- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Megküzdöttem ma az AK-val. Gearbox szét darabokra, teljeskörű higítós tisztítás, utána spéci tisztítóspray-vel lefújás. törölgetés. Hézagolás, utána minden lényeges hely megzsírzása, kis ecsettel csináltam. A nózi belső gyűrűjét és a dugattyú "O" gyűrűjét szilikonnal fújtam meg, úgy szereltem össze. Összerakás után teszt. Egyeslövés. fura hang, nem jön ki a BB. Tár nélkül pár lövés, egyszer csak jó. Tár be, egyes lövés, ua.
Hát a hopupgumi ellenőrzésekor tökig lenyomva hagytam, megfogta a BB-t.
Hopup nullázás, jé, működik.
Teszt, minden OK. Most félig van egyben, ha megjön a cucc, akkor ami ebbe lesz azt belerakom és összeszerelés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát a hopupgumi ellenőrzésekor tökig lenyomva hagytam, megfogta a BB-t.
Hopup nullázás, jé, működik.
Teszt, minden OK. Most félig van egyben, ha megjön a cucc, akkor ami ebbe lesz azt belerakom és összeszerelés.