Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof86
tag
válasz
Sefi84 #10973 üzenetére
Hát most a legujabb megoldásom, hogy leveszem a ház oldalát és most egyáltalán nem fagy ki semmiből. Pedig lecsekkoltam játék közben is nyitott és zárt házzal is 68-70 C-t produkált a kártya.
Szóval már baromira nem értek semmit, mert történt olyan is hogy tök kihült állapotban inditottam a zárt gépet és ugy is csak a bios bootolásig jöt be a kép aztán jöt a feketeség.Azt hiszem most vettem utoljára Ati kártyát, mert idegösszeomlást kapok míg rájövök mi lehet a gebasz ezzel az 5850 essel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest