- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
CoolBoy323 #56199 üzenetére
Nekem is ilyen tápom van és én alulra tenném. Eléggé leszabályzott benne a venti, szóval extra hőmennyiséggel nem terhelném.
-
lacy8
csendes tag
Be quiet! System Power 450W 80plus (S7) OEM
Ezt ajánlották (itt prohardver forumon) azért lett ez véve.Mint laikus ha megfordítom hogy padlóról szívjon az úgy tényleg annyival jobb? +Még ott a rács is ami folytja, igy szellősebbnek tűnik. Persze ha lefelé kell állnia akkor fordul csak érdekel
-
Baryka007
addikt
A táp egy kicsit problémás, egy szálon jön le neki 2db 6 pin. Mondjuk ehhez a VGA hoz valószínűleg elég. 175w nál nem ehet többet
Nekem egy LC poweres 550wattos tápom volt. Megölte a HD 6970 esem VRM jét... Töményen füstölt a kártya, majdnem ki is gyulladt... Akkor vettem Corsair TX 650 et ( ez sem a legjobb ) de erre már rá merem bízni az MSI 7870 Hawkomat .... Azóta adok a tápra
-
vhw
addikt
Végülis szívhatná a port közvetlenül a padlóról 5-10 mm-es résen át...
-
anderledani
őstag
válasz
Baryka007 #56188 üzenetére
Nem csak firefoxnál, illetve nem tudom. Mondom, tegnap a gta 5 is kicrashelt... Az már biztos hogy nem egy adott videokártyával van gond.
Igazából nekem laptopon GTX 950M-el is vannak hasonló hibák szóval tényleg a firefox-szal lehet gond, a GTA 5 crash meg random volt... -
Baryka007
addikt
válasz
anderledani #56187 üzenetére
Ha csak firefoxnál jön elő a hiba, akkor driver, vagy szoftver probléma.
-
anderledani
őstag
-
Baryka007
addikt
válasz
anderledani #56185 üzenetére
Link Ezt találtam, elvileg ennek a fickónak is flashelt. És vmi Itunes Icloud csinálta neki a problémát, ha jól értettem
-
anderledani
őstag
-
Baryka007
addikt
válasz
anderledani #56181 üzenetére
Érdekes, kérdés hogy a vga már így rajzolja -e meg. Vagy valami hiba okán lesz ilyen a kép... Ha Frapssel vagy Bandicammal videózod le az ablakot villogás közben. Akkor a videót visszajátszva is benne van a villogás ?
Ha nincs akkor még monitor, vagy monitor kábelt is eltudnék végső soron képzelni. (De akkor miért csak böngészőben) Akárhogyan is ez az egész hiba egy érdekes ellentmondás, itt valami egyszerű probléma van. De ha komplett gép cseréd volt akkor nem értem.
-
anderledani
őstag
válasz
Baryka007 #56180 üzenetére
Már volt az aqua-nál, kétszer vitték vissza a szervizbe mert nem fogták fel a hibaleírásom.
Másik VGA-val és másik táppal is rossz, szóval VGA bios update sem játszik. (A másik vga R9 380 volt)
(Az egyik táp CTG-500-80P a másik CTG-550-80P, egyikkel se jó)
Alaplap és processzor is lett cserélve időközben, előtte és utána is rossz volt. (Asrock 970 Pro3, FX-6300 > MSI Z87-G43, i5-4690K)
Memóriák memtest86-al letesztelve.
Soha nem vittem még szervizbe komplett gépet, most is elég megalázó lenne
Így néz ki a hiba egyik megjelenési formája: [link] -
Baryka007
addikt
válasz
M@rdel #56179 üzenetére
Kijavította magát, csak már gondolom nem tudta szerkeszteni.
Lenne pár dolog amit én még kipróbálnék. Pl másik alaplap, vagy friss windows, másik driverrel. Másik böngésző, vagy VGA bios update ( ha lehetséges ) esetleg alaplap bios update sem árthat szerintem.
Ha ezek után még mindig csinálná, akkor vinném az aquába a vga-t
Szerk.: Mondjuk frissített biossal érdekesen néznének rá
-
M@rdel
őstag
válasz
anderledani #56177 üzenetére
Nem valószínű, ha másik táppal jó. Milyen volt az eredeti?
-
pengwin
addikt
válasz
anderledani #56177 üzenetére
Nem lehet, hogy a flash player a ludas?
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #56176 üzenetére
Nem. Most is rossz. Olyan létezik hogy az áram rossz ami a hálózatból jön?
-
anderledani
őstag
Így van.
De most próbáltam másik kártyával, azzal is volt, most szereztem kölcsönbe másik tápot, azzal jó. Lehet, hogy majmot csináltam magamból aqua-éknál. Most viszont igyekszem gyorsan eladni a kártyát amíg még jó áron lehet -
Baryka007
addikt
válasz
Turbolada II #56174 üzenetére
A böngészőben lévő hibát megoldja. De ha más baja van a vga nak, azt nem fogja ez megoldani...
-
Turbolada II
őstag
válasz
anderledani #56169 üzenetére
Hardveres gyorsítást ki kellene kapcsolni a böngészőben.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
használd emelt órajelen a kártyát, már ha ilyet lehet. Mint pl. mikor valamelyik crimson driverei beragadtak tuningnál pl. nem esett vissza alapra az órajel. A fogyasztás nagyobb lesz, de ez van. A garihoz nem tudk mit hozzászólni, majd valaki okosabb talán szól.
-
Baryka007
addikt
Üdv mindeninek ! Ezelőtt héten örömökben gazdag tulajdonosa lettem egy HD 7870 MSI Hawk-nak
HD 6970 ről sikerült váltanom, miután a VRM elfüstölt benne ( Egy corsair TX 650 táp alatt ) Úgy gondoltam, nagyjából egy kaliber a két kártya, de kellemes meglepetésemre a 7870 MSI Hawk lazán ráver teljesítményben a 6970 re
-
CirrMee
addikt
válasz
Gépet bevinni, és előttük reprodukálni a hibát.
-
anderledani
őstag
Van egy Sapphire R9 270 Dual-X OC 2GB GDDR5 videokártyám. Már kb másfél éve van olyan hiba hogy a kép szétesik, böngészőben főleg, a kezelőfelület elemei villogni kezdenek, videók, streamek közbe lefagy, képernyőillesztő nem válaszol. Minden driverrel ezek más gyakorisággal és más formában de előjönnek.
Elküldtem gariztatni az aqua-hoz de nem hajlandóak elismerni a hibát, le se tesztelik ezekre amikre mondtam csak játékokkal tesztelik, azzal meg jó.
Más kártyával a gép jó, a gépben alaplap, proci is cserélve lett közben, a hiba fennáll.
Mit csináljak? -
sepsi0
őstag
válasz
M@rdel #56165 üzenetére
Én már az vagyok/vagyunk.
Az én R9-em szervízben, asszonyé eladva. Most MSI GTX 950 van helyettük.
Jobban is teljesít Bf3/4-ben mint au R9.
Nincsenek pixelhibák és lagok pl. mikor késelek eddig akadozva adta be az animációt, pedig ssd-n vannak a játékok. Ja és 90W..... 60C.....
Már csak az R7 260X-eket kell lecserélni, bár igen jól teljesítenek hiba nélkül 2db és egy HD7770. -
-szabi-
addikt
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
"video tdr failure (atikmpag.sys)"
Tegnap frissítetm win10-re azóta jelentkezik, egy 7870-es kártyával. -
-
pengwin
addikt
válasz
Ciccuka #56161 üzenetére
Ha tényleg új GPU lesz rajta és nem megint valami átnevezés, akkor megéri.
Kivéve, ha drasztikusan csökken a GPU számolóegységeinek száma (pl. 1280 helyett 768), mert akkor nagyon sokat kell gyorsulnia a GCN4-nek ahhoz, hogy ezt visszahozza.
Én is az új kártyákra várok a garanciáztatással, hátha kedvezőbb feltételek mellett cserélik/javítják a kártyámat. -
Ciccuka
veterán
Érdemes lesz váltani szerintetek az R7 265-öt RX 470-re (FullHD / Phenom II 3GHz esetén)? Fontos szempont még a fogyasztás.
-
vassmiklo90
újonc
http://hardverapro.hu/apro/vga_notebook_vga_javitas_ vele beszélj
-
nepszter1
addikt
Hali adott itt egy Asus r9 270 oc kártya ami megadta magát, csikozodik a képernyő és már be se kapcsol a Windows lehet javítani valahogy vagy esetleg mennyire tudom eladni?
-
worxland
addikt
válasz
vassmiklo90 #56155 üzenetére
Chieftec GPS-400AA-val használom 2 éve. Az egész rendszer nem eszik többet 230 W-nál játék közben.
-
vassmiklo90
újonc
Hali 450 chieftec táp elég r9 270x nek ? elvileg elégnek kellene lenni
-
CirrMee
addikt
válasz
sepsi0 #56152 üzenetére
A driveren keresztül alapvetően a GPU/memória órajeleket tudod befolyásolni. Magától (a szoftver) ezekhez nem nyúl, ugyanis az üzemi órajeleket a kártya BIOS -ából olvassa ki, és itt meg is áll a mutatvány. Az áramfelvétel a feszültség/órajelek/terhelés függvénye. Erre (a max korláton kívül) nincs befolyásod, mindig annyi lesz a felvétel, amennyire igénye van, illetve ameddig engedi a kerete. Teszem azt x értéket fogyaszt alapjáraton, 4x értéket meg terhelve. Ha belegebedsz, sem fog 4x fogyasztást produkálni alapjáraton, mert nem a te törvényeid, hanem a fizika villamossági törvényei szerint működik a kártya, ami szerint ha nincs meló, nincs (akkora) fogyasztás.
Az overdrive nem csicsa, hanem arra van, amire a neve is sugallja: túlhajtás. Mi eddig a normál üzemről beszéltünk, remélem nem akarod az egészet kicsavarni azzal, hogy errefelé tereled a beszélgetést. Az overdrive másik történet, amit lehet ésszel csinálni (pláne ha arra alkalmas az adott példány), és lehet eszetlenül is. Az egy dolog, hogy ezzel reklámoznak kártyákat (verseny van ugye), de a gyártók a reklámon túl nem rajonganak annyira érte. A garis miértre egy másik példa: elvileg illene az efféle technikát ESD védelem mellett szerelni, de nem állnak mögötted ezt ellenőrizni - pedig van elég kretén, akik a fincsi műszálas otthoni anyagokon végzik a szerelést, vagy ilyenre dobálnak alkatrészeket. A gyártó kénytelen ezt is benyelni, Vér Pistike meg esetleg dühöng, hogy mekkora sz*rt vett megint...
A tervezett avulásra én csak válaszoltam, de számomra tény, hogy egyre szarabb minden.
Írtan párat az okok közül.
Záró gondolat. Szoftveresen szándékosan/véletlenül egy hardvert sem lehet megölni?
Az a Crimson hiba, amin szokás lovagolni - és amit javítottak - sem arról szólt, hogy feltelepíted, egy gombnyomás, és már halott is a kártya. Ott a (venti) hűtésbe barmolt a driver (és ott sem mindenkit érintett, nálunk is ment mindkét kártyán hiba nélkül az a bizonyos driver), elégtelen hűtést okozva. Nem a semmiért magyaráznak sok topicban, hogy melegedős kártyánál hiába bírja az adott órajelet, ne menjünk huzamosabb ideig egy bizonyos hőmérséklet fölé. Egy ideig még elmegy a kártya, aztán már nem.
Az overdrive más kérdés: én ugyan személyesen nem próbáltam irreálisan magas értékekkel ajándékozni a kártyáimat, de ott szvsz bőven lehet tenni azért, hogy ne maradjon a régi (AB alatt pl eléggé ki lehet ütni az eredeti órajel korlátokat, de ugye az sem normális üzemnek számít). Az overdrive viszont nem üzemszerű használat, bekapcsolásával (pontosabban a túlhajtással) magad növeled a kockázatát annak, hogy a kártya rövidebb ideig fog esetleg szolgálni. Én sem használom alapon a kártyáimat/procijaimat alapon, de felfogtam, hogy mivel jár(hat) ez. Illetve akkor is felfogom, amikor mondjuk előszedem a VBE7/AtiWinFlash proggikat...
-
bobalazs
nagyúr
válasz
sepsi0 #56152 üzenetére
Ha így is lenne, módszer, eszköz nem lenne rá hogy kiderítsük.
Így marad az előbbi elmélet, hogy ócska a forrasztás...
Amúgy a kérdésedre megpróbálok röviden válaszolni.
Van a kártyákba túlfeszültség és áramerősség elleni védelem, biosba égetve. Sőt, se a crimson, sem a catalyst nem enged alapértelmezésben, fix órajelnél feljebb állítani. Jelen esetbe 1050 Mhz, ha 7870ről és társairól beszélünk. -
sepsi0
őstag
Tetszik amit itt összehoztatok nekem, köszönöm!
Remélem majd én is írhatok ilyesmiket.Csak hogy hülye maradjak.
Driver ugye nem tudja befolyásolni a kártya teljesítményét (áramfelvétel/gpu/vram)?
Rossz driverrel nem lehet esetleg hibás működésre bírni a kártyát, mert van benne valami védelem esetleg?
Az AMD overdrive csak csicsa a szoftverben?
A tervezett avulásra én csak válaszoltam, de számomra tény, hogy egyre szarabb minden.
Záró gondolat. Szoftveresenszándékosan/véletlenül egy hardvert sem lehet megölni?Én itt befejeztem és őszintén elnézést kérek, mert kicsit elszaladt velem a ló!
Bocs a sok off-ért -
CirrMee
addikt
válasz
sepsi0 #56146 üzenetére
Azért felteszem neked a 2Ft -os kérdéseket:
-ha hülyeséget írok, miért javul meg (ha ideiglenesen is) sok kártya reballozással (gy.k.: újraforrasztás)?
-ha hülyeséget írok, szerinted miért kapnak felmentést az orvostechnikai/űrtechnikai/közlekedés technikai (pl fékrendszer elektronika) /stb cégek az ólommentes forrasztás alól, ahol kritikus tényező az üzembiztonság?
Elárulom: azért, mert már az ólommentes bevezetése előtt tudtak arról, hogy ennek mi az ára.Egyszerűen figyelmen kívül hagyod, hogy van itt egy sor tényező, ami összejátszik: ezeknek a kártyáknak, pontosabban a hűtőjüknek szép súlyuk van, ezt kombináld a ridegebb forrasztásokkal, plusz a felfűtések okozta hővel. Régen volt ólmos forrasz, kevesebb réteget tartalmazó nyák, kevesebbet zabáló GPU, kisebb súly, és - nem is volt ennyi nyűg. Nem állítom, hogy ez mind válasz az összes problémára, de ezek ismert és létező dolgok, melyek garantáltan belejátszanak a kártya élettartamába. És akkor nem beszéltünk arról, hogy gyártási hiba is adódhat, olyan is, amivel a teszten átmegy, és (akár két) évvel később is megy, aztán a következő nap már megadja magát. A gyárakban a minőségbiztosítás (a legendákkal ellentétben) sajna nem olyan szinten áll, hogy 'náza elektronmikroszkóppal nyálazzák át a panelokat éveken keresztül, mire rádobják a Pass jelzést.
Az amiről te írsz, az vaktában pufogtatás a nagy semmibe. Ugyan mi vágná haza a driverben? A venti profilos botlást már anno javították. Akkor mi marad? Nullák és egyesek helyett izzó vasvillás kettesekkel bombázza a hardvert...?
Az ő asztala 1m-rel arrébb van. A te szakmai tapasztalatod alapján annak a kártyának is be kellett volna tegnap adni a kulcsot.
Van egy rossz hírem, kolléga: ezt a te hozzászólásaidból lehet levezetni. Te írsz tervezett avultatásról, az alapján kellett volna egyszerre megdögleniük.
-
Revenge
tag
Nekem új Crimson van, semmi gond nincs, de kicsit félek. A hozzáértőbbektől kérdezném, ha ez a nagyon pipec hűtésű winforszom van
akkor tovább húzza majd a kártya? Nagyon sokat költöttem drága ház ventikre, szellőzésem is faca, ígyhát a kártya huzamos nagy terhelés mellett sem megy fel 55C fölé igazán, még a 60-at el sem érte egyszer sem!!
Egyébként meg nemsoká szeretném eladni, és váltani erősebbre, de ha ilyen gondok vannak akkor én nem hirdetem meg, ha félő, hogy 1-2 hónap múlva tönkre mehet... Úgy meg nem akarom meghirdetni, hogy talán, lehet, hogy egy új driverrel tönkremegy.
Szóval egy érdemleges választ kérhetnék, hogy fossak, vagy csak szarjam össze magam az eddigi tapasztalataitok alapján?
-
Popes
őstag
Írjátok már le légyszi hogy pontosan melyik ez a killer Crimson mert még garin belül szeretném majd cserélni a kártyámat Polarisra.
-
sepsi0
őstag
válasz
CirrMee #56145 üzenetére
Erről "brekegek"....
De ha így.
Komám van egy ugyan ilyen gép itthon, az asszonyé. Ugyan annyit van használva, mivel együtt játszunk.
Az ő asztala 1m-rel arrébb van. A te szakmai tapasztalatod alapján annak a kártyának is be kellett volna tegnap adni a kulcsot.
Egy külömbség volt a két gép között... a driver, amit 1 hete cseréltem tesztelés céljából.
Vagy esetleg gyártási hiba, gondolom szakemberek gyártották nagy tapasztalattal és megfelelő minőségellenőrzéssel.Soha nem értettem miért kell ilyen hangnemben komunikálni.
Hülyének meg ne nézz! Akkor te nem tudod értelmezni amit írtál, mert csak én" sírtam" a crimsonmegöliakártyámat miatt.
De igazából téged minősítenek a szavaid, meg most már engem is.... -
CirrMee
addikt
válasz
sepsi0 #56144 üzenetére
"...megkérlek ha rólam beszélsz válogasd meg a szavaid!"
nemKedves fórumtársam!Mi a jó istenről brekegsz? Tanul, olvas, értelmez!
Mikor lett neked címezve? Amúgy villantsd már meg szakmai tudásod eme oldalát, mert én úgy látszik, 12 év elektronikai gyártásban szerzett tapasztalattal nem érek fel odáig... -
CirrMee
addikt
válasz
bobalazs #56141 üzenetére
Ez inkább.
Ez a "krimszonöltemeg" kb ugyanaz a hiszti, mint anno az Athlon XP mizéria idején. Most is volt egy hiba, ami korrigálva lett, de divat lett ráhúzni az azóta megjelent összes driverre, holott a hiba hónapok óta nem létezik.
Az ólommentes forrasztás inkább játszhat bele. Sajnos ez a forrasz nettó ócskaság a régi ólmoshoz képest. Ridegebb, törékenyebb, ezt kombináld még zabálós kártyáknál a hőingadozásokkal - nem hiába tartalmaz az ólommentes forrasz is minimális ólmot.
A tervezett avultatás azért gáz elmélet, mert viszonylag sokan állítják, még a garin belül döglik le a kártya.
-
Zeratul
addikt
válasz
sepsi0 #56139 üzenetére
Ez driver megölte a VGA-t enyhén szólva nevetséges. Mégis hogyan tenné? A ventilátor bugot javították, de azt lehetetlen nem észre venni hogy throttlingol a kártya, tuning nélkül nem is jelentkezett, illetve elég hosszú távon kellene throttlingolva hajtani hogy károsodás érje.
-
sepsi0
őstag
-
sepsi0
őstag
Csatlakozom...
Most halt meg az Asus R9 270X 2GB DDR5 R9270X-DC2T-2GD5 kártyám....
Ha leszedem a drivert windows alapértelmezettként megy. Amint felrakom az AMD drivert windows logo után nincs kép.
Vigyázzatok szerintem a crimson driver a ludas!
Asszony gépében ugyan ez a kártya van régi driverrel és semmi baj nincs.
Soha többet AMD és Asus.
Szerencsére garis... PCX... meglátjuk, 2,5 éves.
Veszek egy GTX 950/960-at, még nem tudom melyiket. MSI vagy Gigabyte lesz. -
Revenge
tag
válasz
Grave_444 #56133 üzenetére
Köszönöm szépen.
Igen, 960... nos, most biztos valaki bolondnak fog nézni, és lehet, hogy hallucináltam, de pl a 660Ti elvileg 7870 szint körül van, talán picit feljebb is pl passmark-on, de minden játék magasabb fps számmal fut a 7870-essel, és arra gondoltam, hogy azért, mert a procival jobban kooperál.Vagy ez tök hülyeség? Jó darabig amúgy nvidiás voltam, vagyis HD4890-essel jópár évet lehúztam, aztán gtx 560Ti, 660Ti, és most ez a 7870 és a hajamat leteszem milyen erő van benne. Szóval most a radeon vonalon szeretnék maradni kicsit...
-
Revenge
tag
Sziasztok, hátha valaki már erősebb típusok felé kacsintgatott, mint én is, kérdésem az volna hozzátok, hogy egy Gigabyte HD7870 O.C. WF3-ast érdemes lenne-e lecserélnem?
Ami számomra szóba jöhet jelenleg:
R9 380 4GB
HD7970 ?GBAnyagi, illetve CPU limitség megfontolásból. (Micsoda magyar mondat lett).
Egy X6 1090T-m van, és ez a 2 kártya véleményem szerint teljesen passzolna hozzá.Vagy esetleg maradjon ez a 7870? Nagyon szeretem egyébként, és fullhd-ban, high beállításokkal a GTA 5 42-60 fps
Szóval hezitálok itt, már 2 napja bújom a fórumokat, teszteket... De nem tudom... Szivesen vennék valami sugallatot..
-
Kempa20
újonc
Van valami forrasztás baja igen, csíkos a kép is, csak nem tudom, hogy összefügg-e a 2 probléma, mivel mások is írták h jó kártyánál is jelentkezett ez a fekete képernyős hiba driver telepítés után.
-
pengwin
addikt
válasz
vassmiklo90 #56122 üzenetére
Ahogy többen is írták már: most érte el a legtöbb kártya a 2-3-3,5 éves kort, mert ennyi idős ez a generáció.
Jövő héten viszem garanciáztatni a saját MSi HD7870-emet, drukkolni nem kötelező, de lehet, hogy segít... -
Kempa20
újonc
Hali!
Egy Sapphire Vapor-X R9 270X kártyával lenne probléma. Miután feltelepítem a drivert a windows logo után fekete képernyő fogad. Mit lehet ez ellen tenni?
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Lentebb nekem a 7870-re ajánlottak pár embert itt ph-n akik tudnak javítani ilyesmit csak az a baj hogy az ország másik végében lakom mint Budapest.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Nekem 3 hónapon belül 2 különböző R9 270 hallt meg, én mit mondjak?
Olvastam a fórumot egyik reggel, egyszercsak kikapcsolódtak a monitorok, aztán többet nem indult a kártyával a gép. Bootol ugyan a rendszer de kép nélkül sokra mész vele. Ha volt csíkozás is, akkor kuka, memó hibás általában. -
vassmiklo90
újonc
Mindenkiek most ? most ez 1 vírus vagy mi ? msi hd 7850 em 1 szer csak becsikozott a kép azota fekete kép ventik felpörögnek rendszer szerintem bootol is hihetetlen modon mivel nincs is integrált kártya gépben. menthető még érdemes vele vele foglalkozni vagy szervízbe vinni vagy kuka és új vga ?
-
pengwin
addikt
válasz
HELLAFLUSH #56118 üzenetére
Külföldi oldalon is láttam már "fogkrém vs dzsem vs hűtőpaszták"-témájú tesztet, ahol kiderült, hogy az ilyen-olyan csúcsszuper hűtőpaszták sokszor rosszabbul teljesítenek hővezetésben.
Viszont cserébe a többi anyaggal rengeteg probléma van: korrodálnak, vezetik az áramot, és gyorsan száradnak, sokkal rosszabb az élettartamuk. Viszont ott teszteltek olcsó és nagyon drága pasztákat is, és alig volt köztük különbség. -
Ry0K3N
senior tag
válasz
asszem az eredeti cikk sajnos a képek már nincsenek meg
-
Zeratul
addikt
válasz
Véresen komoly.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #56116 üzenetére
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #56114 üzenetére
bacsis szerint a hőálló lekvárt
-
HELLAFLUSH
őstag
köszi már kezdtem félni
Pokesz007: anno 2-3 éve nekem is volt 7850 2db egy Gigabyte OC és egy sima Sapphire azok nekem is hűvösebbek voltak, most szerintem nekem a géphazzal lesz a gond mert elég zárt és matx méretű.
lehet újra pasztázom majd, melyik pasztát ajánljátok?
mx-4et használtam anno, van ennél most jobb? -
Pokesz007
senior tag
Akkor az én Sapphire 7850 2GB kàrtyàm max 55 fokkal àlom
Böngészés közbe 32 max. 24 fok alapon. Igaz szedi a port eléggé.
-
Popes
őstag
válasz
HELLAFLUSH #56111 üzenetére
Belefér, nagyon picit lehetne hűvösebb de nem kell aggódnod.
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok! van egy VTX3D 7870 Eyefinity 6 -os kártyám, játék alatt normáls a 75°C?
-
mongi
senior tag
Üdv Urak!
Adott egy MSI Radeon R9 270X Gaming 2GB ITX kártya, amin egyszerűen nem tudom beállítani a ventilátor szabályozását.
Gyári szűz windows 10 esetén (de próbakép win7 x64-en is) csak 100%-on hajlandó menni a ventilátor a kártyán. A gyári oldalon lévő driverrel lett telepítve.
Amúgy nemrég szervizbe küldtem, mert RNG módon pár másodpercre elsötétült vele a monitor majd minden ment tovább.
Mióta visszaküldték azzal, hogy javították, azóta csak 100%-on hajlandó menni a ventije.MSI afterburner szerint le van véve 20-30%-ra a fordulat, de az marad fixen 3200RPM körül, nem csökkenti a sebességet. Ez igen idegesítő mert eddig minden rendben volt vele.
Csak a drivert telepítve is ugyanez a hiba afterburner nélkül isA registry takarítást természetesen megcsináltam, szűz rendszeren is ez a hiba.Már démonűző sámántáncot is jártam a gépek körül, de csak nem akar múlni a hiba
Mit érdemes tennem még, vagy küldjem megint vissza az anyjuk keservébe ezt a kártyát?
Eddig meg voltam vele elégedve, tette a dolgát.Válaszotokat előre is kösznve
mongi -
pengwin
addikt
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Érdemes lecserélni egy sapphire 7850 2Gbot egy msiR9270G re? 2017 be jàr le a gari..
Enyemen 1honapja jart. Igaz stabil alig hasznaltam. -
gears27
aktív tag
4gb-ost? ne viccelj már.. Fentebb linkeltem a topikot, ott olvashatod nem sokkal visszább a teljes sztorit. Hozzáteszem elég érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest