- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasek75
csendes tag
Sziasztok, a problémám a következő - egy MSI 5850 Twin Frozr II tulajdonosa vagyok,kisebb fesz emeléssel próbálkoztam pl. "800 - 1.110V vagy 870 - 1.129V" (alappon 725 - 1.090V -on fut a karim). Ezek után Furmarkkal (Kombustorral) terheltem a karit kb. 15-20 percen át, a max hőmérséklet egyszer se lépte tul a 66 C fokot. Monitorozásra illetve a fesz emelésre az MSI Afterburner 1.6.0 használtam,a teszteket mindig full screen-en futattam. A gondom az h bármelik beállitásnál játékok alat néhány másodpercen belül kifagy (szürke,kék,barna képernyő), win-be kilépve tudom csak bezári a játékot. Próbáltam külömböző drivereket is (Cat 10.3, 10.5),mindig ugyan azt produkálja. Alaplap,proci alap órajeleken futnak. Ha valaki bármi hasonlóval találkozott kérem segitsen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- SkyShowtime
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest