Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steven

addikt

kéne help olyan ügybe hogy adott az R9 270x shapphire kártya ... eddig egyfolytában villodzott a kép amióta meg van + random alvó üzemódból nem jött vissza a kép, azt megjavította a 39 helyett 41 bios feltelepítése és az új ati driver ..

DE viszont van még egy problémám ...random kifagy a diablo 3, de csak akkor ,ha skype vagy a hanouts call voice megy (pofázunk játék közbe mert amúgy rohadt unalmas:) )... vga gyári tuningos... néha bírja 5-6 órán keeresztül néha 1 óra után kifagy... ami fura , hogy elöbb hang megy el fura zaj aztán pillanatra becsikozodik a kép aztán kilép a game ... böngészőt vagy bármit elindítok akkor becsikozodik és ki írja. hogy kritikus hiba miatt leáll... csak restart segít.. széthall magyarul a vga driver

nah már most eddig ilyennel rohadtul nem találkoztam pl cs source alatt eddig sose csinálta ,nah most 3 dologra tudok gondolni driver a szar vagy win 8.1 vagy a vga fos...

jah eddig amúgy szét olvastam magam külföldi forumokkal ,villodzásra a helpet ott írták ... csak a bios segített az új driver lófaszt nem ért bios nélkül ... diablo random fagyásra viszont semmi info... kurva élet kezdek amúgy már ideges lenni...

ami idiegesít hogy megvettem a win 8-at és roahdtul nincs kedvem vissza menni emiatt 7 esre főleg ,hogy lassan másfél éve fent van a rendszer :( elötte 6870 volt és kurávra nem volt vele ilyen probléma... :R

Új hozzászólás Aktív témák