Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stargun!
tag
Látni kellene majd az itthoni kisker árakat. Én a magam részéről egy 8800GT-vel húztam ki idáig, de ahogy a helyzet áll a váltás nem 5850-re lesz, hanem 4890-re...
(Ha valakit érdekel EZ az ajánlat nem is olyan rossz, amennyiben ez a XFX ATI HD4890 1GB DDR5 XT (HD-489A-ZDEC), amihez full H.A.W.X-ot csomagolnak)
[ Szerkesztve ]
-
-
laci666
senior tag
DX11+egyéb apróságok ja tényleg nem szól mellette semmi.
Amúgy meg híd el fogják venni mint a cukrot,ha nem is nálunk nyugatabbra 100%.
Az meg hogy nálunk nem fogják vinni ez is baromság, itt is fog fogyni csak nem úgy.[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
luw2win
őstag
ilyen árba senki se fog érte rohanni
ON: amúgy nem értem mindenki most ezt modja h felesleges a dx11, de az nv dx10-ét már szidjuk , hát akkor most mi a jó ?
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
peetmaster
senior tag
Ábrándozni sem lehet? Hát ha 65-70k körül lesz, akkor inkább nyúzom tovább a PS3-t, azon legalább nem idegeskedem, hogy lassú a frame... Az 5850-re meg majd visszatérek 2-3 hónap múlva, hátha lesz valami változás. Köszi a válaszokat mindenkinek. (A biciklis válasz volt számomra a legmeghatározóbb )
-
laci666
senior tag
Miért
Közel azonos teljesítmény,kevesebb fogyasztás,DX11 plusz egyéb apróságok.
Mondjuk aki akarta az már úgy is megszabadult az 4870X2-től mert az elkövetkezendő 1-1,5 hónapba sokat fog esni az ára,használt piacon meg még többet.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
FragMaster
addikt
Ennyi erővel tartsunk 7900gx2-t, mert elég a dx9 is Amúgy kíváncsi vagyok mikorra ér ide a dx11.1. Nehogy már sokáig tartson a modern érzet, ha már megvette az ember
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
cowboy_bebop
őstag
Attól függ, h. mennyi időre veszel egy VGA-t.
Ha non-stop megy a gép (nálam igen ), akkor átlagos használattal 120W körül tudsz spórolni.
1 KwH áram az Elműnél most kb. 46 forint.
Egy napi spórolás az 120W*24h=2400Wh=2.4KwH
2.4KwH*46Ft/KwH=110,4 FtEgy 30 napos hónapban a spórolás=3312 Ft.
Egy év alatt: 39744 Ft.
Magyarán ha hosszútávra veszel VGA-t, akkor egy év alatt behozza a különbözetet, utána meg már spórolsz.
Persze ha folyamatosan megy a játék, akkor összejöhet 170-180W is különbözetnek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nyilván, csak addig drágább, ameddig el nem fogy az rv770/790 a raktárakból. Ezután olcsóbb lesz az ötös széria is.
Most semmiképp sem ruháznék be csúcs VGA-ba, mert csak rosszul lehet járni vele.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
keIdor
titán
Igazad van, viszont reménykedem, hogyha lesz (egyáltalán...) GT300 és az is ugyanennyit fog tudni, akkor téged se foglak látni az apróban árulni a GTX "nemtudomhányadvanmost" SLi-t.
Más: Már megint miért törvényszerű ez az 5890? Ugyanez volt annak idején, mindenki 8900GTX-ről beszélt, aztán semmi... ezt legalább vinnétek át a találgatós topicba, megint itt tartunk 750 postnál lassan, és semmi érdemi.
Tökéletesen értem mi a baja westlake-nek. A PH egy játszótér lett.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
titán
Valoszinu h ez most is igy lesz . Ejnye ejnye...
Ez csak attol fug ki teszteli. Evekkel van elmaradva meg mindig az ati, a jo mernokok is a zold oldalon vannak. 1600 sp-bol kihozni 14 fps rohej egyszeruen.
GuB3Ra: Meg szep, h azon jatszok. Te is latod, hogy hullagyenge az uj ati kartya is, szoval nem ertem mit fosozol, de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Very high alatt meg nincs értelme játszani Crysis-szal.
ezért ez vicces kijelentés
én highon játszottam végig, és gyönyörű volt így is
GTX295 meg 2magos, megint összehasonlítjátok az 1magos 5870el...(#887) subaruwrc - az orosz mikrochip gyártása is azért maradt abba mert nem fért ki a gyárkapun... ezen nagyot nevettem
-
South Velen
addikt
És akkor mi van, ha 76K?
Az 5850 még akkor is 10K-val olcsóbb.. ha nem is gyorsabb, akkor is ugyanolyan gyorsaságú, mint a GTX285, nyilván így lőtte be az AMD a teljesítményét.
Ne példálózz a pre-megjelenés találgatásokkal, mert mostmár azért van viszonyítási alapunk is. Szal hiába, de nem éri meg a GTX285. -
lsc
nagyúr
Valószínűleg a 285 fölött lesz a teljesítménye az 5850-nek, viszont árban mélyen alatta van , remélem így már megfelel . A fogyasztása is valószínűleg kevesebb lesz, a min fps meg majd kidrül, egyébként jelzem piros fekete lesz valószínűleg, a teszt után már csak az marad miért olyan színű . Jó lenne egyébként befejezni ezt a szalmaszálba kapaszkodást, már átázott aztán jön a süllyedés . Gondolom nv topicok meg kihaltak, ott már unalmas .
Az élet kegyetlen .
-
FragMaster
addikt
válasz tome.jr #1047 üzenetére
Arra amire a 4870x2 cf-et most
Béta driver meg nem gond, 9.10 itt van 2-3 hét múlva az új karikhoz, addig meg ha nagy a para valamivel biztos hotfixelnek még.[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
katt777
félisten
válasz tome.jr #3374 üzenetére
Az még hagyján, de amikor a tapasztalt ATI-s azért is várja az nV DX11 válaszát, mert unja a szívatást a driverekkel, akkor hirtelen az nV is elkezd olyan Forceware-eket kiadni, amelyek hol itt hibáznak, hol ott, hol az új játékok nem mennek vele, hol a régiek...
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
koxminator
senior tag
válasz tome.jr #3374 üzenetére
Nem gondolom viccesnek. Mint már korábban említettem, volt nekem már mindenféle ati+nvidia kártyám, egyik fan sem vagyok (bár jelenleg tényleg Ati user vagyok). Lehet neked mindegy, mennyit fizetsz ki egy kariért, de sokaknak nem mindegy. Asszem abban sokan egyetértünk itt, amit írtam (a sok egyenlőségjeles mondat). Így több szempontból is vérzik a hozzászólásod. Én mindig az ár/érték arányt néztem és nézem, felőlem lehet Intel, Ati, nVidia, akármi. Amelyik jobban megéri az árát és jó teljesítménnyel rendelkezik hozzá, vagy jobbal mint a konkurrensei, azt veszem. Szar dolog, mikor valamit akarsz venni, és csak 1 fajta-gyártónak van belőle (szocializmus, 80-as évek és korábban rémlik valamennyire? Mert én éltem benne, nem tudom, te igen). Hidd el, az a jobb, amikor több közül lehet választani. Ki tudja, lehet ha kijön a Fermi, földbedöngöl minden más kártyát. Nem?
Még valami: nekem soha semmilyen driver problémám nem volt sem Ati, sem nVidia kártyával. Ez is érdekes ugye? Szóval hol van akkor itt a driver sírás?
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
t-jay
tag
válasz tome.jr #6686 üzenetére
Igen HT nélkül megy a proci jelenleg. HT-hez több feszülség kellene ezen az értéken de majd megnézem úgy mennyit ad a cpu score.
GIGABYTE GA-Z77X-UD5H; INTEL Core i7-3770K; CORSAIR Hydro Series H100; CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866Mhz CL9; MSI R7970 3GB Lightning; OCZ Vertex 4 128GB SSD; WD 3TB 7200rpm 64MB SATA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- DIGI internet
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest