Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Vagy az amd-hez megy, azt nem irta mire kell a zsozsoka.

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Epp ettol felek.

- = Zk = -
Kivancsi vagyok, de h a radeon lesz a jobb halkabb ebben biztos vagyok. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
nixx-21
üzenetére
ha adnak melle egy flexet is semmi akadalya.

katt777: Azert megneznem a 2 milliard feletti tranyo mennyi meleget termel full hd game alatt, szerintem olvad ott minden, fasze nem hagytak meg a 2 slotos hutest.

Most meg erre valtasz? Eleg gyakran cserelgeted a vga-t.
Persze fo a valtozatossag. 
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Pont ezt irtam en is. Kicsit meredek, hogy 800 sp-hez vegig nyitott szellozo volt a 2. slotban, itt meg az 1600-hoz csak fele.

-
Ezt olvastatok?
Tuningbarát Radeon HD 5800-asok az ASUS-tól Jar hozza a dirt2 is.
-
válasz
samfishR
üzenetére
Most mivaaa....

subaruwrc: ugyanazzal a geppel hajtottam mindkettot, ez mar nem a te ezt haszanalod en meg azt kategoria.
De most mond azt, hogy nem jogos. 1600 sp-vel 14 fps, mikor az egy eves kartyak hozzak nv/nel a duplajat. Tudom a driver szar, de atinal mindig is szar volt, legalabbis eddig. 
-
válasz
subaruwrc
üzenetére
De jo, h beneztem.
Legyszives ne allits marhasagokat ne szemelyeskedj
, probalok normalisan irni ebben a topikban, pont az elvakult nezeteitek miatt, szoval ne kostolgass ha megkerhetlek.
. Amivel jatszom mostanaban es probaltam a kartyakat: cmr grid, dirt, stalker soc, cs, gta4, crzsis, crysis warhead es kivetel nelkul minden jobban futott a gtx-en, tovabb nem fogom ragozni. -
-
Valoszinu h ez most is igy lesz
. Ejnye ejnye...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez csak attol fug ki teszteli.
Evekkel van elmaradva meg mindig az ati, a jo mernokok is a zold oldalon vannak. 1600 sp-bol kihozni 14 fps rohej egyszeruen.GuB3Ra: Meg szep, h azon jatszok.
Te is latod, hogy hullagyenge az uj ati kartya is, szoval nem ertem mit fosozol, de mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kivancsi vagyok, de h a radeon lesz a jobb halkabb ebben biztos vagyok.

Viszont az a pici levegokiomlo racs nem sejtet valami halk mukodest. 

, probalok normalisan irni ebben a topikban, pont az elvakult nezeteitek miatt, szoval ne kostolgass ha megkerhetlek.
. Amivel jatszom mostanaban es probaltam a kartyakat: cmr grid, dirt, stalker soc, cs, gta4, crzsis, crysis warhead es kivetel nelkul minden jobban futott a gtx-en, tovabb nem fogom ragozni.