Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
A megjelent a boltban és a torrenten fent van és te leszedted már az nem ugyan az.
(#19581) mrhitoshi jól mondod, szerintem is ilyesmi van a háttérben. Kíváncsi vagyok pl a Nexus 7 tabletem mit alkot az első tesztben egy régebbi asztali géphez képest. Androidos mondjuk majd később jön csak ki.
-
Apollo_21
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Dead Space 3
Megjelenés: 2013. február 05.
Az más dolog h "eredeti" dvd-d van és azért gamelsz még megjelenés elött vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest