- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Igazából ilyen, hogy biztonságosabb nincs. Mindegyiknek korrektül kéne működnie,(ha estleg gyártana Vargáné és Tsa is 5850-et, akkor annak is tökéletesen kellene működnie)
Az asus valószínű drágább, de nem jobb mint a gigabyte, viszont ha jól tudom az asusnak gyárilag unlockolt a biosa, ami azt jelenti, hogy "rendesen" tudod tuningolni, a gyári tuning szoftvere, viszont hagy némi kívánni valót maga után(smart doctor). Az msi afterburner progi viszont megy mindegyikkel, akkor is lehet velel rendesen tuningolni ha nem olyan bios van rajt. Lásd feljebb valamelyik hozzászólásban le van írva hogy mit kell állítani hozzá.Ugyhogy szerintem csak pénztárca függvénye, hogy milyet veszel. Viszont ha kiderül hogy valamelyik gyártó 5850-es szériája nem jó, és sok esetben hibázik akkor azt nem érdemes megvenni.
FragStaR:
Nekem is Sapphire 5870-em van, és eddig tökéletes, és tuningba is elég jó(1060/5420)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest