- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobok be pár képet, "gyönyörködjetek".
Plusz kettő (jön a harmadik is
) 775-ös lappal lettem "gazdagabb", az ASRock nem is annyira érdekes (ezt csak iGPU pontdöntögetés miatt vettem), viszont a másik igen (számomra). Az alján található PCIe X4-nek köszönhetően elméletileg mennie kell a CrossFire-nek. Neten nyilván nem találtam róla semmit, mert szerintem senki nem volt olyan elvetemült, hogy kipróbálja.
CPU támogatottsági listája meg nem egészen "hihető", 1333-as procikat elvileg abszolút nem kezel, de egy E8500-al nekem gond nélkül elindult, csak jóval alacsonyabb órajelen.
775i65GV meg kapott a Pentium D 925 helyett egy 960-at, teljesen overkill és felesleges de miért ne.
4,2GHz-nél tovább mondjuk nem ment, lap úgy van vele, hogy köszi ennyi elég.
Pedig a 925-vel elég szépen elmentem egészen 1080 FSB-ig, igaz, az csak single channelben volt (960-nál ez még vissza van).
Ebbe a lapba meg mindenképp megpróbálom bele erőszakolni a Core 2 Duo E4500-at, csak hát a bios moddolással eddig még sehol nem tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest