Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Ry0K3N
üzenetére
Használtan vettem, azt hiszem LECtől az elsőt, ami majdnem másfél éves volt már.
Nálam két hónap után elhalálozott. Vissza küldtem garanciába, 8 héten belül kaptam másikat. Az pedig négy héten belül ment tönkre. A harmadik r9 270-et kaptam garanciás cserébe, júliusban, szeptemberben pedig az is megmurdelt. Kaptam egy 3gbos EVGA 1060at, azt már pedig eladtam, a minap rákérdeztem a vevőre, nála még mindig megy! -
bobalazs
nagyúr
[link]
Ilyen venti fel-le pörgés másnál is előfordul?
Így hogy lehet eladni a kártyát? Csöppet hibásként?
Megoldás kikapcsolni a zero-fant, úgy nincs ez, egyébként, meg hibátlan. -
bobalazs
nagyúr
MSI R9 270ből nekem 3 volt, 1 éven belül ment tönkre mind a három.
Elég szarul lehetnek megépítve, az ipon oldalán 54.2% 3 éven belül a meghibásodási arány! -
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz
pengwin
üzenetére
Nem kapcsolják ki a ventillátort, nem azért szar. Amúgy meg én MSI AB-ba hűtöttem ezerrel, mikor már a második ment tönkre, aztán tök mindegy.
Azt képzeld el amikor teljesen hibátlan a kártya, aztán reggel fél ötkor melóba menet előtt olvasni akarsz, bekapcsolod a gépet, és a böngészéés közben, kb 5 perc után elmegy mindkét monitor! Pofára esés.
Nekem egy csalódás volt a kártya pedig nagyon tetszett, és szerettem is. 3ból 3 memóriahibás volt, illetve az imént említettnél csak feltételezem hogy memória hiba volt, a többin jól kivehető képernyő szemeteléssel krepált be.
No meg, a venti profilja érdekesen volt megcsinálva, bogarászd ki ebből a topikból ha van kedved. Jó magas Cˇ-on pörgött fel.
-
bobalazs
nagyúr
Á, nehogy azt hidd. A híres msi gaming széria, a R9 270,1 éven belül három is megdöglött a gépemben. Kb minden negyedik elromlik ha jól emlékszem az ipon oldalán. De van ezen kivül még jópár más típus, brand.
Ha biztosra akarnék menni mindig kis fogyasztású vgat vennék, (jó hűtéssel) mert a kazánok nagy része véleményem szerint előbb feldobja a bakancsot.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
infectedmann
üzenetére
hát a catalystban van gpu upscaling ezzel lehet talán variálni.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Esetleg valami beragadt nagyker készletből, amúgy jó ideje nem gyártják már.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
nemisfontos
üzenetére
Az a kártya meghallt.
Korábbi hozzászólásokból következtetve reballozni nem nagyon éri meg, esetleg sütőben megsütni, arra van eséyl hogy életre kelti, 1 vagy pár hónapnál tovább nem nagyon bírja. -
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
2 hete találkoztam az említett zöld csíkokkal. Halott, dettó.
-
bobalazs
nagyúr
Irtam már másik topikba is, csak oda nem érkezett válasz.
Szerintetek, A konfigom más alkatrésze teheti tönkre a vga kártyákat vagy tényleg peches vagyok, és 3x szívom meg ugyanazzal a rossz szériával?
-Azt sem mondhatom hogy szar tápom van mert corsair vx 450 -
bobalazs
nagyúr
válasz
bajzal
üzenetére
Az a fő indok a meghibásodásokra hogy a forraszok nagy hőmérsékletingadozásra hamar megrepednek, törnek. Szóval nem kell annyira visszahűteni a gpu-t mint ahogy az egyedi venti profilokkal csinálnák.
Bőven jól érzi magát 75-80 fok körül, és elég visszahűteni 50 fokig a kártyát a profilnak a többi simán fokozatosan magától hűljön ki. Legalábbis én így értelmeztem, korábban volt itt ilyesmiről szó. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Askformore
üzenetére
Ez segíteni fog ha belevágsz.
Ettől persze a probléma nem biztos hogy megoldódik. Teszteld le először a gépet más videokártyával, 1/külön memória modullal hogy mindenképp kizárd. -
-
bobalazs
nagyúr
Dragon Eye ezt most fedeztem fel msi kártyám hivatalos honlapján.
2016-08-04 kiadási dátummal rendelkezik. Az MSI gaming app-al jár. Akit érdekel, csekkolja le!
-
bobalazs
nagyúr
Lementettem gpu-zvel az MSI r9 270 gaming kártyám biosát, és ránéztem vbe bios editorral a kiváncsiság kedvéért.
A képen az látszik hogy 65 fokig a ventillátor profil egyáltalán nem zavartatja magát, majd a következő fokozat 80 foknál van ahol 30%-os sebességre van állítva a profil, majd ez van kitolva 85 °C-nál 100%ra.Így már érthető miért tartják normálisnak a 80+ fokos GPU hőmérsékletet.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
lukaszokni
üzenetére
Nem.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Ftibi87
üzenetére
Zöldeknél is vannak szép számok. GTX680 Lightning Meghibásodási arány:41.7%
-
bobalazs
nagyúr
válasz
rantotthusi
üzenetére
msi simán felmegy magasabbra is. full terhelésen 72 fok körül kezd felpörögni a venti.
-
bobalazs
nagyúr
No, megkaptam a HARMADIK r9 270-et garanciás cserébe, kivánjatok sok sikert! Reméljük ez azért tovább bírja!
1 -másfél év
2 -négy hét!
-
bobalazs
nagyúr
válasz
anderledani
üzenetére
használd emelt órajelen a kártyát, már ha ilyet lehet. Mint pl. mikor valamelyik crimson driverei beragadtak tuningnál pl. nem esett vissza alapra az órajel. A fogyasztás nagyobb lesz, de ez van. A garihoz nem tudk mit hozzászólni, majd valaki okosabb talán szól.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
sepsi0
üzenetére
Ha így is lenne, módszer, eszköz nem lenne rá hogy kiderítsük.
Így marad az előbbi elmélet, hogy ócska a forrasztás...
Amúgy a kérdésedre megpróbálok röviden válaszolni.
Van a kártyákba túlfeszültség és áramerősség elleni védelem, biosba égetve. Sőt, se a crimson, sem a catalyst nem enged alapértelmezésben, fix órajelnél feljebb állítani. Jelen esetbe 1050 Mhz, ha 7870ről és társairól beszélünk. -
bobalazs
nagyúr
válasz
vassmiklo90
üzenetére
Nekem 3 hónapon belül 2 különböző R9 270 hallt meg, én mit mondjak?
Olvastam a fórumot egyik reggel, egyszercsak kikapcsolódtak a monitorok, aztán többet nem indult a kártyával a gép. Bootol ugyan a rendszer de kép nélkül sokra mész vele. Ha volt csíkozás is, akkor kuka, memó hibás általában. -
bobalazs
nagyúr
Létezik ilyen?
bekapcsoltam ma a pc-t, 5 perc gép böngészés után elmegy a kép, kikapcsolnak a monitorok.
Kikapcsolom, a következő indításnál bios fütty kód 1 hosszú 3 rövid. (video kártya hiba)
2 hónapos R9 270, nulla terhelés alatt képes igy megdögleni??????
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Bobó_20
üzenetére
Szívás helyett fújjon a vga-ra a friss levegő oldalról, porszűrős megoldás legyen. Elől befúj venti az stimm, hátul kifúj, stimm, esetleg ha van mód felül is lehet egy kifújós venti. 72 fok nekem személy szerint sok, 99% mellett 62-5 fok körül járna az msim 1130 Mhz. core-al. 45%os venti mellett 68 fokos nekem így.
-
bobalazs
nagyúr
Létezik olyan hogy csak egy játéknál nem stabil az OC? A driver összeomlik időközönként, 1150 mhz.-en a 270. Más játéknál ilyet nem csinált.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
gears27
üzenetére
én 25 mhz.-enként emeltem az órajelet, úgy hogy a háttérben ment a heaven benchmark 2 percig. Ahol kifagy a gép, vagy összeomlik a driver, onnan visszaszámolsz 50 mhz-et, szerintem az a biztonságos. Gari vesztéssel akkor jár ha szar a tápod és nem bírja vagy mitudomén, megpörkölöd a csipet.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Turbolada II
üzenetére
38%on pörög a venti, nagyon faszagányos a hűtés rajt! A házventi hangosabb.
gears27
Így van msi afterburnerben. Annyi hogy az extend officail overclocking limits-et be kell állítani. csinálni profilt 3d órajeleknek, aztán csókolom. -
bobalazs
nagyúr
msi r9 270 gaming, hosszútávon 1200as órajelen használva, nem lenne belőle gáz? Hőfokok jók, 69be megáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

2016-08-04 kiadási dátummal rendelkezik. Az MSI gaming app-al jár. Akit érdekel, csekkolja le!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)