Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nismoka
addikt
válasz Rabbitf_24 #34896 üzenetére
AMD cleanup utilitivel csináltam. Csináltam rendszer visszaállitást ez megoldotta a problémát addig amig elkezdtem játszani, kb 1óra után a játék lerakta magát a tálcára, és ettöl kezdve megint maxon megy a gpu hiába lépek ki a játékból és hiába inditom újra a gépet. Megint csak a rendszer visszaállitás segitett. Mi a bánat lehet ez, nem lehet valahogy a win újra rakást megúszni? Nagyon nincs humorom hozzá..
-
nismoka
addikt
Sziasztok! Az mitől lehet hogy az asus hd7950-em max órajelen megy állandóan, akkor is ha nem fut semmi?
Már újra raktam a catalyst-et de semmi változás. -
R3laX
addikt
Memória feszt nem lehet vhogy bios átírással fixre tenni? Észrevettem, hogy ha kikapcsol a monitor, és visszaállnak a készenléti feszültségek az MSI AB 1.5V-on hagyja a feszt, ezért ki is fagy 1450Mhz-es memóriával a BF4. 1.550-en viszont stabil. Eddig 1.5-ről terhelésre 1.6-ra állította, hogy tudom ezt újra belőni? Esetleg 1.550-et?
-
HSM
félisten
Ne az AB-ból induljatok ki. Frissen bootolt rendszerrel meg kell nézni pl. HWiNFO-val, mennyi feszt ad a BIOS a karinak. Az AB tök zöldségeket ad alapnak. Vannak memóriatípusok, amiknek 1,6V kell, és vannak, amiknek elég 1,5V. Nem mindegy....
Persze, az 1,6V-os valszeg elműködik 1,5V-on is, bár az 1,5V-os már kevésbé lesz boldog az 1,6V-on.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Repsol600 #34890 üzenetére
Aha, nálam is annyira áll be. Érdekes, mikor másik biost raktam fel és mielőtt betöltött volna az MSI AB 1.602V-ot adott neki, utána beállt 1.5-re. Azért tűnt fel, mert újraraktam a rendszert és mielőtt újraraktam volna nem dobált ki dxhibával a BF4, most viszont igen. Belőttem neki 1450-es memó mellé(ami új rendszer előtt is ennyi volt) egy 1.525V-os feszt, most nem hisztizik.
-
R3laX
addikt
Giga 7950(rev1)-es kártyán a mem fesznek mennyinek kell lennie? Eddig mintha 1.5 lett volna, és terhelésre ment 1.6-on. Most viszont terhelés alatt is 1.5-ön megy.
-
Stunts666
őstag
válasz oravecz56 #34883 üzenetére
Senki nem bizonygatja, hogy kinek jobb a tápja. 20 db hsz alatt ki lett tárgyalva, hogy egy hulladék tápja van. Segiteni akartunk, de nem sikerült. Ha bejön amit NEM szeretnénk, akkor majd elgondolkodik, hogy a sok "hülye" mit mondott neki. Nem tettük tönkre a 35000 hozzászólást ezzel a 20-al. Ha moderátor nem szól, akkor is vége lett volna a témának. OFF Vége
-
daneeeeee
aktív tag
válasz Sontir Fel #34882 üzenetére
Élmény beszámoló még nem készült, de elégedett vagyok.
-
oravecz56
aktív tag
Idézet
(Ismételten kérem, hogy kanyarodjatok vissza tápos-CPU-s témákról a topic címében is olvasható HD 7950 / 7970-hez).
A forum társnak igaza van.
Nem kéne itt bizonygatni kinek jobb a tápja .Megvan ennek a topikja.
Esetleg a hardverhoz tartozo táp ami elengdetlen kérdés és kimerithetetlen témát von maga után a megfelelö topikban talán kielégítő választ ad az eltévett forum tásnak.[ Szerkesztve ]
Oszika
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ismételten kérem, hogy kanyarodjatok vissza tápos-CPU-s témákról a topic címében is olvasható HD 7950 / 7970-hez.
Köszönöm!⭐ Stella
-
daneeeeee
aktív tag
válasz Sontir Fel #34850 üzenetére
"A baj csak az, hogy olyan sokan szidjak, hogy fel kirpobalni az ember" Én is így voltam vele, de a kíváncsiság győzőtt
-
R3laX
addikt
Heló!
