- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Új kérdésem az lenne, hogy ezt ismeri e valaki, és hogy érdemes e megvenni?(nem feltétlen azon a helyen, amire a link mutat)
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Djuree
félisten
lol
vettem ehobbyról lézer+lampiont. bemegyek villamossági boltba elemért, nem tudtam milyen való bele. ceruzánál kisebb, viszont amennyivel kisebb annyival vastagabb kell bele
rájöttünk az eladó sráccal hogy foto elem kell, fél óráig kerestük mi kell bele . darabja 1200 ft 2 kell. drágább az elem mint ez a szar remélem jó darabig menni fog, még jó hogy a ledeset vettemeladó srác: aztaaaa de faszaaaaa, miiii eeeeeez? addddd nekeeeeeem. eladoooood? mondom 10k-ért viheted
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6691 üzenetére
hehe ott a pont főleg az ilyen 500-600as hicap-ok
Djuree: köszi
Private Military Contractor
-
Mcray
senior tag
Eladó pár x-47 cuccom softairen
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
válasz soulreaper #6682 üzenetére
na ez fasza
hejesírásó: kezdőként jó volt az. akkor kell a locsolás élménye, hogy később tudd milyen szar volt az
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6690 üzenetére
a hi cappel az a baj h létezik
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6689 üzenetére
így is néha sokallom a 110es midcap-et
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6688 üzenetére
hi cap
sztem nem, de ha már itt vagyunk kinek kell ak, mp5 és m4 hi cap tár?
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6687 üzenetére
pass...nemtudom mióta van meg a sig...1.5-2hónapja
btw, nemkell valakinek 2db M4/16/scar/masada stb high cap tár? nagyon erős mőanyag, tárclips-el? :-)
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6686 üzenetére
mennyi ideje vársz rá?
nem akarom h miattam megszívd ha mégis jönne.
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6685 üzenetére
igen, kor oszlik a posta, csak akkor nagyobb is az esély hogy bemegy a vámra...de ha tényleg ennyire leszarják KA bácsiék ebairsoftot akkor lehet marad a wgc-s társulás :-(
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6684 üzenetére
a bannednél én már nem is kérem. alapból ráírnak vmi jót
az m4-es vltor elülső irányzékra is vmi jót írtak.össze kéne állnod vkivel aki wgc ről akar rendelni.
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6683 üzenetére
de a WGC-nél is ha jól tudom, lehet kérni, hogy kevesebb összeget írjanak a csomagra...ámbár úgy is sok a posta :-(
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6682 üzenetére
jó lesz az. nem akarok károgni, de abból ítélve amit küzdöttem, leveleztem velük a KA-ellátási láncolatában a WGC sokkal fontosabb a KA számára mint a banned.
sajnos.A KA-nál ezzel kapcsolatban meg nem nagyon tudsz kérdezni, puhatolózni mert a KA-csak a viszonteladókkal áll szóba...
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6679 üzenetére
ha jóltudom csak a KA gyárt hozzá ilyen risrasos szart
WGC-n van ilyen csak ott sokkal nagyobb a valószínűsége hogy bemegy a vámra és a 120$ még rájön a posta stb itt meg postvával 135 megbeszélem hogy szépen írják rá hogy 30$ és csókolomPrivate Military Contractor
-
Djuree
félisten
válasz soulreaper #6678 üzenetére
zigótád van? az jó kis fegyver, tetszik
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6678 üzenetére
sg552 nem annyira main stream, ha meg eredeti KA-kell az meg gáz, mert KA-al nem jól ellátott a banned, keressél után gyártottat hátha van. amikor én nyavalyogtam náluk egy KA v.támasz miatt akkor csak ígérgettek, de nem kaptak sosem.
pont peched van h neked ez kell
-
soulreaper
tag
-
hejesírásó
senior tag
jól van na..... mindent a maga idejében.
egyébként meg a spiáterben az a jó, hogy pikk méretre fogom tudni reményeim szerint alakítani, ahogy nézem a végén a két rögzítő fület majd pl le kell szedni.
banneden nincs annyi sold out cimke. tele vannak vackokkal. csak komplett fegyverekből van itt ott sold out ahogy néztem.
JGból g36ból és mp5ökből nagy hiány van ott is, de van sg552 meg g3
cymaból nincs hiány gyakorlatilag
dboysból nagy a hiány azt aláíromaz tök jó lenne ha minden termékhez lenne egy manual doksi feltöltve a netes boltoknál amiből megtudom, a pontos méreteket, meg h hogy lehet szétszedni, és beszerelni. így az ember jobban tudna válogatni, h mi az ami felmegy neki a cuccaira és mi az ami nem.
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6674 üzenetére
én annak örülnék ha a kib@aszott airsoftboltokban a cuccok 90%ánál nem az lenne kiírva hogy sold out -.-
am nemismerem, de inkább systema belső(kivétel rugó)
prec csőből egy PDI 6,01-est próbálnék ki[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6672 üzenetére
hat ezert kell azt a spiater fost nagyon gyorsan lecserelni vmi acelra
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6673 üzenetére
69 dodó, postaköli az árban.
most ebaybannedre bejött vmi taiwani gyártó, lonex a neve. fogaskerekeket dug. fejeket meg prec csöveket gyárt. ismeri vki ezt a gyártót?
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6672 üzenetére
jaaa...ahham :-) a kicsit drágám árban mit jelent?
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6671 üzenetére
col. stockokat lehet ak-ra ezzel rárakni.
sowi: ja azt írják acél...
csak vszleg kell majd a receiveren alakítgatni h rámenjen.
meg tuti h nem merem majd a gyors rögzítéses szíj-pontokat használni rajta, mert erő ször erőkart jelentene a receiverre, azt meg nem kockáztatom meg.pedig jó lenne bele:
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6669 üzenetére
ezt mar en is nezegettem, eleg valoszinu, hogy ez acel
-
hejesírásó
senior tag
jaja, nézted a tűzváltó karját? elég furán a másik végét megnyújtották és a markolat fölé vezették.
megj9ött fizu szval berendeltem ezt az ak-hoz.
kemény jó fél éves vívódás után döntöttem így.
kicsit drágálom. a másik meg h ha ez acél a ház meg spiáter akkor jó eséllyel a ház fog széttörni ha vhová odacsapom tyű az de jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6663 üzenetére
az a legalso AK eleg pofasnak nez ki
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #6663 üzenetére
na bakker. egy ilyenre elmennék. össze-vissza csorgatnék mindent nyállal
-
hejesírásó
senior tag
ötletelésben segítség/ihlet néhány valós eszköz a standokon:
http://www.gunshowreview.com/SHOT2008/images/00-2-5-08-0020.jpg
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
na megjöttek a cuccok ehobby-ról. vámon vizsgálták, de átjött aztán mégis
eszméletlen hogy tudnak csomagolni ezek. egy kis 30x30x30-as dobozba belefért minden
már majdnem reklamáltam hogy ez nem az én csomagom. és benne volt minden
-
sowi
őstag
[link] ez de vidam, foleg, hogy lehet valasztani, hogy 1 vagy 3 BB menjen ki
-
Djuree
félisten
-
rainmen
aktív tag
A nagy nézelődésben találtam RAS-t shotihoz:
A legnagyobb probléma az ára, annyiból még kettő olyan shotit vennék, amilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Azt nem tudom most, hogy megvegyem-e a G36K ras-t, vagy inkább rendeljek C ras-t. Rendeltem most egy 210 mm hosszú tompítót, na most ez elég hosszú, és mivel ki akarom vezetni, így meg kell hosszabbítani a csövet is, ami K ras-nél további 5-6 centit jelent, úgy meg már qrva hosszú lenne. Maradjak inkább a C ras-nél sztetek? Így is kb 25 centivel hosszabb lenne
-
feka007
veterán
válasz rainmen #6652 üzenetére
Így is majdnem mattfekete.. Mondjuk caomuflage festést könnyen el lehet cseszni, főleg hogy még nem is csináltam, de ügyesen szerintem szépen meg lehet csinálni majd.
Csapattársam csinált egy zöldséget az M4-éből, na olyat nem kéne. Mondjuk dinnyék között jól beleolvadna[ Szerkesztve ]
-
rainmen
aktív tag
Tegnap este néztem a JAG című filmet. Leendő snipereknek ajánlott a letöltés valahonnan és a tanulmányozás.
-
Mcray
senior tag
Nem akarják hogy valami Balfa... újságíró aki most kezdi a pályát és világot akar rengetni, berakja a fényképüket egy cikkbe ahol elmondja őket mindenféle "tennoristának" meg "váci" legénynek akik éppen illegális kiképzésen vesznek részt...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #6644 üzenetére
meg az is
én is azt a kisatírozást néztem. vagy nem adták belegyezésüket a közzétételhez?
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
Egy környékbeli játékos AK-ja: [link]
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6638 üzenetére
ezek nem az en puskaim, csak a neten talaltam a kepeket
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6635 üzenetére
erre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
Djuree: ja igazi öszvér, nem? mint akin a fél világ átment és mindenből egy kicsit raktak bele
sowi: van a testedről (hátuljáról ahol belemegy a v.támasz) képed esetleg?
-
sowi
őstag
en meg csak nem birok magammal aksu kerdesben
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #6619 üzenetére
ja ez a cseh fegyver igaz?
-
feka007
veterán
válasz sptkyle #6625 üzenetére
Ja, hogy euró.. Hát úgy már nem éri meg pk-val együtt, akkor inkább külön megveszem az ras-t.
Sikerült megcsinálnom a paypalt, újra tudok rendelni, csak mikor néztem a railt ebayen, akkor kissé bebuktam, mert arra a 29 usd-re még jön mégegyszer ennyi shipping..
Na mind1, softairen 10-ért felajánlottak egyet, lehet azt megveszem azt cs[ Szerkesztve ]
-
-
BaKeSZ87
őstag
válasz sptkyle #6616 üzenetére
Van a csapatban két CA G36K, az egyik már át lett alakítva C-re. Nem egy túlbonyolított cucc az optika ami a CA hordfogantyúkban van. Az egyiket nem lehet beállítani, mert akárhogy állítod, mindig a cél fölé kell célozni, mondjuk ez a használtan vásárolt fegyvernél jött elő problémaként. Ha tökéletesen működik akkor sem ér 15.000 Ft-ot amennyiért szokták árulni softair-en, de még 10-et se. Egy darab műanyag, két lencsével, meg állítócsavarokkal, se több, se kevesebb.
macilaci78
Az a baj, hogy a vietnami tár nem realisztikus G36-ba egy picit sem. Olyan tár kéne mint amit SR-25-höz is használnak, vagy a 10-es, ami a tárfészből egy picit lóg ki csak, vagy a 20-as ami tök egyenes, mint a vietnámi, csak a markolat aljáig tart.
[link] vs. [link] ill. [link] -
sptkyle
senior tag
válasz feka007 #6618 üzenetére
A 130eurós árra 24euró jön rá shipping ként, ha jol emlékszem 10kiló alatt.
De mi például most rendelünk többen. gy a shipping kijön 1euró/kg-ra, ami azért már nem rossz. Be kell szállni egy rendelésbe, és annyi.
És van raktáron 608-8Más: Most találtam egy TM MP7-et 25-ért. Jó vételnek tűnik. Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
macilaci78
nagyúr
válasz BaKeSZ87 #6614 üzenetére
Az eredeti optika csak 1,5-es, de létezik 3× is.
Mindkettőnek komoly hiányossága a szűk látótér. De snipernek lenne szép megcsinálni, 40-60 méteren a szűk látótér engem annyira már nem zavar, 20-30 méteren meg szvsz a sima nyílt irányzék is jól használható, akár egy AUG-on.
És pusztán azért M4 tárfészek, mert az M-es hibridemhez még amúgy sincs táram, és nem óhajtok 3 különböző fegyverhez 3 különböző tárat rendszeresíteni, praktikusabb így.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hejesírásó
senior tag
OFF: ezt ismeritek? CZ S 805:
-
feka007
veterán
válasz sptkyle #6613 üzenetére
Én is azt hittem, hogy csak 10 ezer felett van RAS, de most a hétvégén találtam egy tucatot eBayen 28.5 dollárért, 5000 ft-ért meg már igazán nem sok érte. Ha jó lesz ez a k.rva paypal, akkor berendelem egyből.
Egyben tényleg nagyon jó lenne 130 dollárért, csakhogy a shippinggel még rájön egy 60-70, úgy meg már nem olyan jó szvsz. De amúgy sincs raktáron sehol se, amíg be nem indul a csájna gyártás, addig senki nem fog olyat szülni. Mondjuk jó lett volna, mert akkor mindent átszereltem volna a TM-re ami nekem kell, a TM tust, tárfészket meg előagyat meg a JG-re, és egy 25-ért biztos elment volna..Magyar AS boltok árai elég viccesek.. Max tárakat, meg olcsóbb alkatrészeket érdemes itthon venni, mást nem.
Valszeg lecserélem ezt a tust, ami a 608-8-on is van, és veszek rá egy rendes M4 stockot, és az akksit szépen hátravezetékelem.
macilaci78 : Én is olysmit tervezek, veszek rá G36K ras-t, meghosszabbítom a csövet egy 30 centivel, meg veszek rá vmi fasza hangtompítót. A reddot meg már úton van
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
Próbált már valaki meghajtani gyári JG belsőt kicsit nagyobb akkuval? (pl.: 8.4v helyett 9.6v-al?)
-
sptkyle
senior tag
válasz BaKeSZ87 #6614 üzenetére
Bakesz: Arról az optikáról tapasztalat is van, vagy csak olvastad? Van belőle több féle is ha jol néztem. Mi vele a gond? Ha nem célzáshoz, hanem csak távoli terep szemrevételezéséhez használná az ember akkor se jo?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #6612 üzenetére
Nem kéne Az a hordfogantyúban lévő "optika" egy vicc. Viszont más távcső meg gagyin néz ki rajta. Vietnámi G36 . Én maradnék az SL8 táraknál.
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
válasz feka007 #6611 üzenetére
Nekem is olyan RAS-om van. (608-7). Tényleg szép. Csak ne tegyél bele akksit. Vagy valahogy preparáld ki a belsejét. De azt néztem , hogy külön az a RAS elég drága.
Taiwanon 68ojró.
Az ezzel szerelt komplett fegyver meg 134. Jobban jár az ember, ha megveszi kompletten a fegyvert, szerez rá egy gyári kicsi előagyat, és eladja.
De még ezek az árak se vészesek. Mo-on először ha jol emlékszem a keleti frontban láttam ilyen RAS-t. Potom 30k-ért.Apropó: Nincs valakinek használt (lehetőleg JG) G36 Hi-Cap tárja? Nagyonnagyonóccsóé?.
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
válasz feka007 #6607 üzenetére
Nice.
Gondolkodtam én is rajta. Mondjuk én azért szerettem volna, mert g36-hoz nincs szép tár. A nagyok csigatárak, meg dupla csigatárak. (M4-hez meg van) :S Ami BOX és g36-hoz való , az meg olyan drága, hogy annyiból veszek egy másik fegyvert.
Softair-en olvastam régebben, hogy a srácnak kicsit faragni kellett ezt az átalakítót. De hát ez legyen a legnagyobb gond vele nemigaz?
Azon a 608-8-on meg jóhogy azt láttad. Az gyárilag ugy jött meg csapattársadnak. Azzal szerelik. Ott a tus az ami valahogy nem illik teljesen rá. Mármint szerintem.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz soulreaper #6608 üzenetére
Hát igen, ez tényleg nagyon érdekes, hogy alapból nem megy rá, csak egy kis faragással... Nem hallottál még arról, hogy a kínai "ahogy esik, úgy puffan"? Rendelsz két ugyanolyan cuccot, akkor néha nem ugyanazt küldik (M4 markolatnál volt ez, nekem Elementet küldtek, bátyámnak meg vmi másfélét), meg ezeket is gondolom inkább CA-ra vagy JG-re tervezik.
Az azért enyhe túlzás, hogy mindenki, eddig egyetlen G36-osnál láttam a 10-15 játékom alatt, a JG G608-8-án, egyik csapattársam.. Tőle jött az ötlet is. G36 amúgy sem annyira tömegfegyver, M4/AK sokkal több van.
[ Szerkesztve ]
-
-
feka007
veterán
Na megjött az M4 tárátalakító. Természetesen faragni kellett a belsejéből egy 2-3 mm-t, hogy rámenjen, de legalább ráment..
G36 v1.2Tárral még nem tudtam kipróbálni, azt kell rendelnem. Kicsit elüt a fegyver anyagától, de nem láthatóan, csak fogásra lehet érezni, hogy a TM műanyag sokkal jobb. Viszont a fém tárak miatt megéri, meg így egyedibb.
[ Szerkesztve ]
-
rainmen
aktív tag
válasz hejesírásó #6603 üzenetére
Személy szerint heves utálattal viseltetem a süllyesztett, imbuszfejű csavarok iránt...
Ipari szinten kb. egyszer használatosak, mármint ha sikerül kicsavarni. Jó párszor kellett torx-fejű csavarhúzót beleverni, mert kiforgott az imbusz.Nekem még mindig a csillagfejűek jönnek be. A torx-tól se vagyok elragadtatva...
-
hejesírásó
senior tag
azért mert az volt a csomagban...több helyen túl nagy volt a menetemelkedése a GYÁRI cyma csavaroknak. amiket ha a fém testbe beletéptem volna megszívtam volna
ergo->használtam azokat amik jöttek a fém testtel.ezek meg imbuszosak
Djuree->csak vatosan, lehet h szét tudod vele szedni de össze már nem tudod vele rakni
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #6600 üzenetére
dettó
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6600 üzenetére
minek cserelted ki a rendes csavarokat imbuszfejure?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Trollok komolyan
- Mini-ITX
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett