- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bile Demon #95217 üzenetére
Elvileg az alkohol sem, de az csak a polimerizált rétegeket képes oldani, a fémoxidokat nem bizti, nemtom már elfelejtettem, a középsuliban voltam kémia szakos, aztán eltelt 40 év...
Sandy/Ivy-n gyorsabb a 98 : biztosan, kérdés hogy a chipset/AHCI driverek ezesetben feltehetők-e, ill milyen hatékonyak ?
SATA AHCI W98 : 8port is szokott lenni a lapokon, de Loew mester driverével 6 tuti működik, próbáltam.
Jmicron IDE : nemtom, ilyenem nincs. Marvel IDE a P45- ben : Loew bigHDD aztán ok(160GB ATA Maxtor- al teszteltem), ahogy a korábbi postjaimban is ecseteltem. De sztem ez a driver bármilyen márka, mérethez jó, már az .inf alapján...nemigen van korlátozás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest