Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:01:58

LOGOUT.hu

AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32822) honda130


honda130
tag

Már nem szomorkodom. tegnap amúgy is nehéz napom volt, mert 12 óráztam. Ráadásul meló is volt dögivel.
Srácok! Nem vagyok régi tag itt, ezért nem tudom hogy mi a szokás? Többen szóltatok hozzám és mindenkinek szándékozom válaszolni, de ha mindenkinek külön, akkor zsinórban csak az én válaszaim lesznek. Ha egyben mindenkinek, akkor meg esetleg udvariatlan leszek.
A hűtést láttam a Youtube-on. Tényleg nem érhet sokat, mert a mostani 2-magos AMD procimon is réz hűtő van és jóval erősebbnek tűnik. Olyannak nézem, mint amilyet ugyancsak a Youtube-on láttam 8 magos fémdobozos AMD proci hűtőjét. Megmondom őszintén, hogy egy házilag összerakott, nagy kapacitású vízhűtést kezdtem el összeszedni. Már vannak radiátorjaim, szivattyúm, és modulom a procira. Ez utóbbi egy Ebay-es réz felületű hűtő. Még meggondolom hogy megcsinálom-e, mert csak akkor fogom, ha sikerül biztonságosra csinálom, ami a vizet illeti. Ha úgy döntök nem lesz víz, akkor jövök hozzátok ötletért a procihűtéssel kapcsolatban. Bár most is megírhatjátok mit kell venni.
Egyébként nekem is eszembe jutott, hogy egyáltalán minek ad az AMD ilyen egyszerű hűtést a processzorokhoz? Ha úgyis venni kell rá, akkor két jobb megoldása lehetne: Az egyik hogy ad egy frankó hűtőt hozzá és kicsit drágábban adja, a másik meg hogy nem ad semmit és kicsit olcsóbban adja. Nekem special ez utóbbi jobban bejönne.

Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.

Útvonal

Fórumok  »  Processzorok, tuning  »  AMD FX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.