Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Cybertrone #15092 üzenetére
Van itthon még ilyenem,de a pro... és sajnos át van vágva...
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #15094 üzenetére
Nekem ilyen hűtéssel egy x1650pro-m volt a HIS-től.
De ne offoljuk tovább a topikot.(#15046) cowboy_bebop: Az SC2? Nekem is csinál érdekességeket, igaz fagyi nem volt még.
-
Cybertrone
veterán
Retro forevör
Favorit, az egyik legszebb Ati vga, mikor még az Amd-s barátság gondolat sem volt, szin tiszta Kanada!
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #15090 üzenetére
Nekem ez
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #15088 üzenetére
Nekem meg ez tetszik nagyon: [link]
-
Cybertrone
veterán
Oh szép ez is, bár én jobb szeretem ha a kártya hátulján is van beckplate teljesen!
Amugy nekem semmi bajom az "AMD-Radeon" névválasztással (már ha ez lesz) szerintem ez lenne a legkézenfekvőbb, bár ki tudja mit találnak ki!
Az én gépemben is referencia 5870 dohog, nekem is bejönnek az "orrlyukak", ugy néz ki mint a régi batmobil 1970-ből -
Giot
addikt
Nocsak jól beindult az élet!
Ígéretesek az eredmények. Abu véleményére vagyok kíváncsi ő közelebb ül a tűzhöz!(#15083) Cybertrone: Szerintem ez a video fake. Volt anno 5XXX széria előtt is ilyen 3D képzelgés aztán még véletlenül sem hasonlított.
++ azt leszögezték hogy rágyúrnak a tesszre. Meg növekszik a GPU mérete is. -
Cybertrone
veterán
válasz
Sárpac #15080 üzenetére
Fogalmam sincs, bár elég porszívó feelingje van a cuccnak, már ha nem fake a videó!
Lehet pont ez a hűtés foglya majd a rákfenéjét adni a cuccnak, valahogy nembízom az ilyen új megoldásokban, bár ha másra nem morzsát majd lehet vele szívni
Shteer: szerintem van rajta a videóban is, mondjuk személy szerint nekem bejön a cucc...
Giot:Valahogy nemtudom elképzelni hogy a teszellálásban ennyit tudtak növelni, komolyabb átdolgozás nélkül, vagy a másik lehetőség hogy az 5870-ben lévő chip messze nem ment teljesen, okkumlálunk mint nagymamák a fodrásznál, bár legyen csak jo tesszben is mert akkor ez a kari igen nyomott egy kést az NV szívbe, mondom ezt pártatlanul!
-
shteer
titán
válasz
Cybertrone #15077 üzenetére
vagy egy ügyes 3d-s kolléga képzelete elszállt
lesz még rajta ATi logo?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Cybertrone #15077 üzenetére
Mi az a malomkerék a végében? Fütyülni fog vagy valami más nótát is tudni fog majd?
-
Cybertrone
veterán
CSEMEGE Ha igy fog kinézni a HD6000 az elég forradalmi lesz
-
Benyaking
aktív tag
Hello! Szerintetek egy 8600gt elég physix kartyanak 5850 melle?
-
leonel
aktív tag
Sziasztok!
5850 mellé jó a GTS250 vagy feleslegesen sok?
-
CptMisi
őstag
Csak legyen elég kártya, és legyenek jó áron....remélem megint lesz valami, ami 60ról indul(aztán felmegy 70felé
) és akkor még talán cserélnék...persze teljesítmény, hang, melegedés, fogyasztás függvényében
na meg jó áron meg kell szabadulnom az 5850től
Keldor papa: ha 130ról lemegy 100ra, akkor szépet buksz majd az 5870en, és ugyanott leszel
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #15061 üzenetére
Az X2 halott, legalábbis nagyon úgy néz ki, hogy a VRM adta meg magát. Ugye panaszkodtam is, hogy az AC-vel rohadt meleg. Gyanítom ez ölte meg. Játék alatt volt 110 fok.
Ezek az aftermarket hűtők ennyit is érnek szvsz.Úgyhogy ha 130-nál kezd, akkor addig HD5870 lesz, nincs mese, azt ha lemegy 100k-ra megveszem.
-
[MGC]Hege
tag
Senki nem tud akkor segíteni?
Írtam pár hozzászólássál feljebb (#15047) de nem nagyon válaszolt senki...
-
SzlobiG
félisten
Decemberbe fog elvileg startolni a 6000-es széria. (pletyka szinten) Abu szerintem jobban tudja.
Keldor: Pedig sajna annyi tuti lesz viszont erre már érdemes lenne lecserélni az x2-t.
Sárpac: Hmm én decembert olvastam az egyik oldalon, ebből is látszik, hogy pletyka szint.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sárpac #15055 üzenetére
Ahogy elnézem a driverek terén az nv is kezdi elveszteni az uralmát...szal ha ezt nézzük akkor tök mind1 melyik gyártónál maradsz.
Keldor: Azt elhiszem, szerintem mindenképpen várd meg a 6870-est.
Tomax: Kettő 460-ast én se vizeznék, akkor már inkább kettő 480-ast, csak ugye nem lenne olcsó...én ezért döntöttem az 5970 mellett.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Sárpac #15052 üzenetére
"We are looking for AMD's new "4D" shader ALU design - improved over Cypress - even IF they have the same number of SPs. HD6870 is rumored to have 1920SP in the 4D format for 480 ALUs (320 ALUs in Cypress) The new chip's rumored size is 40nm at around 400mm^2. So they may hit +33% performance increaase without a major redesign."
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest