Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tobika1

senior tag

Sziasztok!

Szerintetek van esélyem elhelyezkedni? vagy mihez kezdjek? most egy kicsit el vagyok keseredve.

A történetem úgy kezdődik hogy 2007 ben felvettek a Miskolci Egyetemre és 2012 ben végeztem (nem kapkodtam el) Mérnök-Informatikusként(bsc), de nem kaptam diplomát mert nem volt meg a nyelvvizsgám. Azóta megcsináltam az írásbelit, a szóbeli eredményét még most várom(szerintem meg lesz). A lényeg hogy most 26 éves vagyok és eddig még nem dolgoztam egy napot sem (azaz az itthoni saját vállalkozásunkban dolgoztam de nem hivatalosan ) Az informatikai tudásom is úgymond elég alap, tanultam c-t, java-t, stb de mindenből csak alap fokon, szóval egyik nyelvben sem mélyültem el úgy igazán. A java nyelv érdekel, ezen a vonalon szeretnék inkább elhelyezkedni de nyitott vagyok bármire(androidra fejlesztés is tetszik), szeretnék tanulni és fejlődni. A CV-met már megírtam, feltöltöttem a jobline-ra meg a profession.hu-ra, de ahogy nézegettem 90% ban szakmai tapasztalattal keresnek embereket... Nem tudom h mihez kezdjek... :(

Új hozzászólás Aktív témák