Az miért van, hogy cseréltem kártyát 7850-ről 7950-re. Teljesen friss 2 napos 8.1 win van fent, és BF4-ben, illettve Heaven 4.0-ban is 60FPS alatt, és olyan 65-67fps fölött kb 80-90-ig receg a kép? Nem törik, hanem csak ilyen nagyon picike folyamatos akadások vannak mikroakadás.
szerk.: Ja igen, 7850-en nem csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
Repsol600
addikt
válasz Haffner1986 #34860 üzenetére
Így tudom hogy nem lehet észrevenni semmit, de nézd meg pl ezt a videót. [link] Nem hiszem, hogy ezen lenne érdemes spórolni, de te tudod. Ha egyszer eldurran valószínű több alkatrészt is vinni fog magával. Arról nem is beszélve, hogy nem vagyok benne biztos, hogy le tudja adni azt a 600w-ot amit ráírtak...
-
Stunts666
őstag
válasz Haffner1986 #34863 üzenetére
Kellett a nagyobb táp, viszont nem tenném rá a nyakamat, hogy a 600-as Lc power több kakaót ad le mint a Chieftec ctg 500-am. Attól, hogy 600-as van ráirva, nem biztos, hogy leadja azt a teljesitményt, mint egy minőségi 450-500-as.
-
MM
őstag
válasz DeadMeat #34866 üzenetére
Ebben az a durva, hogy valaki megvesz egy ilyen tápot 8-9e Ft-ért 100e+ géphez, miközben 1-2e Ft-al többért már lehet TÁP-ot is venni... Okos ember a más kárán tanul...
-
fatal1ty1984
őstag
majd mikor egy tulárrammal viszi az egész konfigodat akkor mond ,hogy le...rod a dolgot
-
Sontir Fel
őstag
válasz X Factor #34851 üzenetére
Szerintem teljesen igazas van. Ezt mondtam az intel fanatikus ismeroseimnek is, hogy jobb cpu, de nem annyival hogy 2x be keruljon, foleg ha csak jatekra kell a gep. Ha alaplapot, cput kell majd egyszer valtanom, sanszos hogy az AMD vonalra terek at
VGA valasztassal szinten igy voltam. Elhiszem hogy jo az nvidia, de ar/erteket nezve nekem nem szimpatikus. Ami gyerekbetegsegek itt elofordulnak, azokkal ennyi penzert egyutt tudok elni
(#34852) daveoff : csapatni fogom oket. Nekem a BF3ban a 6950@6970 cfx fpsben tobbet adott mint a 7970, de nem volt jo a jatek, recsegett. Remelem ez itt mar nem lesz tapasztalhato
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
DeadMeat
nagyúr
Te dolgod, te pénzed. Az a baj, ha pukkan a táp az eszközeidet nem biztos, hogy megvédi. (eszközök alatt a géped belsejét értem ) A táp az utolsó dolog, amin spórolnék, ha már 100+ ezret költök csak a lap+cpu+vga trióra. Persze értem én, hogy a pénz nagy úr, de idnulj ki onnan, hogy mi van ha megy a táp (elromlik, rövidzárlat, ect) és viszi magával a vga-t és a lapod pl. Megéri a spórolást? Persze ha neked megfelel, nekem is. Csak tanács, ha szeretnéd megfogadod, ha nem, nem.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Haffner1986 #34856 üzenetére
Akkor ezt a tápos topicban beszéld meg.
R3laX: ha a kártyád képes mérni az áramfelvételt, akkor abból Ohm törvénye alapján ki tudod számolni.
VDDC Current In értéket kell nézni és felszorozni 12-vel. (vagy a képen látható 12V mért értékével: 12,25-el)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Haffner1986
csendes tag
válasz DeadMeat #34862 üzenetére
Tisztába vagyok vele,hogy nem egy világmegváltó táp de addig amíg megy igazábol le......rom már bocs ha majd behal akkor veszek egy chieftec-et vagy hasonló jó minőségű tápot de most attól,hogy azt mondják hogy shit attól most nem szaladok rögtön a boltba.
Persze köszi,hogy jelezted te is de ezt én is tudtam viszont addig még nincs személyes tapasztalatom arról,hogy ez valóban nem érte meg az árát addig nekem megfelel ezt remélem te is megérted !Ja és még annyit,hogy az ár nem minden nekem volt már chieftec tápom amit 20 000 ft vettem bírta 3 évet később vettem egy hkc-t ami elvileg gagyibb és ráadásul fele annyiba került azt meg öt év után csréltem le nagyobbra de nem azért mert meghalt hanem mert kellett a nagyobb táp.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy az ár nem biztos,hogy tükrözi a valóságot
A tapasztalatok már annál inkább de nekem még nincs negatív tapasztalatom erről a (selejt) tápról[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Haffner1986 #34858 üzenetére
Felejtős... kicsit sem megbizható tápok hírében állnak, egy 20k-t érő konfigot sem bíznék rá. Szerintem fáradj át a táp ajánlós topikba és kérd ki az ő véleményüket is róla. Nem biztos, hogy tetszeni fog. Szvsz igen ajánlott a csere.
Sajnos, az, hogy csendes nem jelenti, hogy megbízható. Jobb 400W tápok többe kerülnek mint a tiéd. Nem véletlen.[ Szerkesztve ]
-
Repsol600
addikt
válasz Haffner1986 #34858 üzenetére
LC Power nem épp a legjobb minőségű táp.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Haffner1986 #34856 üzenetére
A táptól függ, de egy jó minőségű 500 wattos elég egy hasonló konfignak. Milyen táp?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Haffner1986 #34854 üzenetére
Ha VGA kártyáról beszélünk, akkor GPU-z ír ilyesmiket.
Ha a teljes géped fogyasztása érdekel, akkor olyan tápegységgel kell rendelkezned, ami ezt közölni tudja veled USB-n vagy egy megbízható fogyasztásmérőre.⭐ Stella
-
Haffner1986
csendes tag
Sziasztok véletlenül nem tudtok egy olyan progit ami kiírja hogy mennyi az aktuális össz fogyasztás (watt)?
[ Szerkesztve ]
-
Zsohi
őstag
válasz Stunts666 #34849 üzenetére
"- Simább a játék Win8.1 alatt. 80 fps mellett képes laggolni a játék WIn-7en. Ez Win8.1-en nem fordult elő. Lehet, hogy van aki Win7 alatt nem tapasztalja. De egy oda-vissza rendszerváltás alatt észrefogja venni (persze ne egy napig legyen fent a rendszer)"
Ez már nekem is feltűnt, szinte minden játékban. Mérések hiányában, viszont úgy gondoltam, hogy csak bebeszéltem magamnak.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
daveoff
veterán
A legtöbb esetben úgysem fognak 100%-on tekerni a kártyák, így felesleges a magas órajel. Ettől függetlenül nyugodtan használd őket úgy, a teljesítnény ígyis úgyis több mint elegendő lesz.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
X Factor
addikt
Igen, feszültségemelés esetén sokkalta jobban nő a fogyasztás, mint sima órajel növelésnél.
Én inkább úgy mondanám h. ha kevesebbel is beéri akkor felesleges a túlzott sok fesz. De mivel utóbbi esetben se tapasztalsz semmi anomáliát így jogos a felvetésed miszerint tökmindegy.
Nézd, mi úgy voltunk vele h. rendelkezésre állt x pénz, a sapphire 7950-ekhez nagyon jó áron jutottunk. Vagy lett volna 4770k+z87+7950, vagy fx8350, egy 20-ért vásárolt 990-ud7 legújabb rev, és a CF. Egy-két ezer volt a végén a különbség. Rakjuk már egymás mellé a két rendszert....
A 4770k/3770k/2600k jobb procik, ezt felesleges vitatni, de ha valaki mostanság épít gépet akkor úgyis 4770 fele fog tendálni, lévén azaz új. Azt viszont 70k alatt nem igen kapni míg egy 8320 32k. Ezért felesleges egymáshoz hasonlítani őket, nem egy kategória.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
Sontir Fel
őstag
válasz daveoff #34847 üzenetére
Oszinte leszek most ebben a temaban. Mivel kiadtam vagy 300kt az elmult par evben a gepre, a fogyasztas kerdessel nem tudok mit kezdeni. Az annyira nem szempont.
Melegedes: fontos kerdes, amig ref karim volt, mindig magas fordulaton porgott, hogy 1125 mellett se menjen 80 fok fole a vrm... de ez az uj kari kicsit mas, egy 3dmark/unigine idejere toltam neki 1.3as feszt, ha jol emlekszem és a vrm nem érte el a 70 fokot se. Szoval, nem mondanam, hogy ez problema lehet
Esetleg azert erdemes lenne visszavenni, ha ugy jobban menne... letezik?
(#34848) X Factor: ugyan minden ismerosom azt mondja, hogy csak az Intel... ha most kene gepet epitenem, akkor az ar/ertek tenyezot figyelembe veve, szerintem AMD-t valasztanek. A baj csak az, hogy olyan sokan szidjak, hogy fel kirpobalni az ember
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Stunts666
őstag
Észrevételeim szerint Win8.1 után Win7:
- Lassabban áll fel a rendszer
- SSD ellenére is érezhetően elgondolkodik a Win7 a Win8.1-el szemben
- Sokkal lassabban tölt be a BF4 (szinte mindig első voltam Win8.1 alatt, ami a Win7 alatt megváltozott)
- Simább a játék Win8.1 alatt. 80 fps mellett képes laggolni a játék WIn-7en. Ez Win8.1-en nem fordult elő. Lehet, hogy van aki Win7 alatt nem tapasztalja. De egy oda-vissza rendszerváltás alatt észrefogja venni (persze ne egy napig legyen fent a rendszer) -
X Factor
addikt
válasz Sontir Fel #34846 üzenetére
Abszolút, azért van eleve a CF h. fullon menjen minden, így a cpu limit esete eléggé levan csökkentve. Azért 4.6-on nem kell sajnálni az FX-eket, ráadásul az a példány ezt minimális feszültséggel tudja, menne többet is, de a mindennapokra felesleges.
daveoff Vagy csak megnézi h. a mostani értékeket milyen legkisebb feszültséggel tudja.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
daveoff
veterán
válasz Sontir Fel #34846 üzenetére
Simán! Kevesebb fogyaszt, hűvösebb, halkabb lesz, ha alulfeszeled és visszaveszed kicsit az órajelet.
-
odorgg
addikt
-
HSM
félisten
válasz KAMELOT #34839 üzenetére
Igen, írtam, hogy FullHD. Én sajnos feljebb nem tudok tesztelni. Viszont nekem is játszhatatlan volt akár 4X-es MSAA-val, akár 4X-es SMAA-val a 7950-el, ez azért közös pont. Tehát, gondolom a nagyobb felbontásban csak rosszabb lehet ennél a helyzet. Én nem tartom amúgy esélytelennek, hogy jól fusson 1440p-n 2X-es SMAA-val, de ha nem fut úgy jól, akkor valamit majd még állítgatnod kell.
-
KAMELOT
titán
-
X Factor
addikt
válasz Sontir Fel #34833 üzenetére
Igen, ismerősnél fx8350 megy 4.6-on, 2 db 7950-el, amiknek ráadásul a fesze nincs piszkálva így 1.25-re is felmennek. Ez a rendszer elvan egy GS 700-al.
daveoff Főleg 1.1V körül, a fogyasztás és a hőmérsékelet is elég szépen lecsökken.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
daveoff
veterán
válasz Sontir Fel #34833 üzenetére
Szerintem elég, nekem is 750-es corsair tápom van + egy 3770k@4,5ghz, volt már 7970cf, 7990, 290Xcf a gépben, és szépen boldogult mindegyik rendszerrel a táp és a proci is. De CF-ben szerintem felesleges 1150-en járatni 2 lightninget, 1000mhz-en bőven elég FHD-ban, a procid is könnyeben boldogul vele.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
70-75 fokos VRM értékek jónak számítanak?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
HSM
félisten
válasz KAMELOT #34830 üzenetére
Én így toltam végig... 2X SMAA, és minden maxon full-hd. Az első, esős/hajós rész kivételével nagyjából 40FPS megvolt végig, ha jól rémlik.... 25-30 alatt én sem szeretek játszani. Bár asszem ez még a 7950-el volt, vagy 925/1250 vagy 1050/1400-on, persze, throttling-mentesen, kövér power limittel.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Bekapcsoltam ezt a CRYSIS 3
Minden very high, MSAA 4x, 1440p, V-sync ON. 15FPS ....VGA: 1050/1400V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
daveoff
veterán
válasz Sontir Fel #34826 üzenetére
Sima 290 és 290x között alig van különbség, főleg ha adsz neki egy kis tuningot. Nekem 3770k@4,5ghz, neki 2600k@4,5ghz.
-
zack
nagyúr
válasz daveoff #34820 üzenetére
De mondjuk ez engem is érdekelne konkrét számadatokkal, szóval megcsinálhatnátok azonos rendszeren. Mert így kiderülne az is mekkora a különbség a két rendszeren.
Te azt mondod 10-15 vagy annyi se. Én azt mondom 15-20 vagy több.(#34822) KAMELOT
Nem, de más már nézegette, és 20fps környéke jött ki a Win8 javára. Nem minden játékban, de a BF4 pont ilyen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz odorgg #34815 üzenetére
"Mondjuk neki win8 van, nekem 7"
A Win8-as eredményből akkor vonjál le kb 20 fps-t. Úgy mindjárt más lesz a leányzó fekvése.
Nem is értem, hogy kezdhettetek bele egy tesztbe pont BF4-nél eltérő rendszeren, ahol köztudott, hogy a Win8 köröket ver a Win7-re.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
válasz fatal1ty1984 #34812 üzenetére
Itt azért megkérdezném V-SYNC be volt kapcsolva. Mert nekem is ennyit mutatott 1080p-ben.
Amikor bekapcsoltam stabil 60fps volt és az nem mozdult sehova sem!
1440p-ben ott viszon bekapcsolt állapotban is 40-60fps között mozog. Igaz próbálja tartani a 60FPS-t, de az már sok neki. 4x MSAA mindenhol persze.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
odorgg
addikt
válasz daveoff #34814 üzenetére
Mértünk egyet BF4-ben Shanghai-on daveoffal, Ultrán 90-es fov-val, motion blur maxal, összedőlt toronyház melett, ködben:
7970: 1300/1600
2014-01-07 22:57:10 - bf4
Frames: 37054 - Time: 600000ms - Avg: 61.757 - Min: 39 - Max: 101Sapphire ref 290X: 1050/1350
2014-01-07 22:57:13 - bf4
Frames: 54733 - Time: 600000ms - Avg: 91.222 - Min: 62 - Max: 152Üres map, Helivel köröztünk a házak között, meg lövöldöztünk. Mondjuk neki win8 van, nekem 7. Valamenyit biztos számít az is, illetve én a gunner szerepét töltöttem be
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
daveoff
veterán
válasz fatal1ty1984 #34812 üzenetére
Rendben, köszi! Mérek egyet én is aztán majd jövök az eredménnyel.
-
Dare2Live
félisten
ezt a 7950n overclock guide használható jelenleg is, fesz emeléshez AfterBurner a javasolt app?
guru3ds szoval 99% de azért mielött nekiállok....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
fatal1ty1984
őstag
válasz fatal1ty1984 #34811 üzenetére
2014-01-07 20:17:31 - bf4
Frames: 23136 - Time: 300000ms - Avg: 88.978 - Min: 61 - Max: 169annyi a változás,hogy sanghai pálya volt - 5perc elöre bellitott bench
ennyin ment amit ott látol,1300-ra én csak vizzel engedem rá mert 83.1 az asic és tulságosan melegedik a vrm léggel már ott.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz fatal1ty1984 #34809 üzenetére
A fraps log alapján ez nagyjából 2,5 perces mérés volt(Time: 145578ms), ebből messze menő következtetést nem lehet levonni. Így állítsd be a fraps-et, és magától leáll a mérés, ha eléri a 10 percet.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz fatal1ty1984 #34806 üzenetére
végül is igaza van. mindegy milyen map, majd azon futtatok utána én is egyet. de nem hinném, hogy a procid elfogyna... min-max-avg fps-t mérj lécci!
-
Dare2Live
félisten
gigabyte 7950 (windforce 3 ventis) tunningban kérnék segítséget.
Milyen progival szokás tunningolni?
Ezzekkel a beállításokkal kb érdemes kezdeni? (lejjebb találtam)
GPU Clock: 1125
Voltage: 1.225V vagy 1.25V, attól függ (Trixx: 1225mV-1250mV)
Memory: 1500-1600
Memory Voltage: alapon /tehát 1.6 vagy 1.5/ /Trixx: 1500mV, 1600mV/
Board Power Li(mit), ez a Power Limit, ezt pedig +20%-radon't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Zsohi
őstag
válasz Maotun #34791 üzenetére
Arról a kártyáról én nem váltanák 770-re, sőt le se cserélném. Az én váltásom háterében se a teljesítmény nem megléte volt az indok, egyszerűen elegem lett a teljesen gagyi Gigabyte gyártmánytól. A VRM része teljesen szemét volt és csak 1000Mhz alatt tudta rendesen ellátni a feladatát, arról már nem is beszélve, hogy szinte minden driver-rel máshogy viselkedett a kártya. Az eredeti célom az R9 290 lett volna, de mivel rettenetesen felmentek az árai és annyira nem is bízok a Mantle-ben ismerve az AMD-t, hogy neki szinte soha semmi nem jön be első próbálkozásra..., ha tévedek akkor váltok is az r9 290-re.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
KAMELOT
titán
válasz Maotun #34798 üzenetére
(#34800) HSM: Nálunk már megérkeztek!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- MSI RADEON RX 570 8GB
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- KERESEK - Asus Tuf 4070 SUPER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest