- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz
bombibmw #19681 üzenetére
Vissza!!!
Ellenben a szállítási díjért tejelni kell!
"Visszáru kezelése
Normál visszáru kezelése esetén a Vásárló által határidőre át nem vett küldemény Pick Pack Pont Árushelyekről Partnerünknek visszaszállításra kerül – külön díj ellenében. Vevői visszáru kezelését is vállaljuk.
A Vásárló által visszahozott küldeményeket az átvétel helyének megfelelő Pick Pack Pont Árushelyen – a hatályos jogszabályoknak megfelelően –a küldemény Vásárló általi átvételét követő nyolc (8) napon belül a Vásárlótól kötelezően visszaveszi, és a Partner székhelyére szállítja - Vevői visszáru szállítási díj ellenében."Akkor legyen a szállítás mondjuk 1500. Nekem megér +1000-ret a nyugalom meg a kényelem. Nem vagyunk egyformák.
Ez egy kényelmi funkció. Aki él vele él, aki nem, nem. Én már rendeltem cuccot Pick Pack pontra, így elég ócsó, azt hiszem 890 Ft körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest