Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz DarthSun #98232 üzenetére

Sehogy, csak atallitottam a parametereket, rajta van a screenshoton. Lehet hozza profilokat gyartani, de majd kitapasztalom. Ha mukodik, majd lehet irok a fejlesztoknek, hogy tegyek bele, mint alternativ modot. Nyilvan a kepminoseg sose lesz olyan, mint az szabvanyos kiolvasas az eredeti aranyokkal, de 4:3at monitort eleg nehez talalni.

En ugy latom, hogy dos alatt kevesen erolkodtek ezzel, talan se tapasztalat, se igeny. A legprofibb az lenne, ha minden videokartyanak lenne sajat profilja, mert nincs ket egyforma kimenet. Kellene csinalni egy maceras felbontasu programok konyvtarat, aztan leprofilozni x fele videokartyara.

Vannak olyan programok is, amik sose jelentek meg normalisan, meg crtn se igazan, mert senki sem allitgatta be a kivetelekre a kijelzojet, csak erre arra elcsuszkalva ilyenolyan aranyokkal bamultak. Erre a datapath kartyara mar irtam egy moddetektalot, ami korrigalja a modokat auto, de feladtam egy ido mulva, amikor mar nem csinaltam a captureoket.

Meg arra gondoltam, hogy ezt az egesz ossct egy raspberry hatkent kellene megcsinalni, aztan a scaler meg mehetne az rpin. Nem kellene semmi mas, csak atkuldeni 1:1 jelet az eredeti frekvenciaval.

Új hozzászólás Aktív témák