Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel213
tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Nem is tudtam hogy ilyen is van hogy nem szereti a fegyverem a CA tárakat! Pedig régebben jobban adagolt valamennyivel -
Kornel213
tag
Az M4 CA mid-cap táraim nem adagolnak jól! Mind a 2 db néha adagol néha meg nem!
Hogyan lehetne javítani rajta? Szétszedem beszilikonozom és kitisztítom?
Ja és biztos nem a fegyverrel van a gond mert a mellette lévő 5 db Dboys low-cap-eim hibátlanul mennek! -
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
a p90 hicapje 300as es elvileg egy tekeressel kiviszi mint a 300BB-t, mivel alul van rajta a tekero, nem is tudnad menet kozben tekergetni
-
soulreaper
tag
válasz
evilzombie
üzenetére
az express-t is ugyan úgy becsomagolják, és ugyan úgy felb.szák a repülőre mint a sima csomagot, csak nem "pöcsölnek" vele annyit...bár az ehobby-s express ugyan annyi idő alatt ért nekem ide mint a sima
-
Alukard
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Bármilyen jellegű szállítás a csomagoláson múlik, és eddig az a tapasztalat, hogy rendesen/lelkesen csomagolnak

-
evilzombie
tag
Valaki rendelt mar a WGC-rol?
Nem tudom hogy az airmail eleg kimeletes e a szallitashoz,az ara fele az expressnek!
-
sowi
őstag
válasz
rainmen
üzenetére
023as az meg muanyag GB-s, szoval eleg szar, 027esbol is van ami meg BAX-os, de az uj generacios mp5oseik es a JG olcsobb szeriai eleg jok es hasznaltan mar 20e huf korul lehet kapni oket(persze nem a cymat...az masik sztori
)amugy egy fullfem uj cyma mp5k-m eppen van elado occsoert

-
rainmen
aktív tag
Esetleg nézdd meg itt a prohardveren az apróhirdetést, Egyében belül Airsoftra ha rákeresel, találsz párat. Múltkor volt pár P90.
Vagy aukciós oldalakon próbálkozz, múltkor láttam 0.23-as Cyma-t (MP5...), kb 9 eFt-ért mindenféle hasznos-haszontalan kiegészítővel. Full műanyag. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,új vagyok még a témában,olvasgatok szorgosan

Tesztelési célból vennék egy aeg-t a kínain (budapesti vagyok,melyik piacot ajánljátok?).
Olcsó és megbízható legyen,hogy kitanuljam a dolgokat és ne menjen rá a gatyám még az elején.P90 vagy mp5-öt tetszik,mennyibe lehetnek?
Előre is köszi

-
rainmen
aktív tag
válasz
evilzombie
üzenetére
A megadott értéket megszorzod az akku kapacitásával (ami mAh-ban van megadva), és megkapod azt az áramerősséget, amit max. ki tudsz préselni az akksiból...
Ha nagyon nagy hülyeséget mondtam, nyugodtan javítsatok ki.

-
evilzombie
tag
valamit viszont nem tudok meg mindig!Mi az a 20C vagy 15C jeloles a lithium aksiknal!
-
evilzombie
tag
FET "keszitese"beszerelese!Nekem sokat segitett,hatha nektek is!
-
kop8
őstag
Mértük a puskámat és 320-330fps-t tud.
Milyen rugó kellene bele hogy 400 körül legyen?
110-es 120as?? -
rainmen
aktív tag
Az AK-ban 11,1-es 1300mAh-s 20C-s akksi van. A frissen tisztított érintkező pár próbakapcsolás alatt beégett. Mondjuk ez betudható az előző tulaj fordított polaritású bekötésének is. Mert így a visszaforgásgátló ugye tette azt, amire van.

Úgyhogy most rendeltettem valami webáruházból fetet meg ellenállást, 5 garnitúrát. Kb. 1000 Ft lesz az egész pakk, plusz pk. -
BaKeSZ87
őstag
Keresek kínai ver3-as hengerfejet, ha van valakinek eladó, az szóljon, átvenném. Esetleg jó állapotban lévő dugattyú is érdekel.
-
sowi
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
alap
miota a 4db lifepot 25 perc alatt feltoltom jatek elott en sem nagyon kivankozom vissza a nimh cellak koze....raadasul egy 1100as lifepoval eljatszok egesz nap, nem is tudom minek vettem meg1et.... -
Alukard
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Én még vacillálok... most lett tuningolva a G36osom és a gyári 1200as NiMH kicsit harmatos hozzá...
Néztem hozzá a G&P féle állítható tust, na abba fér, csak sajna elé speciális az akksi formája és lipoban nem kivitelezhető, talán life-ben igen, de lehet 3300as NiMH-t kapni hozzá nem is rossz áron...
Szóval még nem tudom
-
evilzombie
tag
Persze kizarolag FET-tel szerelve!
-
evilzombie
tag
En szemely szerint azonnal egy li-po aksit vennek(vettem) a csuzliba!
Kevesebb gond,hosszabb elettartam!Persze kinek mi jon be! -
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
van hozza ketto is, majd csinalok rola fenykepet
-
sowi
őstag
válasz
Kornel213
üzenetére
TRC Ciras, 1000D cordura, OD, 2 admin pouch, tripla m4 tarzseb (6db fer bele osszesen), medic pouch, utility pouch, pantac 1 pontos ciras fegyverszij, 1 dupla pisztolytarzseb, meretre vagott polifoam betet elol-hatul, hogy kinezzen valahogy
[link] ilyen csak nem ennyire eluto a pantac szij elobenja nem csajna med, hanem usa
-
sowi
őstag
nem akar valaki nagyon usmc cirasmellenyt vasarolni? lenne egy foloslegesem (1000D cordura, OD, stb.) zsebekkel egyutt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
evilzombie
üzenetére
G&P-t lehet gyárilag gyengébb rugóval kérni mondjuk WGC-ről.
-
Alukard
senior tag
Tudom, nem vagyok teljesen 100as, de ezt meg kellett tennem

-
sptkyle
senior tag
Ha valaki még nem látta volna, nézze meg a PH főoldalon látható MW fan filmet.
Nagyon jo lett. -
kop8
őstag
Ma megvettem első airsoft puskámat egy g36c-t használtan szép állapotban van.
A kérdésem hogy mennyi ideig kell tölteni az akut és csak akkor szabad ha lemerült ??
A gyári aku van hozzá. -
rainmen
aktív tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Akkor elég, ha beleraksz gyengébb rugót (90?), de hogy nem lesz szükséged nagyobb akksira, erősítésre, az biztos.

-
sowi
őstag
es ha mar ennyi penzt kiadsz erte inkabb ezt nezegesd:
-
sowi
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
nem lehet, biztos, Interpoleknak pecsen van vagy 4-5 ilyen g&p m szerias puskajuk 300-330 fps korul, es a rugon kivul nem csereltek semmit aztan evek ota megy nekik
ha rendelsz egy guarder tuningkitet akkor maximum nem rakod be a csapagyakat a kitbol, ennyi, de folosleges penzkidobas
-
sptkyle
senior tag
Na ja. Ugy van megcsinálva, hogy a gyári 400fps-ével is elég sokáig huzza. Hát akkor még, ha lebutítod...
A TM-ek tartósságának (ha meghagyod gyári állapotban) is ez az egyik oka (természetesen a kiváló minőségű alkatrészeken felül), hogy low fps-t produkálnak.Na hogy ne csak feleslegesen írkáljak olyan dolgokat, amit mások már megtettek:
Kint mit kiabálnak találat esetén?
(ezt szoktam hallgatni külföldi videókban.. néha elég vicces
) -
Alukard
senior tag
Na, igen, lehet fogalmazhattam, volna, hogy hol is kapcsolódik a dolog, de látom sikerült kitalálni

sajnos el kellett rohannom menet közbenEngem sem az zavar, hogy az árokba ugrott és nem állt neki rambo-t játszani, hanem a bátorság érdemrend...
És amúgy több ízben kiderült, hogy ha a rendőr ilyet lát nagyjából 2 dolog történhet (eddigi tapasztalatok alapján):
1. Nagy ívben messziről kerül
2. odajön és 1 jót beszélgettek az airsoftról -
evilzombie
tag
-
sowi
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
a g&p gyarilag 400fps korul van, ha beleraksz egy 300fps koruli rugot nem kell cserelni benne semmit, nem lesz semmi baja, kb. addig fog menni ameddig egy marui
-
rainmen
aktív tag
válasz
evilzombie
üzenetére
A részletekbe nem szeretnék belemenni, azok jó része nekem magas még, mint tapsifülesnek a farzseb.

DE: miért nem rendelsz MARUI-t? Azok mind 300 fps alattiak a japán jogszabályok miatt... -
evilzombie
tag
Mondjuk jobb ha elmagyarazom mert meg azt hiszitek lama letemre egybol a tuningra megyek.
Irorszagban elek es itt fegyvertartasi nelkul csak 1 joule KB 300fps alatti csuzlik legalisak.(vagyis ha valaki leellenorzi de senki nem teszi
ha mar nallad van, de a hataron/repteren bemerik)
Az osszes csuzli amit kineztem e felett van tehat rugo nelkul kell rendelnem.
Cylinder fej azert kell hozza mert az a gyariban naon gyenge.Olvastam egy kanadai forumon (es meg egy par helyen)hogy sokaknak tort el a gyari fogaskerek tengelye is(nem biztos hogy nem volt tuningolva).
A rugovezetore azt irtak par helyen hogy sok hasznalat utan mar nem nagyon megbizhato a csapagyazasa.
Igy ugy gondolom, mar olcsobb egy kitet rendelnem hozza,persze ahogy olvastam a Guarder az egyik legjobb az ar/tartossag-minosegben,ezert azt szeretnek.Csakhogy ott kulon ki van emelve hogy 6mm gearbox,gondolom a mellekelt csapagyak miatt.De ha valamit rosszul gondolok javitsatok ki,hiszen ezert vagyok itt!
-
rainmen
aktív tag
Belerakom a 100-ast, aztán ha gyengébb, visszarakom a gyárit.

Lehet, hogy ez is tolt annyit, nem tudom. De nincs összehasonlítási alapom -egyenlőre-, ezért nem tudom, milyen erős lehet.sptkyle: Kösz, de azért annyira még nem.

Alukard: Hát a hatályos jogszabályok...Szeretném kinyomtatni az egészet valami puha 3-4 rétegű papírra, hogy legalább valamire jó legyen.
Az egész jogrendszerünk egy kalap, ami semmire se jó, és a bűnözőkön kívül semmit sem véd, csak követelőzik.
Dolgozó fehér emberként két dologhoz van jogom: dolgozni és kussolni.
-
sowi
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
[link] ez elegge hozza valo, bar nemtudom minek, ilyen van benne gyarilag is, barmilyen fogaskerekszett jo hozza, a gyari is acel
nalam egyszer volt g&p m16os eleg is volt belole
ja megvalami, itthon nem kapsz igazan semmit a boltokban vagy kurva dragan
-
evilzombie
tag
Sziasztok!
Lenne meg egy kerdesem!A G&P amit vennek 8mm gearboxos,nem talalok viszont hozza semmilyen csapagyat sem fogaskereket!
De lehet hogy en vagyok a tudatlan.A 8mm nem a gerboxban levo csapagyak kulso atmeroje?
CSUZLI -
sptkyle
senior tag
Jaaa... így már tényleg van értelme.
És még vicces is. Mondjuk akármilyen bátor rendőr vagyok, egy AK-val (élessel) lehet én se néznék csak ugy szembe. Oké, hogy ezért kapják többek közt a fizetésüket, de ez sztem egy elég szélsőséges eset, amikor még meg is tudom őket érteni. (lévén ők is emberből vannak.. családdal, gyerekkel otthon) Bocs ha nem vagyok rendőrgyűlölő.
Persze azért a bátorság érdemérem tulzás...
-
Alukard
senior tag
válasz
sptkyle
üzenetére
Nem, hanem hívja a TESZT, miután megtalálta a legközelebbi árkot...
Fegyveres pénzszállító rabláskor véletlenül arra járt 1 járőr páros, az elkövetőknél automata gépfegyverek voltak... miután az árokban kivárták, hogy az elkövetők elmenjenek, ezek után a 2 rendőrt bátorság érdemrenddel kitüntették...
-
sptkyle
senior tag
Hivatalosan nem is szedhetnéd szét ilyen indokkal sem a saját fegyvered. Az MKH kártya arra jó, hogy szakember megnézi, és tanusítja, hogy a fegyvered ennek és ennek a szabványnak, és jogszabálynak megfelel. Onnantól hogy te belenyulsz (mondjuk takarítás céljából) bármit kicserélhettél, így a kártyán szereplő állítások érvényüket veszthették.(az más dolog, hogy ha pl megállít a rendőr, nem fogja ránézésre megmondani, hogy szétszedted-e... de hivatalosan nem lehetne) Mellesleg immáron a külföldről beszerzett fegyvereket is el kellene vinni bevizsgáltatni, és kiváltani hozzá a kártyát. (hivatalosan... ez szintén az a kategória, hogy megállt a rendőr, azt se tudja mi az az airsoft, gy nemigen fogja kérni a kártyát
) -
Alukard
senior tag
Az egész... ha nincs meg a papírral igazólható végzettséged (mondjuk fegyvermester), még csak az akksit sem igazán rakhatnád be a magyar jogszabályok értelmében. Kérdezz meg erről nyugodtan bármilyen magyar AS boltot ha nekem nem hiszel

"Sutyiban" még szemet lehet húnyni fölötte, de ha ebből akarsz megélni akkor elengedhetetlen

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem is tudtam hogy ilyen is van hogy nem szereti a fegyverem a CA tárakat! Pedig régebben jobban adagolt valamennyivel
Hogyan lehetne javítani rajta? Szétszedem beszilikonozom és kitisztítom?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem négy számjegyben gondolkodik...
)
az nemtom milyen...cyma is van, jing gong-ot nem láttam mikor én néztem ott, de az már jó rég volt...

De pm-ben ha gondolod írhatsz egy árat, és akkor meglátom mi lesz, csere vagy esetleg valami beszámítás érdekelne?