- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
DarthSun #98232 üzenetére
Sehogy, csak atallitottam a parametereket, rajta van a screenshoton. Lehet hozza profilokat gyartani, de majd kitapasztalom. Ha mukodik, majd lehet irok a fejlesztoknek, hogy tegyek bele, mint alternativ modot. Nyilvan a kepminoseg sose lesz olyan, mint az szabvanyos kiolvasas az eredeti aranyokkal, de 4:3at monitort eleg nehez talalni.
En ugy latom, hogy dos alatt kevesen erolkodtek ezzel, talan se tapasztalat, se igeny. A legprofibb az lenne, ha minden videokartyanak lenne sajat profilja, mert nincs ket egyforma kimenet. Kellene csinalni egy maceras felbontasu programok konyvtarat, aztan leprofilozni x fele videokartyara.
Vannak olyan programok is, amik sose jelentek meg normalisan, meg crtn se igazan, mert senki sem allitgatta be a kivetelekre a kijelzojet, csak erre arra elcsuszkalva ilyenolyan aranyokkal bamultak. Erre a datapath kartyara mar irtam egy moddetektalot, ami korrigalja a modokat auto, de feladtam egy ido mulva, amikor mar nem csinaltam a captureoket.
Meg arra gondoltam, hogy ezt az egesz ossct egy raspberry hatkent kellene megcsinalni, aztan a scaler meg mehetne az rpin. Nem kellene semmi mas, csak atkuldeni 1:1 jelet az eredeti frekvenciaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest