Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kroni1
veterán
válasz

zserbox

üzenetére
						Boldogan jelentem, hogy a Displayportok is kiadják az audio jelet HD7850-en!
Tehát a korábbi kijelentés, miszerint ezen a karin tuti nem tud audiót átvinni a DP teljesen hamis, az én kártytámon van 1xDVI port ami nem visz hangot, de ezen kívül mind a HDMI, mind pedig a 2xminiDP port is vígan átviszi a hangot! A monitoromon nincs DP, így egy 2m-es mini Displayport - HDMI kábellel kötöttem rá a kártyát, ami 3e ft volt tehát a HDMI-hez képest különösebben drágának se mondható a dolog, és a sztereo 3D támogatás is megvan ugyanúgy, ahogy egy 1.4 HDMI kábellel..

- 

kovsol
titán
válasz

zserbox

üzenetére
						Már DVI porton is ki lehet vinni audiót lásd HD3870, és a DP port se akadály.
DP esetén támogatott audio:
Audio signal
Optional; 1–8 channels, 16 or 24-bit linear PCM; 32 to 192 KHz sampling rate; maximum bitrate 36,864 kbit/s (4.608 MB/s)Jelenleg a DP a legfejlettebb megoldás, szép lenne ha nem tudna Audiót a HDMI meg igen.

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest