- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scorpion
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy az Asus ATI 5850-em néha behülyül. Értsd úgy, hogy az egér nyila szétesik (glich). S általában csak egy restart segít a problémán. Azon gondolkodok, hogy egy esetleges bios frissítés segíthet a gondomon.
Egyébként így néz ki a gondom:Az egész úgy kezdődik, hogy benne vagyok mondjuk egy játékban és ott vmikor szétesik az egér nyila. Sokszor, ha a képernyő szélére viszem a nyilat, akkor rendbe jön, de szokszor van, hogy onnantól egy nagy színes folt marad az egér nyila. Aztán lehet, hogy egy szétesett nyíllá változik. Ez több programnál jelentkezett. A 3d-s alkalmazásoknál nincs probléma. Csak a nyíllal van.
Van vkinek ehhez hasonló baja?
Mit lehet tenni az ügy érdekében?Régebbi gépem alatt is jelentkezett ez a baj, szóval biztos, hogy a karival, vagy a biossal, ill. drivernél lehet a gond. Drivert folyamatosan frissítek, de így is jelentkezik a gond.
Segítséget megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest