- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
kovsol #14424 üzenetére
Szia!
rakerestem a diablo szora a topikban es az utolso hsz a Tiede... finoman reagalnek erre es egyuttal meg is kerdeznem az egybegyultektol (akik jatszanak a jatekkal), hogy nekik hogy fut eme jatek?
Nekem az a problemam, hogy rakkis crossingon van 1 scene aminel olyan szinten belassul a game, hogy diavetites szinte... azert egy i7 3770+7870 kombotol mast varna az ember fia...
amik be vannak kapcsolva: minden high kiveve az arnyekok, az med smooth... vsync on, frameek 60-ra befixalva (lcd tv miatt) probaltam visszavenni a beallitasokon (mar vicces ugye) de sajnos baromi lassu azon a helyen... a gep tobbi parametere ami esetleg szamit: 8 csiga hyperx ram (1600, cl9), 120 csigas vertex 3-rol fut a game meg a win7 (64bit) is... felbontas: 1360*768Ami ugye vicces, hogy szennemaxolva a border2 gyorsan, gyonyoruen, roccenes nelkul fut nalam
Belenezegettem blizz forumokra es ott is volt panasz 7870-es karira (hasonlo problem, csak nem kapott erdemleges valaszt)... tuti valami driver bug lehet (jah, driver 12.11 beta, de 12.10 is hasonloan gaz) , mert nem kicsit idegesito
Tipp esetleg?
koszonom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest