- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Nem mondtam hogy "minden postás arra nyáladzik" hogy én mit rendeltem,hanem azt, hogy személyes adatok válnak elérhetővé olyanok számára, akik hozzáférnek az adatbázisokhoz. (ami nem csak a kézbesítő postásokra korlátozódik)
Nem értem, nektek ez miért fáj meg emiatt miért feszültök nekem, de sejtem ti az útleveleteket is elküldenétek bescannelve, csatolva a bankkártyaadatokkal, ha arra kérne egy facebook nyereményjáték?egyébként belga posta volt.
-
fairi
őstag
de ez csak a postásoknak van azok már úgyis kiderítik milyen csomagok jönnek neked. és akik csomagokat kezelnek a hét öt napján nem itt fognak nyáladzani hogy megtudják te ki vagy és neked mid jött.
egy postai küldemény csak egyetlen kb személyes anyagot tartalmazhat az kézbesítő posta számát.
talán kivétel:kazah posta küldeménye mert az felrakja a netre az adataidat (igaz az egy féldiktatúra kis paranoiával), belga posta mert az is szeret személyes adatokat feltenni nem értem miért (belga prime levelen ott a nevem, vagy az LVS.......-nél egyéb adatok is). -
Csiguuusz
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem köröm mattítót (buffer) 10db/csomag. Kifizettem, vártam. OK. 3x kértem hosszabbítást, nem hosszabbított az eladó (nem túl kommunikatív egyébként). Dispute, visszakaptam a pénzt, mert lejárt a 60 nap. A 90. napon megérkezett a csomag. Korrekt módon jeleztem az eladónak, hogy kifizetném, mert megérkezett a cucc. Újrarendelést ajánlottam fel neki úgy, hogy nem kell feladnia postán, csak jelölje szállítottnak és néhány nap múlva leigazolom, hogy megkaptam mondjuk 8-10 nap múlva. Örvendezés, OK belement. Újrarendeltem, de még mindig "waiting for shipment" státuszban van. Írtam neki, hogy jelölje szállítottnak, hogy később le tudjam igazolni. Semmi reakció. Ez is már néhány nappal ezelőtt volt. Még 3 nap a státusz lejártáig... Ha nem állítja át, nem tudok neki segíteni, üzimre nem regált. Csak utána meg ne én legyek a kö..ög.
Hosszabbítsak neki időt, írjak rá megint, mi van ha nem fog reagálni? Max. visszajön a pénzem. Én megpróbáltam.
Puszi pacsi
-
UzziVp
csendes tag
A hülyeség fájna az emberek 90% üvöltene....
-
válasz
szatocs1981 #33487 üzenetére
Lehet hogy a 17track nem kezeli, próbáld meg itt követni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
szatocs1981 #33487 üzenetére
Ne viccelj, bőven időben vagy.
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
11.11-én rendeltem, majd 10nappal később került feladásra. A kezdetektől van nyomkovetesi szám, habár a 17track-on semmit sem látni, csak az applikacioban frissül az állapot. Jelenleg reptéren van.
Van okom aggódni?Előre is köszönöm
-
válasz
Ittnemaz #33484 üzenetére
. Ezek tuti refund lesz nem is faradnek vele.
Miért is? Ha előre eldöntöd hogy majd visszakéred a pénzt, akkor minek kifizetni? Én egyébként 80 $-tól (24255 Ft) 200 $-ig látok 10"-os tableteket, ez az áruk.
Amikor én vettem nálunk ugyanaz 46000 Ft volt, én meg megvettem 25000 Ft-ért.
De a komolyabb gyártók azok 100 $ körül adják.
És van ahol már lehet látni a 29-i fekete péntekes kedvezményes árat is. -
válasz
Panthera #33483 üzenetére
Egy csomagban küldik. Van olyan beállítása az eladóknak hogy ha többet veszel meg, akkor csökken a szállítási költség. Mielőtt a kosárba tennéd akkor kell választani hogy mi legyen a szállítás módja, értelemszerűen mindegyiknél ugyanaz választandó. Mindenképp olyat javaslok hogy legyen nyomkövetési információ, bár ha ez túl sok lenne akkor átértékelendő ez a koncepció.
Egy dologra figyelj, hogy az összköltség az ne legyen több mint 40,98 $, mert akkor már Áfa fizetség és vámeljárási költség jön szóba. Itt se forintra állítva fizess.
Jóformán teljesen mindegy hogy melyiken vásárolsz, van amikor valamelyik AliExpress eladónál lényegesen olcsóbb, mint az ebay/gearbest-nél. -
Ittnemaz
aktív tag
Üdv
Tele az Ali 4g+64gb 10,1 tabletekkel 25ot alatt. Ezek tuti refund lesz nem is faradnek vele.
Ellenben keresek 8" ,használható (2gb)akar simes olcsó tabletet. Van valaki bejarotott eladoja? Kereső nem igen segít most... Lasd első pont... -
Panthera
őstag
Üdv!
Ha egy eladótól vásárolok több terméket és egyszerre fizetek, akkor azt egy csomagban küldik? (Pontosabban egy termékből veszek több fajtát, de gondolom ez a lényegen nem változtat.) Külön írja rájuk a szállíási költséget is. Ha egyben lenne, akkor jobban megérné megbízhatóbb és gyorsabb postát kérni rá?
Sosem rendeltem még aliról. Vagy maradjak inkább az ebay/geabest-nél? Köszönöm! -
Az már eszedbe sem jut hogy nem csak a mi irányunkba rossz az üzenetküldő rendszer. Én továbbra se kapok értesítőket semmiről.
A mobil app-os üzenet fiókom meg tele van 2016-2017-es üzentekkel amit még akkor töröltem.
Pl ha unread akkor hogy válaszolt rá? Persze hogy olvasta, csak valamiért nem lett olvasottra jelölve. Elolvassák csak nem biztos hogy válaszolna,. vagy meg sem kapják. -
válasz
gyulazsolti #33478 üzenetére
Mai nappal elindult ide felé, majd meg is érkezik.
-
fairi
őstag
válasz
Tav-Csoves #33477 üzenetére
könnyen lehet a te csomagod is belekerült egy végtelen loop-ba, csak nem látod mivel nem nyomkövetett. "U-s"
Sajnos fel kell készülni hogy van mikor csomagod sose akar megérkezni, lehet a kínai posta ludas van mikor a magyar.
ha valami fontos akkor inkább egy kínai boltból vagy magyar webshopból vedd meg. -
fairi
őstag
válasz
K.Andras.Vfx #33471 üzenetére
Egy ideje már nem érdekelnek a színek, ez valahogy nem megy a kínai kereskedőknek.
Most kb azon vagyok kibukva, hogy rendeltem a terméket és külön fizettem a regisztrált levélért nem is keveset 2,63 dollárt. Erre feladta jó késlekedéssel, sima small packettel. [kép]
Oké hibázott írok neki és 1 hete válaszra se méltat elvileg el se olvasta. Igaz ez egy 97,8%-os, sok ezer követővel, sok tízezernyi vásárlással.
Infinit Import&Export Trading Co.,Ltd. tiltólistásra való bolt -
fairi
őstag
válasz
Tav-Csoves #33467 üzenetére
Ez noob level.
Itt kezdődik a pro --> RP742049879CN -
szabacsik
őstag
Szerintetek ez a nyomkövetés oké? RP732985946CN
Ma 60 napja hogy útra kelt, de úgy látom még mindig csak bolyong. Innen ugye 15 napom van disputolni. Várjak még? -
K.Andras.Vfx
tag
Megint belefutottam egy paraszt eladóba, megint nincs abban a színben amiben rendeltem, megvárta míg lejár az idő, betaggelte mintha szállítaná aztán közölte, mikor marha jó lenne az nekem ha más színben akarnám. Mondom nem, kérem vissza a pénzt. Azt mondja jelöljem be, hogy megkaptam és akkor tudok dispute-ot nyitni, mondom neki, pont most volt egy másik hasonló, és eladói oldalról is be lehet állítani, hogy meg tudjam nyitni.
Várom a paraszt válaszát.
-
válasz
dave0825 #33469 üzenetére
Akkor indíts dispute-t, én nem tenném.
De nem egészen értem a problémádat, önként ritkán emelik, de ha te eleve nem várod meg akkor teljesen lényegtelen hogy emeli vagy nem.
Sajnálatos módon ha az AliExpressen vásárolsz akkor előfordulhat 45-60 napos szállítási idő is, ez van, a kárpótlás az hogy ha védelmi idő letelik visszakapod a pénzed a dispute keretében.
Felesleges 1 webshophoz hasonlítani az AliExpress virtuális piacát, eltérő a kettő. Az eBay-en sem kapsz ilyen "kárpótlási" dolgokat -
dave0825
őstag
Ez a "védelmi idő" semmit nem ér, ameddig akarja, addig hosszabbítja meg az eladó sajnos. Úgy lenne az igazi, ha nem lehetne meghosszabbítani. Semmit nem érek vele, ha rendelek valamit, 2 hónap alatt se ér ide, visszakapom az árát, és ennyi. A cuccom sincs meg, és eltelt 2 hónap. Ha úgy lenne, mint BG-n, hogy kapsz kártérítésként pontokat, amivel vásárolhatsz, vagy nagyobb összeget utalnak vissza, akkor tisztességesek lennének. Így nem tartom annak.
Elég sok dolgot rendeltem már, ami nem jött meg, mindig visszakaptam az árát, de csak azt, és rendelhettem újra, ugyanannyiért de dupla szállítási idővel (ha az 1. rendelést nézzük)... Persze, ami sürgős, nem kintről rendelem, de azért ha 2 hónapnál tovább tart valami, kaphatnánk valamit kártérítésként a teljesen fölösleges várakozásért.
(BG-n 30.000 Ft-os cucc 3 hónapja ugyanott áll a követés szerint (ugye a nyár végi 483-as csomagok egyike), visszaadták az árát, és valami pontokat, meg 10%-át a terméknek, amiből vettem egy Xiaomi hátizsákot, meg egy borosüveghez való visszazárható dugót.Így azt mondom, megkaptam a kártérítést a várakozásért.)
-
Van olyan küldeményem aminek a repülője már a 4. Föld körüli pályát teszi meg a felszállás óta, majd csak elfogy az üzemanyag és leszáll. Csak várom hogy védelmi idő leteljen.Mást nem igazán lehet tenni.
-
-
válasz
Tothgera30 #33464 üzenetére
Igazából szükségtelen. Mikor jár le a szállítási védelmi időd? 30 nap volt? Szerintem még van belőle úgy 28 nap.
Október 26-án hagyta el Kínát, a normális szállítási időben benne van. Ha felszáll egy repülőgépre ott nem nyomkodja senki sem hogy most Pekingbe, most Asztanában, most Frankfurtban és most Budapesten szállt le, majd amikor átadják a magyar postának a konténert az lesz a következő bejegyzés -
Rendeltem 2019.10.18.-án egy csomagot (RP766663503CN), ami 10.26 óta nem mutat mozgást. Postán érdeklődtem, ott nem található a csomag. Írtam az eladónak, aki nem válaszolt (bár korábbi levelemre sem). Ez esetben indíthatom a dispute-ot?
-
válasz
Tav-Csoves #33461 üzenetére
Jól értem még van 62 napod hátra és egy újra küldés volt az eredeti szállítási védelmének meghosszabbításával. Ha igen, akkor várd, majd csak megérkezik.
-
Tav-Csoves
őstag
62 nap.
Amikor megvettem, jó TNt kaptam, megjött a csomag, és rossz termék volt benne. Fotókkal írtam az eladónak, és mondtam neki, hogy 1: hosszabbítsa meg a védelmet, adjon fel egy másikat, és 2: adja meg a TN-jét a már jó tartalmú csomagnak.
Tudom, lehet az lett volna a jobb, ha lezárom, visszakérem a pénzt, és másik eladótól rendelek egy u. azt, de úgy voltam/vagyok, hogy minél előbb itt van, annál jobb, mert szükségem van rá. -
válasz
Tav-Csoves #33459 üzenetére
Semmit, nem valódi postai nyomkövetési szám. Hány nap van még hátra a szállítási védelemből? Azon belül megérkezhet még.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Tudnátok többet mondani nekem vele kapcsolatban:
UT478965882CN
Utolsó bejegyzés 1 hónappal ezelőtti, és hát már jó lenne ha itt lenne...
-
Flashy
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #33457 üzenetére
coin-t az Aliexpress alkalmazásban lehet szerezni, van egy "Coins and coupons" gomb mindjárt a főoldal tetején, naponta egyszer rá kell nyomni a kincsesládára, meg alatta van még néhány napi feladat, amikkel ad (én csak a ládát szoktam).
a kuponozásról konkrétan 5 hozzászólással feljebb írtam le majdnem mindent. a kuponjaid a "My coupons" menüpontban vannak böngészőben, "Coupons" gomb alatt alkalmazásban, szinte nem is jut eszembe ennél jobb menüpont név erre a funkcióra. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Sokat vásároltam már aliról, de addig még nem jutottam el, hogy kupont és érmét használjak.
Ezekről tudnátok leírást adni?Hogyan tudom beszerezni őket (kupont és érmét)?
Hol tudom ellenőrizni, hogy mennyi van belőlük?
Hogy tudom felhasználni őket?
Egy kupont/érmét csak egy adott store termékeire "költhetem"?Szóval egy teljes körű leírást tudnátok adni? Köszönöm szépen előre is!
-
válasz
UzziVp #33454 üzenetére
Ha valaki így gondolja, akkor tiszteletben tartjuk azt, kérheted azt is hogy privát üzenetben küldje el, ha nem akarja a nagy nyilvánosságra hozni. Én is jobban szeretem a számokat, mint a hatalmas képet a nyomkövetésről, de ez mindenkinek a saját belátására van bízva.
-
Flashy
veterán
válasz
dave0825 #33449 üzenetére
az aliexpress egy piactér független eladókkal, szóval nekik külön-külön kell minden akcióba beszállni, ezért nincs központi coin-piac, mint BG-n a Points mall.
háromféle kupont lehet venni (vagy nyerni):
aliexpress kupon: általános kupon, vásárlásonként X dollár kedvezmény (a vásárlás lehet több eladótól is)
aliexpress select kupon: bizonyos boltok az általuk megszabott összeghatárral beváltanak belőle, ez 2 dolláros kupon, vehetsz vagy nyerhetsz belőle rengeteget. van bolt ahol többet is elfogadnak. a boltok oldalán lehet nézni a feltételeket, piros háttérrel írják.
seller kupon: a bolt (eladó) által meghatározott feltételekkel és összeggel lehet beváltani, legtöbbször csak kérni kell a kupont, de van vásárolható is, ez bármekkora kedvezmény lehet. a bolt oldalán ez van sárga háttérrel.
kupont szerezni lehet a boltok oldalán, vagy alkalmazásban a coins részlegen, vagy a weboldalon a coupon center alatt.
alkalmazásban fogsz olyat látni hogy 1 cent plusz valahány coin-ért lehet venni terméket, azok mindig reggel 9 órakor élesednek és egyben fogynak is el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest