Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
DarthSun
üzenetére
regen egyedul a 486osom volt asus lap, meg utana talan a c2dhoz vettem, de kozben inkabb abit volt. ettol fuggetlenul inkabb az asust favorizalom retronak.
de van az abitnak egy retrozas szempontjabol erdekes elonye - az isas kartyak timingja joval szelidebb, igy gyorsabb procikkal is mennek a regebbi hangkartyak. pl a bx6ban megy a gus rendesen, asusban mar a tx97ben is megfekszik (penya mmx), feletette meg remenytelenebb. alvaro tesztelte - a kt133as lapjukban is megy.
valszeg ezert nem volt a multban problemam a gus classickal - siman hasznaltam a thunderbirdig, es ezert lepodtem meg, hogy az (asus alapu) retro gepeimben meg esik kel - igy inkabb guspnpt hasznalok.
ezert gondoltam is ra, hogy a bx6 lapomra epitem a bxes gepemet, 600as penyaval. hivatalosan az volt a leggyorsabb proci a bx chipsethez, a coppermineok mar 820hoz keszultek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest