Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz25
tag
válasz
papírzacsi
üzenetére
életlennek és homályosnak tűnik az egész. próbáltam a képfrissítést állítani, meg játszottam a fényerővel/kontraszttal is a tv-n. de semmi javulás.
-
Gabesz25
tag
sziasztok,
aki lcd tv-n használja a gépét (és hd7870-el rendelkezik), mindenkinek éles a kép a windows-ban? csak mert nekem egyáltalán nem. hdmi-vel van összekötve, és furák a betűk. eszközkezelőben sima pnp képernyőként ismeri fel. lehet ebben van a gond? -
Gabesz25
tag
sziasztok,
hd7870-ről hdmi-vel továbbítom a képet az LCD TV-re. a képet át is viszi, viszont a hang nem megy át. ha azonban az alaplapi hdmi-vel küldöm a képet, akkor van hang is.
ötlet valakinek, hogy hogyan tudnám a dVGA+hdmi kombóval a hangot is továbbítani?köszi
-
Gabesz25
tag
Sziasztok,
ma vettem egy Asus HD7870 DC2-V2-t. A probléma az, hogy a tápegységen csak 1 PCI-E tápcsatlakozó van a kártyának meg kettő kell :S. Meg tudnátok mondani, hogy mi a neve az átalakítónak (és hogy hol tudom beszerezni), amivel tudok adni neki még kraftot?
köszi
-
Gabesz25
tag
Sziasztok,
épp gép vásárlása előtt vagyok, és Sapphire 7870-et akartam venni mindaddig míg meg nem jelent ez a Black Screen hiba, így kicsit elbizonytalanított. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a BS csak a Sapphire OC verzióinál jelent meg, vagy gyártó (és OC vagy sem) független?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest