordítana a hűtő.
-
WaterWawe
őstag
válasz fatal1ty1984 #33042 üzenetére
Nekem jó a beta 8-as. Legalább egy +20-30FPS-t hozott BF4-ben a beta 7-hez képest.
-
WaterWawe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest