Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dj Dekko!

őstag

válasz kertsa #16475 üzenetére

Minek kell 250 FPS?! :D
    Azt aláírom hogy azért kell 5850 CrossfireX nékem* mert CrySisban, Metróban gond nélkül szeretnék játszani maximális beállításokkal full hd-ban.
    :D
    Nem tudom mi van ezzel a crysis játékkal.
    Tök mind egy milyen kártyát veszek alá... néha úgy leseggelteti az 5850 esemet
    (pedig oc 850/4800)
    16 fps re legyürtem egyik pályán... azt csak figyeltem... Fel is idegelt egyből.... kiléptem a pi**ba. ;] ;]

A MSI GeForce GTX 295 ösömben egy dolog nem tetszett... a skálázodás. Teszteltem egy hétig... olyanokat csinált, volt kedve működött az sli, volt mikor meg semmi....
    Az előtte 4870 CrossFireX-em volt de ezerszer jobban bírta a témát...
    Meg amit nem reklámoznak hogy jártam úgy a GTX 295-össsel, gondolt egyet és kikapcsolt a gépem, én meg csak figyeltem. Neki álltam tesztelgetni... 105 fokra ment fel furmark alatt... mondom OHA! :(( :((( :Y

(#16477) Erdei88 Mint AMD fanatikus azt mondanám hogy Igen... mert bezony az 5870 es erősebb. Másrészt a GTX 460 félelmetes tuning potenciával rendelkezik...
    Jóval kisebb kártya. Gondolom nem is melegedik úgy és nem hiszem hogy annyit is eszik... Én + 25K sokalnék érte...

Új hozzászólás Aktív témák