- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DEV_NULL #45924 üzenetére
Hát, a rókának sztem mindenki...
No de elhoztam egy képmentést az adatbázisomból, lehet nézni a teszteredményeket. Ahol HQ jelölés van, azt a tesztet Extrém fölé toltam maxra, mert szemantikailag ez jelenti az extrémet, nem egy közepesen magas beállítás, amivel pl. 3DMark-ok utaznak. Játékokban minden maxra volt tolva, természetesen AA, AF, stb. is. Ráadásul ezzel hamarabb ki lehet deríteni egy tuning stabilitását, mint default, vagy bármi más, kevésbé megterhelő beálíltással. Az összehasonlító eredmények is érdekesek (sztem), pl. "elég e AMD proci" témában.
Ha valamit még meg kellene nézni, szóljatok. Ha tudok progit szerezni hozzá, és időm is engedi, megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tidal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest