Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
pont olyat vettem és qrvára nem bírja.
nem sok csavar van egy akban, na abból nem is mind (sőt inkább kevés) imbuszos, és már most van 3 méret (amiket használtam) ami totál elforog, pedig odafigyeltem meg vigyáztam rá.......szval ha ugyan azt a tescósat vettük, ne sokat remélj tőle.
az enyém pár száz HuF volt és karikán rugós rögzítéssel, feketére festve.
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
én most vettem tescosat. szar de jó

egy darabig remélem bírni fogja...
-
soulreaper
tag
huhúúú...Sig project tus gondja lehet megoldódni látszik, ha minden jólmegy

-
rainmen
aktív tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Vegyél BONDHUS márkájút. Az örökélet garanciás.
Bár nekem tört már szét a kezemben, ugyan ez nem biztos, hogy a szerszám hibája...
-
soulreaper
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
jó imbuszt nehéz találni

-
hejesírásó
senior tag
hát majd ha megjön fizum vagy visszakapom a kölcsönadott píízem akkor egy imbusz készlet vásárlás után nekifekszek azt meglássuk mi a hiba oka.
most már elég sok imbuszosdi van benne, és a készletem amit korábban vettem más miatt, az kb 1 szerelés alatt elhasználódott, gagyi anyagból volt, puha...phfejj..*köpés a sarokba*
és készlet hiányában nem tudom szétszedni az AK-mat
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
lehet, hogy eltort a tappet plate
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
2 "főfegyvered" is van? ak meg m15?
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
egy chest rig, meg egy camelbak ( megy egy H lenyomó)...
-
soulreaper
tag
pont azt mondom hogy CSAK cqb-n van értelme a pisztolynak, de szerintem ott egy mp5 odaver vagy csak pisztolyharcnál...
amúgy meg marad a spring...súlyban ugyan az mint egy aep vagy gázos kb. feeling megvan hogy ottvan a combodon és ennyi...
minőségi pisztoly ami jó az drága ez tény nincs kompromisszum
-
Djuree
félisten
pendingel a customson a cumóm bakker
remélem nem ülnek rajta 2 hónapig. meg nem kell vámot fizetnem a rohadékoknak,.,.., -
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
én is így nyomom. verhetetlen kettős

-
macilaci78
nagyúr
Épületben a TM Benelli M3 Super, meg egy Glock 26 Adcence. Feelingben utolérhetetlen a shoti, épületben még a lőtávban is elég jó. Rendszerint egyes lövés van épületben, meg amúgysem dugja ki az orrát, míg ráduplázok.
Ha meg kifogy, ott a pisztoly. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
az a baj az aep-el hogy nincs szánhátrasiklás. gagyi hangja van.
azért egy GBB-s pisztolynak utólérhetetlen hangulata van. csattog mint állat, szán kiakad ha kifogy a lőszer

soulreaper: majd ha komolyabb cqb-n veszel részt rájössz milyen jó az a pisztoly
ha be kell fordulni valahova szűk helyre nincs esélyed csak egy pisztollyal meg ha kifogy a tárad és nincs időd tárat cserélni. engem sokszor megmentett már a pisztoly... -
BaKeSZ87
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
M14, M4A1, M15A4 TC, ezek voltak, de M16 még nem

AEP. Ebay-ről bagóért veszel helikopterekbe való pici LiPo akkut, és kész.
Spring TM Pistols rulz!

rainmen
Lehet, hogy csak nem szeretik frissíteni az oldalt. -
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Inkább várnék az ehobbyra. 40 zöldhasú, aminek ugye alacsonyabb az árfolyama. Bár most persze, hogy kifogyott...
Taiwan sűrűn nézegetem, annyira nem jellemző, hogy kifogynak. Gunfire-nél gázosabb a helyzet, sok minden kifogyott, amint jön szétkapkodják és megint ugyanaz a helyzet. -
rainmen
aktív tag
Köszi! Ez asszonynak lenne, úgyhogy teljesen alap verzió lesz, nem kell semmi kiegészítő. Egyéb pluszt legfeljebb hátsó szándéktól vezérelve (lenyúlom játékra) fogok rendelni.

U.i.: Találtam ebből a Glockból TM-eset, olcsóbb is, de az kb annyit tud, mint a Desertem. 4 db mikro akksi, 17-s tár.
-
soulreaper
tag
gázos pisztolyból az abszolút legjobb a TM Mk23, illetve még amik VSR gumit használnak, illetve még a KSC system7-es cuccok is jók, mondjuk áruk is van
alapvetően a NBB-k jobbak igaz nincs olyan "feelingjük"
aep-ba beleraksz egy lipót és azért lő az
bár én totál feleslegesnek tartom az egész pisztoly mizériát, egy olcsó spring totál jó, feeling megvan meg ott lóg a combodnál és helló...másnak max akkor vna értelme ha pisztolyharc vanebből a glock-ból már van egy 2.gen-es is
-
rainmen
aktív tag
válasz
soulreaper
üzenetére
Na az nem tetszik neki. A sárga pötty a markolaton nem jön be neki.

Ez van. -
sowi
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
en meg semmilyen gazos pisztolyt nem vennek, sok veluk a nyug, inkabb egy AEP ha jatszani is akar az ember, GBB pisztoly inkabb csak poennak jo
-
rainmen
aktív tag
Új fejlemény! Asszonynak annyira tetszik a dolog, hogy fáj a foga egy saját pisztolyra, mondván a Desert nagy, sokallja a 27 centit
, és ráadásul fém kellene...
Na, mondom, akkor körülnézünk odakint, ehobbyn találtunk is neki tetszőt:
baby
sima
Azt mondja, ezek még méretben is stimmelnek. Na ja, elég a 20 centi is. Még szép.
Úgyhogy még alszik rá párat, aztán meglátjuk. -
psyho777
tag
M16A1 es airsoft fegyó eladó.. vagy vmi értelmes dologra cserélhető.. (laptop teló akármi!!)
Sok tartozákkal.. (tárral bipoddal redotal 2aksival zsírúj guarder fegyvertatyóval! 0,25 ös prec bb vel..)
Eladás oka.. Mp5.. -> próbáltam ->tettszett-> megvettem

érd pm ben.. vagy +3670775-05-14
-
rainmen
aktív tag
Délután próbálgattam a fegyvert. Nem vittem túlzásba a dolgot, fújta a szél a havat.

Asszonynak is a kezébe adtam, lőni tudott vele, a célt is eltalálta csak az újratöltés nem ment.
Úgyhogy neki marad a Desert.
Kb. 16-18 méterre lőttem, egész jó volt a pontossága, bár a néha feltámadó keresztszél vitte 1-1,5 méterrel arrébb a BB-t.
Célratartva is simán tudtam újratölteni, nem mozdult el nagyon oldalra a fegyver. Nagyon tetszik.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
soulreaper
üzenetére
Ugye? Reggel óta frissítgetek, de senki nem ír

Egész jó áron vannak múanyag testű AGM M fegyverek airsoftbase-en:[link] -
soulreaper
tag
Mi ez a pangás?

-
rainmen
aktív tag
Vannak jófajta hajtógázas kenőanyagok, amik alapból fújhatóak, aztán a felületen 15-20perc alatt megkocsonyásodnak és marha jól rátapadnak. Persze ezek ipari felhasználású cuccok, nehéz hozzájutni és húzós áruk van. Nagyon.
Rákensz az érintkező fogaskerékfelületekre kézzel zsírt, aztán lehúzod annyira, hogy a fogárokból is kiszedjél keveset. Az összerakott hajtást kézzel megtekered és a kidolgozott zsírt letörülgeted. Érdemes, mivel utána a hajtás úgy leszórja, mint a kutya a vizet.
-
HollyBoni
veterán
Hali!
Ha valakinek lenne DE M81 USP-hez eladó akkuja,vagy Cyma Glock-hoz,vagy AGM L96 tárja lenne,kérem szóljon!Vagy ha valaki tudná hogy lehetne megoldani M81 USP-hez vagy Cyma Glock-hoz egy másik pótakkut írjon kérem.

-
Djuree
félisten
fogaskerekre zsír kell a box-ban, vagy elég valami wd-40 féleség is. van videó ahol csak ilyet nyomnak bele

-
rainmen
aktív tag
Megvan az aranyoskám!
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Sowinak, a közreműködése nélkül nem jött volna össze a dolog.

Már csak be kell gyakorolni a használatát, a célra tartást és lehet menni játékra. Addig is nézőként el kell majd jutnom valahova...Reszkessen mindenki!

Djuree: Akkor a belseje 24 mm?
-
Mcray
senior tag
válasz
Kornel213
üzenetére
Természetesen van rendes táram is és PSO is, de jelen esetben pont a tár volt a lényeg. Ameriakai fegyverépítőknél láttam ilyet, utána meg a Spetznaz-ról írták hogy ilyen tárakat rendeltek (hogy az orosz ipar lemásolja...) és akkor azt mondtam, hogy nekem is kell ilyen

-
Djuree
félisten
rainmen: 17,5mm körül van a cilinder belső átmérője.
-
Mcray
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
na az volt havernak is
ő még varrt rá egy drótrácsot, meg a fül részére is varrt, mint valami terminátor úgy néz ki 
sowi: mondom nem bízok magában a plexiben (ezért nem is játszok szemüvegben). a rács megfogja az energia nagy részét, plexi meg a BB darabokat ha esetleg szétmegy...de még kb. 30 játék alatt nem volt ilyen szerencsére...
-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
hát sztem legalább egy vastag kendőt tekerj oda. már 370fps is úgy viszi ki a fogad hogy öröm nézni, ha pár méterről szájon kapnak.
havernak van ilyen vastag szövet arcvédője, vette nowaréknál. azzal kapták szájba, és még ígyis vérzett az ínye, igaz a foga legalább megmaradt
softairen van ilyen pl.:
-
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
elején nekem is furcsa volt, mintha ketrecből játszanék, néha kiabáltam is hogy engedjenek ki
de az első maszkos játék végére megszoktam teljesen 
meg jó mert az egész fejem védi. egyszer kaptam egy fültövön lövést, na akkor majdnem beszartam, ott forgolódtam hogy szaros-e a gatyám, de nem volt az
-
Djuree
félisten
még nincs összerakva. most vettek épp higítófürdőt a gearbox részei

majd hétfőn meló után, ha visszamentem az albérletbe, megpróbálom összerakni, de az úgy érzem hosszú lesz

soulreaper: pedig jó a guarder, az egyik legjobb. biztos jó az ESS is, azért lődd telibe 1 méterről egy kb. 400fps-es fegyverből rövid sorozattal, ha azt megfogja akkor jó...de az acélrácsos maszkban jobban bízom
már csak attól tartok kicsit hogy szétreped rajta a BB és a szilánkok a szemembe mennek. majd lehet rakok még a rácsok mögé egy plexilapot. a szemem a legfontosabb, az nem pótolható... -
soulreaper
tag
-
soulreaper
tag
Djuree: az ESS ICE-nak pl. az az üveg/alu bb sem okoz nagy gondot...figy nem véletlen használja azt a szemüveget az amerika hadsereg, a tengerészgyalogság, a brit haderő stb

Tyutyu, amikor Hatvanban voltunk, chronozáskor 3lövésből 370-et mutatott a SigSzar, Psycho mondta is hogy "eléggé szór az fps
" -
Djuree
félisten
ez a JG gear sem volt rossz. fasza csapágyak, acél fogaskerekek gyárilag

persze ez mondhatni a "prémium" fegyverük volt
sowi: nekem guarder cserélhető lencsés van, az is megfogja, de én csak a maszkban bízok. a szemüveget csak szünetekben teszem fel, meg hétköznapi célra is azt használom, csak másik lencsével. láttam én már átlövődni amcsi katonai sivatagi hadműveletes, 20k-s szemüveget

-
Mcray
senior tag
A szakim el volt ájulva a Sig belsőtől. Azt mondta hogy ilyen jól összerakott belsőt csak TM-ben látott még. Adtunk neki egy CA gumit és mindent visszaraktunk csere, módosítás nélkül.
Lehet má mondtam de a belső egy az egyben (motort leszámítva) Cyma 02B, ami a piacon kapható gearboxok között szerintem ár/érték arányban toronymagasan vezet.
A 370 Fps-t 10 lövésből 8 lövésnél hozza. Cymáék belsőt tekintva rohadtúl a kínaiak csúcsán állnak az új CM 02B-óta. Áramfogyasztása ezen gearboxoknak hangyafaszni és pörögnek mint a villanyfúró. Ezekhez nem kell LIPÓ, mint más márkás ás drága cuccokhoz amik 30-40 ezerbe kerülnek. Egy ilyen GB kompletten 8 rongy... -
Djuree
félisten
válasz
soulreaper
üzenetére
azért egy üveg vagy fém BB-t ne hasonlíts egy sima BB-hez

sowi: nem, de még tárat ott lehetett volna legolcsóbban venni de nem volt, csak 1, azt meg is vettem ott 2500-ért, a másik 2-őt a keletiben 3500/db-ért. de nem volt olcsóbb sehol...
lángrejtő is volt vagy 3k, a gripp is...zöld fórumról vadásztam ezeket...lángrejtő az alig volt...nagynehezen találtam csak...abból is csak acélt akartam, a kinai-ak nem acélból vannak... -
Djuree
félisten
most olvastam a berget 7 beszámolót, írják hogy a tavalyi játékon volt aki átlátszó üveg meg fém BB-t
használt, és belőtték a kocsik szélvédőjét, most ez be van tiltva, még jó 
-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
hát az csak egy dolog. jah hézagoló készlet az enyémben is van

3 ca fém 150-es tár, ca acél lángrejtő, távcső mount, tactical előagy, ca front grip. ez így kb 20k

akkor a dot meg az akksi az még +8k.
belső cuccok, szereléssel együtt kb. 25k +amiket most rakok a belébe az 5k.
ez már így 58k + 42k a fegyó = 100k
parancsolj...na jó mondjuk a dot meg az akksi nem szigorúan a fegyver része...most nézem dugattyú csere lehet nem ártana, el vannak kopva a fogak egy kicsit...
soulreaper: hát majd nem lesz az
azért nézesd át, legalább egy normális kenés, meg hézagolás meg egy hopgumi csere nem árt...meglásd sokkal szebb lesz a hangja, meg a pontossága is nő... -
soulreaper
tag
enyém meg még meg sem volt bontva de így is pöpec

-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
hát a motort azt még WD cserélte, az még nagyon a kezdetekben volt.
fém rugóvezető, rugó (gyári 130-asról 110-esre) lett benne akkor cserélve asszem. aztán most megint cserélek rugót, 110-ről 120-asra
gondolkozok még csapágyas rugóvezetőn, habár nem látom értelmét
kibebaszott drága kerámia zsírral lesz megkenve, ne kopjon már itt nekem semmi a gearbox-ban 
a 6 csapágy az nem tom cserélve lett-e, de sztem az gyárilag igazi csapágy, nem az a műanyag gyűrű. a fogaskerekek is acélból vannak.
hát a gearben sztem ennyi a változás...jövőhéten megjön a H lenyomóm elvileg, az lesz még cserélve (meg természetesen hopgumi). prec csőnek megint nem látom értelmét...elég preciz ez is nekem
még a vezetékezést alakítom át, kiveszem belőle a fet-et is asszem, nem látom értelmét annak sem...sowi: acééééél. szar spiáterrel nem foglalkozok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

remélem nem ülnek rajta 2 hónapig. meg nem kell vámot fizetnem a rohadékoknak,.,..,

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)