Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Looserke #27321 üzenetére
Persze, akkor vissza kell juttatni nekik, hogy bokszolják le a nagykerrel, mivel ez nem olyan, ami volt, és így nem felel meg neked. Csak azt mondtam, nem őket kell emiatt szidni, én úgy látom, hogy ők amit lehet, azért megteszik.
Sajnos viszont a saját bőrömön tapasztaltam anno, milyen bizonyos nagykerek hozzáállása, és bizony sokszor nem kicsit nézik hülyének az embert (vagyis ilyen esetben céget), és tagadják meg akár a nyilvánvalóan hibás kártya normális tesztelését, és garanciális rendezését...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest