Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
válasz ricshard444 #32598 üzenetére
gyengén langyosnak tűnik.
-
ricshard444
veterán
De milyen komment ez is?
Azért legyen már meg a tisztelet Nézőpont kérdése nyilván, de azért az ilyen lávcsizás ne legyen már az oldal referencia szintje.Attól félek, hogy egy nap majd virtuális seggrepacsival válnak el a tagok.
Nem csak rád irányul ez a komment, minden olyan tagra aki tiszteletlenül viselkedik, az esetek többségében félreértelmezésből (nem értik az iróniát)/szimpla trollkodásból.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Madrigál
csendes tag
Köszi a válaszokat, egyébként gondoltam hogy a Fx-6300 kicsit kevés lenne a karihoz.
Alaplap: Gigabyte Aorus Pro B450, CPU :AMD R5 5600, VGA: Sapphire Nitro+ RX6950XT , PSU: FSP HydroG 750W, 32gb ram
-
gyuszaa
őstag
válasz Madrigál #32592 üzenetére
Az se mindegy milyen, hexa bontott ága szerintem kevés lesz, pláne ennél a BE verziónál, nálam egy alulfeszelt 8320-al lekapcsolt egy tahiti le-vel, 13-14 ampert próbált felvenni 1,1v-nál 3dmark fire strike alatt. 1 voltra kellet csökkenteni gpu feszt. az alap órajel mellé és elvoltak egymás mellet, 6300 is zabálhat ha nincs finomhangolva. (Ehhez a kártyához meg tényleg ki kéne hajtani belőle a tartalékot.)
[ Szerkesztve ]
-
Madrigál
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy egy MSI R7970 Lightning vidkarit elbír-e egy 550W-os táp egy FX-6300 kíséretében?
Válaszokat előre is köszönöm
Alaplap: Gigabyte Aorus Pro B450, CPU :AMD R5 5600, VGA: Sapphire Nitro+ RX6950XT , PSU: FSP HydroG 750W, 32gb ram
-
gyuszaa
őstag
válasz fatal1ty1984 #32590 üzenetére
Mert ez az extreme felállás, majd csinálok egy rendeset is.
-
gyuszaa
őstag
válasz gyuszaa #32467 üzenetére
Pár órát sikerült tesztelgetni, nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kártyával.
Tökéletes ez a hűtés, halk ( semmi rezonálás ) VRM hőmérséklet követi nagyjából a gpu értékeit, és lassan kúszik fel terhelés alatt.Ég és föld a sapphire 7870XT után, ott egyértelműen a vrm félépítése volt a gyenge pont.
Hirtelen melegedett, és hangos volt ha tunigoltam.( De még messze a legjobb konstrukció azon a kategórián belül. ) ( Van pár teszteredményem róla, majd csinálok egy grafikont összehasonlításképpen, de az sem mostanában lesz.)1200 Mhz - 1156 mV Hőmérséklet 60 körül, hűtés 40% körül van terhelés alatt. Simán 24/7 érték.
Rendszerhűtök fordulatszámát is levettem, jobb ez így.Gyári felállásban nagyon kordában van tartva ez a kártya. Feljebb még nem tapasztaltam ki, hogy alakul a dolog pontosan, úgy 1250-nél kezd el borulni a feszültség/órajel arány. Benchelésre jó lesz szórakozni később. Memóriával semmit nem foglalkoztam egyelőre, felcsaptam 1500-ra egy heaven erejéig most, (biztos jól szerepel majd a hynx).
Beszéljenek a képek :
Hitman ab-val csináltam pár tesztképet, bench alatti fogyasztás, beállítások / mem. alapon :
Eredmény :(#32475) HSM
Régebben is felhívtad erre a figyelmet, tényleg. Normál esetben sosem használom egy időben, csak a kép kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
mqm
senior tag
Ha iponban vetted akkor elallasnal kerni fogjak a kupont.
Nalam is kertek nv karinal.. bar azt a csoka nem tudta ,hogy mar aktivalva volt a kupon.
Ha esetleg megis vissza veszik keszulj egy elallasrol szolo iromannyal! (Google)
Es attol ne felj ,hogy Ipon ulni fog a penzeden. En irtam nekik emailt ,hogy ne farasszuk ezzel egymast mivel ugy is ott koltom el ezt a penzt ujra ,es ra 4 orara utaltak is. -
polgi803
őstag
13.11 Beta próbálta már valaki? Nincs gond vele?
-
demmer123
őstag
asus 7970 ghz edition gpu 1000 memo 1400 gput feltoltam 1050 viszi stabilan alapfeszen de már 1100-nem miért??
-
Attix82
addikt
válasz Whit3Rav3n #32572 üzenetére
Ő ugye azt akarja, hogy nem szól a hibáról hanem eláll.
(#32574) Pug
Én ezt tudom, csak ő nem akarja megmondani a hibát .
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz Fail3D! #32570 üzenetére
Az új 280x-eket lejjebb vették. 7970 Matrix és Matrix P ami necces már.
Igazándiból aki ilyen VGAt vesz tudja mi a teendő, van az Asus programja beállítod ahogy szeretnéd 1 klikk és bele is égeti a biosba....kb 2 perc alatt megvan. Mert hiába cserélnék , szerintem ugyan olyat kapna. Ezért is az új matrixok alacsonyabb VRAM MHzel jönnek ki.
(#32570) Fail3D!
Pontosan milyen típus és mennyin megy a VRAM?
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
Aha, és ha lejjebb veszed a memóriat pl 1400-ra? Akkor eltűnnek ?
Amúgy van az Asusnak a Matrix P és a Matrix nevezetű VGA, azok se bírják az alapórajelet (persze azok 1600 és 1640 Mhzen ketyegnek) , -50 mhzel kell levenni a gyári értéket és oké vele minden.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Motion_Blur #32561 üzenetére
Elállnék tőle, de akkor ne mondjam hogy baja van? Mire hivatkozzak? Miért kérek másikat?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
WaterWawe
őstag
Korábban nekem volt egy 7870-em ahhoz rgy Dirt:Showdown kupon amit felhasználtam. Black Screen-t nyomott a kártya állandóan, mondtam a boltba hogy ráfizetek egy 7970-re és nem kérték vissza a kupont, sőt a 7970-es kupont is ideadták, ami még az akkor meg nem jelent Hitman:Absolution-t Far Cry 3-mat, Medal of Honor-t és még valamit ami most nem jut eszembe tartalmazott. Az iPonnál nem hinném hogy visszakérnék avagy levonnák, ott van nekik a polcon számtalan darab.
-
Attix82
addikt
Ott már minden tartozékra szükség van, vagyis a játékra is....mivel ugye olyan állapotba kell lennie ,hogy azt más megveszi.
Ergo: nincs elállásra lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Ott már lehet gond, mivel a kártyát eredi állapotában, sérülésmentesen és hiánytalan tartozékokkal kell visszaadni. Ezt most tartozékként kapta, szvsz kérhetik és feltétele lehet az elállásnak.
-
szasanyi
félisten
-
zack
nagyúr
válasz radi8tor #32557 üzenetére
Ez nem teljesen így van. Hallottam olyat, akitől levonták az árát mert cserélték a hibás darabot.
Sajnos a konkrét szitut nem tudom, és nem most volt, de erre határozottan emlékszem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Whit3Rav3n
senior tag
Pont ilyenem nekem is volt egy kártyával. Random elöjött akárhol ami gpu gyorsítást használt, ha a game-et letaboltam vagya böngészöt letettem taskbarra eltünt de aztán random idö után újra elöjött. Nálam ez hardverhiba volt, nem memó vagy gpu okozza hanem a kepmegjelenitésben keletkezett a hiba szal +fesz vagy órajelcsökkentés nem segít. Szal ha neked is pont így reagál akkor ne fáradozz driverekkel meg stb-vel mert hardverhiba.
[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
AB-vel azóta nem is kísérleteztem, csak monitorozásra használom.
Trixxx meg nem állítja a feszültséget, csak a GPU Tweak.
Egyébként is csak addig volt érdekes, míg megnéztem kicsit, mit megy a kártya felfelé/lefelé.
Azóta alap órajelen és alapfeszen megy, és nem szórakozom vele, csak használom.
-
zack
nagyúr
Ez kizárt. Feszt nem állítgattam, csak az órajeleket, azt is CCC-ből. Más nem volt fent. De alapon generálta a hibát.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MM
őstag
Szerintem nem biztos, hogy a driver volt.
Egyszerűen a reinstall segített.Nálam először a 7950 kezdett hülyeségeket csinálni, miután egyszer együtt használtam az AB-t kernel mode-ban, és a Trixxet, és mindkettővel állítottam a Vmem feszültséget.
Na onnantól kezdve GPU-Z nem jelezte ki a Vmem feszt, és néha voltak ilyen kis villódzások.
Kezdtem megijedni, hogy legyilkoltam a kártyát. Drivert is újra raktam, de semmi, betat meg nem akartam felrakni.Aztán mikor lapot cseréltem, előtte VGA drivert leszedtem, és az új lappal felállt a régi Win7. Mindent újrarakva már hibátlan volt a kártya, ugyanazzal a driverrel!!!
A másik, hogy most az R9280X-el is sikerült elérnem, hogy alap órajelen is villogott minden Crysis3 alatt, illetve az általad linkelt böngésző hiba is befigyelt. (kb 23x módosítottam az órajeleket/feszt az Asus GPU Tweak-el win újraindítás nélkül)
De mielőtt eszembe jutott volna, hogy hibás a kártya, kilőttem minden 3rd program automatikus indítását, CCC-ben nyomtam egy defaultot, és egy win restart után minden rendben volt!Szóval ez a sok ilyen-olyan állítgató program könnyen behülyül, ez nem biztos, hogy a driverek hibája szerintem. És azóta sosem futtatok egyszerre két ilyen programot, először belövöm a feszt és az órajelet GPUTweak-el, bezárom, utána indul MSI AB és HWInfo64 a monitorozáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz sixpak #32365 üzenetére
8 venti van házban perpill 2 nem megy, de egyébként szokott.Egyedi a ventiprofil, nem szeretem ha 60-65 foknál melegebb a VGA. Max 60% on megy a VGA venti. Elég hangos de csak benchmark és játékok alatt használok egyedi profilt Heaven 4.0 val mértem.
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
zack
nagyúr
Majd kiderül hosszabb távon. Én meg azért szenvedtem a tuninggal, mert előjöttek ezek a kockák, és azt hittem amiatt van. Franc gondolta tényleg, hogy a legfrissebb WHQL ilyet produkál alapon is. Mindenre gondoltam, csak driverre nem.
-
HSM
félisten
Én is ezért használok régi drivert... A 13.6 beta 2-vel minden jól megy. Az újabbakból a 13.8 beta1 és beta2 olyan sz@r volt, hogy egy jóidőre elvette a kedvem a driver-frissítéstől...
Mondjuk azért azt nem gondoltam volna, hogy ilyen képhibák produkálása is lehet egy nyamvadt, pláne WHQL drivertől...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
A memória és minden egyéb alapon van. Csak a legújabb WHQL Catalyst volt fent, de már lecseréltem a legfrissebb béta driverre, és a probléma úgy tűnik megoldódott. Mintha elfújták volna.
Már csak azt fogom megkérdezni Abu-tól, mi a pöcsömet csinálnak ezek ott az AMD driver részlegénél, hogy egy WHQL driver ilyet produkál. Mert ez nagyon úgy fest eddig, hogy driver hiba volt.
Direkt toltam majd 1 óra Crysis 3 multit, és semmi jele nem volt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
HSM
félisten
Nekem játékban akkor csinált textúrahibákat (ilyen villódzás-szerűségeket) amikor a memóriát alulfeszeltem, és nem szerette. A 7950 és az új 7970-em is ilyen. Gyérilag 1,6V-osak, de 1,5V-on is hibátlanok, ezt leszámítva. 1,55V körül már nem csinálják. Csak azért írom, hátha csökkentettél Te is memória-feszt neki...
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Motion_Blur #32537 üzenetére
Szép kilátások...Ez is ki fog nyíródni akkor. Pont ilyen nálam is.
Azért megnézem a legfrissebb beta drivert.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Motion_Blur #32534 üzenetére
Szerintem memória hiba lesz. Vagy driver.
De most tettem fel frissen a 8.1 Enterprise Edition-t. Semmi se zavarhat be. Tegnap Win7 alatt lett levideózva, tehát még OP rendszer gond se lehet.De ha kártya gond, többet nem kell MSI. Alaplapokkal is mindig becumiztam velük. Ez az első MSI VGA-m. Lehet az utolsó is.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Húúú...Megjelentek a videón levő kockák Crysis 3 alatt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Fail3D! #32529 üzenetére
Bődületes költség egy halkabb de komoly légszállítású venti úgy, hogy még tartós is maradjon, a magasabb fodulatot is bekalkulálva. Speckó csapágyazás kell.
Ha csak a ház hűtőkből indulunk ki, van 12cm-es 1200ft-ért, meg 6000-8000ft-ért is, és itt nem csak a név miatt nagy a difi.
Nv kártyái jóval drágábbak, valószínű náluk belefért a profi venti, itt meg nem. Csak az a nem mindegy, hogy egy ATi nV különbségből simán kijön egy Alpenföhn Peter, ami az összes nV hűtőt felpofozza, és jobb esetben a különbségből még marad is pénz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Fail3D!
addikt
Azert egy 6990 hutesenel csak halkabb 1-2 hetig volt olyan kartyam...Azt a hutest nemtudom hogy kepzeltek rarakni Viszont a 690 ill ref 680 nagyon halk. Azt nem ertem, miert nemtudnak ennyi penzbol minosegi ventiket rarakni, mert azet annyira nem kistetelben kell beszerezni, hogy draga legyen..
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Fail3D! #32526 üzenetére
Bizonyos szempontból én megértem, hogy az első pár hétben/hónapban miért csak referencia hűtősöket árulhatnak a gyártók. Így az olcsó (silány) termékek nem fogják a friss széria rossz hírét kelteni, mert csak a kitűnő minőségű referencia van.
Amit én nem értek, hogy miért nem tesznek rá olyan hűtőt, ami azért csendesebben végzi a dolgát.
(#32527) odorgg: Tudtommal Ghz Edition sosem volt hivatalosan refi. Pláne azzal a hűtéssel. Utólag persze, rá lehetett tenni, de az csak a hőbörgés elkerülésére volt, hogy amelyik vérpistike nem tudott magának Afterburnerrel Ghz Edition-t csinálni, annak így lett egy állati hangos, de Ghz Edition-je.
Hát a 290x-en amit művel, az 150K-ért még nagyon rossz viccnek is nagyon rossz vicc...
-
Fail3D!
addikt
Mondom Honapokig ezt aruljak es utan kiadjak jobb hutessel hoyg a refeket is lecsereljek es megint keresletet csinaljanak Szeirntem van itt a forumon par tag, aki refivel kezdte es mar nem az van neki. Nem mondom ne legyen ref, az emlitett okok miatt, de ha azon mulna kitudnak eleg gyorsan adni a nem ref hutest is, vagy akar azonnal... ott a dual x, vapor x, ami ref nyakra van rateve. Valoszinuleg nem fel ev mernoki munka kelett, hogy kidolgozzak a furattavokra. Iletve mivel nem az amd ertekesito kozvetlenul, hanem asus, msi stb... Igy valoszinuleg, ha ezen mulna eltudnak kerni hamrabb is a mereteket, hogy az uj hutesekkel szalithassak le.
-
HSM
félisten
válasz Fail3D! #32522 üzenetére
A refinek is megvan a maga előnye. Elsősorban az, hogy (majdnem) akármilyen vacak, zsúfolt, rosszul szellőző házban is szépen elműködik. Ezzel szemben a házba hűlős megoldások közel üzemképtelenek normális méretű ház, és jó házhűtés nélkül.
Más kérdés, miért olyanok, amilyenek. Pl. a refi 5850-em egészen jó hűtésű volt, nem volt nyilván néma, de bőven elviselhető volt. A refi GTX260-am szintén. Ugyanakkor pl. a 7970 refijét én már nem nevezném kellemes szobatársnak. A 290X pedig ugyanezzel a hűtéssel egyenesen vicc konstans 94 fokon.
Nemértem a dolgot, mert az NV is a sokat szidott GTX480 hűtés után tudott normális hűtéseket csinálni, szerintem Atiék konstrukciójában is lehetne még hol fejleszteni.... Inkább ez a kérdés, miért ragadtak le ennél a konstrukciónál, ami a 7970-re is csak épphogy volt elég otthon is elviselhető zaj mellett.[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz Whit3Rav3n #32523 üzenetére
Nem igazan jo az indok Van akkora kapcsolat a gyartok kozott hogy tudjak milyen furattavra kell csinalni a hutest,billetve jo par hutes max 2 evente valtozik, a technika ezen a teren elegge kivan mar talalva. Mivel a ref mind egyforma igy az arak hogy asus stb szinten csak hype hogy dragabb.. Itt a penz a lenyeg, hogy minnel tobb legyen.
-
-
WaterWawe
őstag
-
deadwing
addikt
No megvagyok. 1.256-ról droppol 1.2-re. Így megy 1050-et. Ha lesz kedvem, meg időm, lehet bepróbálom 1.3V-on. Aztán meglátom mennyire sül meg a VRM meg a többi...
(#32515) Cseneles : gyanús, hogy bitcoint bányászik a gépe valakihez Én tényleg valami ilyesmi progira gondolok a háttérben, ami gpu-t hajt, mindenképp valami csúnya számításigényes dolog lehet...
(#32516) ko-ko82 : Itt nem az a gond hogy hangos a venti. Az a nem normális dolog, hogy 100-on megy a gpu startnál!
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
BullKoxa
őstag
válasz Seikai #32508 üzenetére
Próbáld ki ezt! Hogy ne pörögjön fel a venti a 7950/7870-en is. A CCC-t ki kell venni az automatikusan induló programok közül. Én akkor csináltam így mikor minden egyes indításkor hangosak voltak a karina ventik! Nekem segített, egy fórumtárs jött rá. Nálam nem Vírus volt! 1 éve volt ez a dolog nálam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Seikai
aktív tag
válasz radi8tor #32510 üzenetére
Ez egy 7870 black azaz Tahiti magos kari jó helyre fáradtam
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
aktív tag
válasz Motion_Blur #32507 üzenetére
Köszönöm a választ! Később kérek majd segítséget ebben a témában.
-
Seikai
aktív tag
Sziasztok a következő problémámban kellene segítség: a HD7870 black edition karim windows indításakor 100% gpu terhelés mutat felmegy 80 fokra és a hűtő is hangos lesz mint 1 turbina. Amikor leszedtem a drivert akkor minden jó volt majd felraktam több másik catalyst drivert is, újra előjött a probléma és ugyanaz..... ezmiez?
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
BullKoxa
őstag
válasz Rocko66 #32504 üzenetére
Szia! A bioskapcsoló kéken égjen ,én ebben jobban bízok mint a másikban! De amúgy tetszőleges!
Elég ha beállítom a trixx-be fentebb leírt értékeket és utána apply,majd save bios? IGENA +20-ot a BOARD POWER LI-re érted? IGEN
De ezeket figyeld amiket írtam,ha gondolod tegyél fel HWinfót! az még jobb,csak itt a Biosodat nem tudod lementeni!!
Annyit pedig már most megtehetsz hogy lemented a biosaidat Gpuzvel! a chip jel jobb oldalt! és tedd el őket jó helyre ha netán egyszer Biost cserélsz a karidon meglegyen!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
7970 DC2 Top esetén van valmi megoldás a fesz zár feloldására?
-
Rocko66
aktív tag
válasz BullKoxa #32503 üzenetére
Először is köszönöm a részletes leírást!
A kérdésem pedig az lenne,hogy amiket leírtál értékeket:
GPU Cloc . 1050MHz
Memory Clock 1400MHz
VDDC gpu fesze: 1100
Memory feszét én hagytam 1600-nElég ha beállítom a trixx-be fentebb leírt értékeket és utána apply,majd save bios?
A +20-ot a BOARD POWER LI-re érted?
Bios kapcsoló most 0 állásban vagy is ki van kapcsolva.
Maradjon így vagy kapcsoljam át ha tunigolom? -
BullKoxa
őstag
válasz Rocko66 #32499 üzenetére
Én így használom! A bioskapcsoló nálam kéken ég (azt használom) . Én módosítottam a Biost hogy ne kelljen AB vagy Trixxel szórakozni.
Régebben ez volt az elején amit használtam!
GPU Cloc . 1050MHz
Memory Clock 1400MHz
VDDC gpu fesze: 1100
Memory feszét én hagytam 1600-nHa ez kész, húzzad lejjebb a csuszkát jobboldalt. és ott húzzad +20-ra! és mentsed el ,és állítsad be hogy rendszerrel induljon. Nekem ez volt az elején!
Ja ha kész vagy akkor Tegyél fel egy GpuZ-t és nézzed az adatokat!
Amit fontos nézned ! Nem kap-e sok feszt a kártya,és a másik fontos dolog nem melegszik-e a Vrm,és a memória!Mi sokan AB-t + HWinfót használunk monitorozásra. De az elején a Gpu-z is megteszi,egyszerűbb a dolog.Én 1150 Gpu/ 1400 Memórián használom . 1.1V / 1.6V-l. Most mondjuk házat cseréltem és amig nem jönnek meg a komoly ventik addig csak 1050/1400 mennek igy nem meleg a VRM!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest