- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
katt777 #42408 üzenetére
Megkésve bár de törve nem.
Hát kíváncsi leszek komolyan mondom... A BF3-at istenítették anno, arra tisztán emlékszem. A BF4 picivel jobb lett állítólag. A Ghost meg az ezeréves MW alatt futó motor tuningja ezért szidták sokan.
No, de így legalább mindenféle várakozás nélkül állok majd neki, aztán meglátom.
Mondom, legutóbbi játék amit komolyabban full grafikán űztem az az MW2 volt. Azóta csak videókat tudok nézni az újabbakról vagy esetleg diavetítést de ahhoz meg nem volt sok kedvem.Szerk.: jól emlékszem te voltál az akit valamelyik CPU-s topikban / VGA topikban agyba főbe tiltottak kifele?
Valamiért valami beugrott a nevedről. És a tuning meg a kitiltás jut eszembe rólad.
Nem, nem láttam. Sokat kihoztak a Dx9-ből az biztos. De azt hittem már rég felhagytak vele és mindenki Dx10-11-ben tolja már. X3 amúgy mit takar? : o
@juve600:
Hűha! Elég sokminden van offon, miért? : o
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest