Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz sniper elite #780 üzenetére

Hát, ha minden áron sz.patni akarod magad 2+ GPU-val, úgysem fog róla lebeszélni senki. :(

Az AMD mit bizonyított a 4xxx sorozattal? Azt, hogy kevésbé szarok a kártyái, mint az nV-nak? Mert hogy önmagukban jók lennének, az nem kicsit hamis állítás. Én egyáltalán nem tartom jónak, hogy 48xx szériánál az ún. Powerplay: a hardveres tervezési hiba miatt 2D-ben is ua. frekin kell járniuk a RAM-oknak (magasabb fogyasztás), mint 3D-ben, máskülönben a legegyszerűbb asztali műveletnél is kisül a szemünk a villódzástól, vagy hogy a ventilátor minden ok nélkül rendszeresen az egekbe pörög. :Y Hát, én ezt a legnagyobb jóindulattal is hanyag munkának minősíteném. :(( (Hála az Úrnak, hogy adá nékünk az ATT-t! :R ) És akkor még nem szóltam a lépten-nyomon elfuserált driverekről, amelyek vagy már önmagukban rosszak, vagy csak a régebbi játékokat teszik totálisan élvezhetetlenné/használhatatlanná. Na és hát a CFX... :(((

Vajon miért nem írt még egyetlen 58xx tulaj sem a kérdésemre, hogy a fent említett hibákat sikerült-e az 58xx sorozatba is gondosan továbbvinni? :F

8nemesis8: Hát, csak olyan dolgokat lehet tervezni, amelyek még nincsenek. Most gondolj bele, ha annak idején nem kezdi el tervezni valaki a nyeles kőbaltát, mert a puszta pattintott kővel is lehet ölni, a továbbfejlesztett verzió meg még úgysem jött ki... :DDD (Sőt, ugye, már a pattintott kő is fejlesztés volt, amely előtte nem létezett. :U )

zack: És a későbbi felhozatalból? :F A későbbi játékok sem tudják nagyobb igénybevételnek kitenni a VGA-t azonos felbontással és összetettséggel, még ha az Full HD is (csak a RAM-nak kell ide 1GB). Ha nem optimalizálják őket, az már egy más kérdés.

plaschil: DX10-ben a 4870 sem kicsi ver el a 3870X2-t (ez rég nem újdonság), nézd csak meg a tesztemet róla a logouton (HD4870 part III), pedig vízhűtés alatt volt szénné hajtva a 3870X2. DX11 vs. DX 10.1 viszont nem olyan nagy különbség, mind DX10 vs. DX9, pusztán attól, hogy eggyel nőtt a számozás.

Új hozzászólás Aktív témák