Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _ocsisajt

őstag

válasz kovsol #14424 üzenetére

Szia!

rakerestem a diablo szora a topikban es az utolso hsz a Tiede... finoman reagalnek erre es egyuttal meg is kerdeznem az egybegyultektol (akik jatszanak a jatekkal), hogy nekik hogy fut eme jatek?

Nekem az a problemam, hogy rakkis crossingon van 1 scene aminel olyan szinten belassul a game, hogy diavetites szinte... azert egy i7 3770+7870 kombotol mast varna az ember fia... :DDD
    amik be vannak kapcsolva: minden high kiveve az arnyekok, az med smooth... vsync on, frameek 60-ra befixalva (lcd tv miatt) probaltam visszavenni a beallitasokon (mar vicces ugye) de sajnos baromi lassu azon a helyen... a gep tobbi parametere ami esetleg szamit: 8 csiga hyperx ram (1600, cl9), 120 csigas vertex 3-rol fut a game meg a win7 (64bit) is... felbontas: 1360*768

Ami ugye vicces, hogy szennemaxolva a border2 gyorsan, gyonyoruen, roccenes nelkul fut nalam :)

Belenezegettem blizz forumokra es ott is volt panasz 7870-es karira (hasonlo problem, csak nem kapott erdemleges valaszt)... tuti valami driver bug lehet (jah, driver 12.11 beta, de 12.10 is hasonloan gaz) , mert nem kicsit idegesito :U

Tipp esetleg?

koszonom...

Új hozzászólás Aktív témák