Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dragahan88

újonc

válasz Apollo_21 #37252 üzenetére

Nekem két hónapja van meg, boltból vettem, tehát új. A gyártás ideje, amennyire ki tudtam silabizálni a kártyán lévő feliratokból, 2012/11.

Húzva nem volt, se a kari, se a proci. Hűtéssel nincs gond szerintem, 75 fok fölé nem nagyon szokott menni akkor sem, ha huzamosabb ideig megy. Számos stressz teszt futott már, egyik közbe se csinálta még, de játék közben már többször is.

A driver a legújabb, Windows újratelepítés is volt. A bízni benne, hogy nem jön elő többet dolgon már túl vagyok, előbb-utóbb mindig előjön, akkor is, ha az utolsó már 1 hete volt (ez ma volt, mármint ma jött elő 1 hétnyi gondtalan játék után).

• dragahan88

újonc

Nekem egy Sapphire HD7850 2GB OC-m van, és sajnos tapasztalok vele egy nagyon kellemetlen jelenséget. Mégpedig azt, hogy bizonyos időnként egész egyszerűen kikapcsol a monitor, a hangfalból az utolsó hang nyöszörög folyamatosan, a képernyőn a "No signal" felirat jelenik meg, a gép pedig nem reagál semmire. Ilyenkor csak a full kikapcs-bekapcs segít.

Az az érdekes, hogy valamikor nem csinálja napokig, valamikor pedig egy nap megcsinálja háromszor is akár. Először a tápra gyanakodtam, hogy talán az nem bírja, amikor jön egy extrém terhelés, ezért dugtam a kommentorba egy teljesítménymérőt, és úgy használtam a gépet. Volt olyan játék, ahol az összkonfig 240W-t szippantott és a kari meg se rebbent, egy másik játékban meg 180W körül volt a maximum, mégis megcsinálta a no signal-os halált.

Valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák