- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Fail3D! #32526 üzenetére
Bizonyos szempontból én megértem, hogy az első pár hétben/hónapban miért csak referencia hűtősöket árulhatnak a gyártók. Így az olcsó (silány) termékek nem fogják a friss széria rossz hírét kelteni, mert csak a kitűnő minőségű referencia van.
Amit én nem értek, hogy miért nem tesznek rá olyan hűtőt, ami azért csendesebben végzi a dolgát.
(#32527) odorgg: Tudtommal Ghz Edition sosem volt hivatalosan refi.
Pláne azzal a hűtéssel. Utólag persze, rá lehetett tenni, de az csak a hőbörgés elkerülésére volt, hogy amelyik vérpistike nem tudott magának Afterburnerrel Ghz Edition-t csinálni, annak így lett egy állati hangos, de Ghz Edition-je.
Hát a 290x-en amit művel, az 150K-ért még nagyon rossz viccnek is nagyon rossz vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest