Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
v0RD3N
üzenetére
Azert ha fullHD-ban jatszol nagy reszletessegu beallitasok mellett akkor ott mar a legtobb jatekban tul sok kulonbseg nincs az FX6300 meg egy tuningos 955 kozt, persze ez is jatekfuggo es nyilvan a BF mar nagyon igenyli a CPU erot is, de egy jol megrantott 955BE azert nem rossz cucc a mai napig sem! Ugyan nem a legautentikusabb a benne szereplo jatekok miatt, de anno csinaltam egy minitesztet pont errol a ket procirol...
-
Dany007
veterán
válasz
v0RD3N
üzenetére
Nos valószínűleg igen. Most néztem gyorsba többféle tesztet is és az x4 955 nagyjából megegyezik az A10-5800k-val. Márpedig az 5800k-hoz még 7870-et se nagyon ajánlottak, akkor meg aztán 270x-et biztosan nem.
Bár én a helyedben megpróbálnám felrántani a procit ameddig bírja, aztán hajrá!
Ha a 3 márka közül kellene választani, biztos, hogy az Asus-t választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi