Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Keresek M4-be való, azaz 363mm-es alap kínai csövet! Boyi, JG akármi, csak ne legyen karcos, görbe, ill. olcsó legyen

-
Gismo
addikt
válasz
HollyBoni
üzenetére
Első körben próbálj motormagasságot állítani.
Ha ezsem jön össze akkor vélhetően valami komolyabb gubanc lehet.
azt nézd meg, hogy kiszeded a tárat és próbálsz lőni, közben a hopup kamra BB beömlő nyílásában mozog-e 1 kis pöcök (nózi).
Ha mozog akkor a fogaskerekek is forognak és valszeg a dugattyú lehet lefogazva.
De őszintén szólva nemvagyok szaki.Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
-
sptkyle
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
Nekünk kötelező a Bio BB használata. (
) Én nem vettem észre különbséget szórásképben ha erre gondolsz. Csak drágább mint a sima. Meg elméletben gyorsabban bomlik. Meg sokan szidják. Meg levegőn elkezd bebarnulni, vagy szürkülni. Olyan piszkos szine lesz. Kb ennyit tudok elmondani róla. 
-
rainmen
aktív tag
Nem emlékszem rá, lehet, hogy már volt feldobva a kérdés:
Bio BB-vel valakinek tapasztalata?Ha ésszerű mennyiséget használ fel az ember játékokon akkor nem vágja földhöz a plusz 3 eFt. Szerintem.
-
HollyBoni
veterán
Egyenlőre ott tartok,hogy a tust nem tudom leszedni,és akkkor a motorhoz sem tudok hozzáférni.
Éppen egy 3-as sorozatot lőttem,a 3.-ra kiadott egy érdekes hangot és puff utána már nem volt jó.És tök fura,mert mikor egyes lövésre állítom,és félig húzom be a ravaszt akkor sorozatot lő.
-
Kornel213
tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Én se értek nagyon hozzá, de valószínű hogy a gearboxban ment tönkre valami, szerintem egy fogaskerék! Mert ugye használtan vetted a fegyvert és a motort nem piszkáltad!
WD-nek írtam pár napja hogy megtudja-e csinálni a Glockomat, de nem írt vissza.....
Szerintem ne keleti frontba vidd! Hanem simán egy magán szakihoz!pl itt forumban! vagy softairen keress akit el lehet érni! -
HollyBoni
veterán
-
sptkyle
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Nemtudom, még nekem sincs szerelőm.
Keleti frontban mintha vennének be szerelésre fegyvert.
A "maszekok" közül WD-t mindenki dicséri, de ahogy láttam nagyon sokan hordják hozzá a fegyverüket, nem hiszem hogy lenne ideje.
Egy Lizard nevű srácot láttam még hogy dicsérnek. De róla nem tudok semmit.
Nemtudom, hogy itt a fórumon hányan pestiek, és vállalnák-e , hogy belenéznek a fegyódba. Meg kell kérdezni
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek HK33-ra felmenne az MP5/G3 szereléksín?Csak mert ugyanaz kb a teteje mind a három fegyvernek.
-
rainmen
aktív tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
De, csináltatsz vagy csinálsz egy olyan csövet, ami a célzó alatt bemegy a mostani cső helyére a másik felére pedig olyan menetet, amilyen hangtompítód van.
De azért nézd meg, hátha a lángrejtő valahol egy hernyócsavarral van megszorítva, illetve van-e illesztési hézag a cső és a rejtő között. Ha nincs, akkor valószínűleg egy anyag. Ha van, akkor szétjön, csak gyenge vagy.
-
HollyBoni
veterán
Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy CA33e-m,annak az eleje ilyen.Na most erre én hogy tudnék hangtompítót rakni?
-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
és 45k volt
ennyire kellettek?
persze hülye kérdés, néha én is képes vagyok ennyit kiadni mások szerint értelmetlen dolgokra 
-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére

én meg 22k-t egy modellező oldalon

-
soulreaper
tag
vazze
rendeltem magamnak ehobby-ról...csak 45ezret fizettem 
-
Djuree
félisten
-
HollyBoni
veterán
Először töltöttem 7 óráig(mert akkor azt hittem hogy a töltő mA számát kell elosztnani az akku mAh-jával,de aztán mondta itt valaki a fórumon hogy meg kell szorozni 1,4-el),aztán mondtam a csávónak hogy 1 óráig sem bírta ő erre mondta hogy neki simán ki bírt 7 órát meccsen stb meg hogy milyen f@äsza akku,aztán töltöttem 11 óráig,akkor sem bírta tovább 1 óránál.
-
HollyBoni
veterán
Tök jó...engem jól átb@sztak az akkuval amit a fegyverhez vettem.11 órát töltöttem,1 órát sem bírt.

-
Djuree
félisten
ja, jó az a 74u
az hogy rövid valóban inkább előny. jobb a súlyponteloszlás, gyorsabban lehet fordulni vele, és jobban lehet manőverezni...
mondjuk hozzám nem illene, ugye nagy ember nagy bottal. nekem még a 47-es is kicsi. mikor próbálgattam mondta is a srác hogy nekem min. dragunov
-
sowi
őstag
ha esetleg valaki AK-ra vagyna, van egy uj cyma 045os acel/fa aksu-m, mosfettel, szilikonos kabellel, 38e jo magyar forintert
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
nem, nem, nem, elneztem, bocs

-
VW
aktív tag
válasz
sptkyle
üzenetére
nem pontosan írtam..lényeg,hogy meg kell szüntetni a felesleges csatlakozásokat-érintkezőket,ahol rengeteg veszteség keletkezik és ezek összeadódnak.Tűzősarukat T csatlakozóra cserélni,kínai kábelezést szilikonra,biztosíték kukába,a Fet pedig tűzkapcsolónál szünteti meg a veszteséget.
már csak ezektől is nő a tűzgyorsaság,saját tapasztalatom írom,nálam bejött. -
sowi
őstag
-
VW
aktív tag
válasz
sptkyle
üzenetére
nemérdemes fogaskerekekkel,meg motorral játszadoznod.Fontos a jó hézagolás,normális zsír, tegyél bele Fet-et és vegyél egy 7.4 Lipo-t (kellemes rof) vagy 9.6V Nimh-t (dara rof)és megvan oldva. a nagyobb tűzgyorsaság fokozottan igénybe veszi a dugattyút!
@ hejesírásó: válaszol pls a pm-re

-
sptkyle
senior tag
"mondjuk szerintem nem nagyon van ertelme sima aeg-et felhuzni ilyen b@szomnagy rugokkal, " hejesírásó nem erre mondta hogy de. Szerintem félreértetted.

Jómagam sem szándékozom 400fps fölé menni. De a tüzgyorsaságra kellene valami tutit kitalálnom. És erre a fogaskerékszett, a motor, és az akku van hatással. Morfondírozok még. -
Djuree
félisten
az én JG-mben vannak nagyon durva acél fogaskerekek. meglepődtem milyen jó minőségűek
nekem high speed motor van benne és gyári rúgóvezető, dugfej, hengerfej és mégis megy 2 éve gond nélkül 110-es rugóval, 370fps-el. most a 120-as rugóval, 400 körüli fps-el sem lesz gond asszem. nem kell oda annyi tunying alkatrész
habár nem örültködök az is igaz, nem locsolok, 1 játékon max 1000b-t lövök el 
-
sowi
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
@ hejesírásó: meg kell valogatni kivel jatszol, az, hogy te is 480fps-es puskaval lovod ki a fogaikat meg nem lesz sokkal jobb
nekem sima acel guarder fogaskerekek vannak benne, de csak mert a regi eltorott(az ujabb cyma 02b es kalash GB-ben alapbol nagyon jo minosegu acel fogaskerekek vannak) egy sima acel csapagyazott rugovezetovel es dugattyufejjel meg egy acel hengerfejjel, alap m100 koruli rugoval, 350fps korul, IT guarder motorral, ezzel a konfiggal kb. 100+1 evig uzemelhet hibamentesen, abszolut elegedett vagyok
-
sowi
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
pont ez a kulonbseg benne, masok az attetelek, ertelemszeruen nagysebessegut altalaban max 100-110es rugoig erdemes es olyan ROF-od lesz mint egy villanyfuro, ehhez persze kell egy normalis minosegu (konnyitett) dugattyu es hispeed motor, a nagynyomatekuhoz pedig nagy vagy vegtelen nyomateku motor, jofajta acel IT esetleg helilkalis fogaskekek, felfogazasu dugattyu vagy teljesen fem dugattyu, acel csapagyak, acel csapagyas rugovezeto stb. de ezekkel 170-180as rugokat is meg lehet hajtani
mondjuk szerintem nem nagyon van ertelme sima aeg-et felhuzni ilyen b@szomnagy rugokkal, mivel a hopup nem igazan tud mit kezdeni ilyen eros konfiggal, messzebbre ugyanugy nem fog loni maximum vehetsz hozza .30as vagy nehezebb BB-t, hogy ne csavarja az egbe es ellojj addig amig egy 350-380 kozotti aeg a .25ossel
-
sptkyle
senior tag
Látom ez ma a kérdések napja. Ha nem bánjátok feltennék én is 1-2 -t.Van itt néhány szerelgetős emberke.. hátha jókedvükben vannak.

Motoroknál (és fogaskerékszetteknél) is létezik a normál (pl a gyári), nagysebességű, és nagynyomatékú. Ezekről nem tudok semmit. Mi a különbség? Mármint nem kialakításban, hanem mikor kell használni az egyiket és mikor a másikat.
Illetve a tűzgyorsaság növelése esetén milyen alkatrészek cseréje szükséges mindenképpen? (gondolom dugattyú, esetlegesen fogaskerék, motor, )
-
HollyBoni
veterán
válasz
HollyBoni
üzenetére
Szerintetek ez fogja bírni a 9,7 voltos akkut?
CA HK33- fém egyrészes hopup kamra (boyi)
- Hopup Gumi 50-es (CA)
- JG M16-os cső
- Nózi (CA)
- Teli henger+hengerfej (boyi)
- Dugattyú (boyi)
- Guarder 6mm-es fém csapágy szett
- Guarder SP120 Rugó
- Guarder csapágyazott rugóvezető
- Marui EG1000 Motor -
HollyBoni
veterán
Nem tudok dönteni..van egy ilyen akksi 4500-ért : Sanyo 9,7V 1700 mAh Xtreme Power
meg van egy 6500-ért:8,4v-os GP-shaft 2000 mAhSzerintetek melyik legyen?És hogyha nagyobb a volt akkor miben másabb?
-
rainmen
aktív tag
Tudom, hogy mókányolásosan hangzik, DE:
Veszek 8 db 2500mAh-s ceruza akkut ( azért nyolcat, mert amit én néztem az négyesével van csomagolva ), plusz vettünk a madaras tescoban asszonnyal olyan Varta töltőt, ami a hozzá adott, közel azonos kapacitású akksikat 13-15 óra alatt tölti fel. Valami csepegtetős töltő, két akksival csináltunk kb 350-400 képet, mire lemerült. Ha van annyi hely a fegyverben, hogy el tudom helyezni akkor elvileg semmi gond, nem? Vékony PVC csőből tudok csinálni olyan hüvelyt, amibe belefér 3-3-1 darab ( vagy a kívánt kombináció ) úgy, hogy ki lehessen szedni. A záródugókat összekötöm polaritáshelyesen, a végénél rárakom a fegyvernek megfelelő csatit és kész. Lemerülés esetén kiszedem és négyesével feltöltöm.
Vélemény?
Még annyi, hogy a Varta akksik jól tárolják a töltést, tehát nem veszíti el 3-4 hét alatt. Melóban Duracell akksik vannak, no comm.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 5 Pro Fly More Combo + 1éves care
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

budakalasz es bekasmegyer amerre szoktam neha jarni, meg ocsem szombatonkent az ors vezer teren amikor suliba megy

) Én nem vettem észre különbséget szórásképben ha erre gondolsz. Csak drágább mint a sima. Meg elméletben gyorsabban bomlik. Meg sokan szidják. Meg levegőn elkezd bebarnulni, vagy szürkülni. Olyan piszkos szine lesz. Kb ennyit tudok elmondani róla. 

. majd szerzek szorítót valahonnan...