Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2234) Airborn válasza mr_ricsi (#2233) üzenetére


Airborn
csendes tag

Szerintem ugy lenne esszeru, ha ez a forum azoknak szolna, akiknek olyan adat veszett el, ami potolhato, de egy probat meger, h otthon megprobalja visszanyerni oket, mert ezzel esetleg idot sporolna meg, de nem akar tobb 10-100ezreket kiadni egy professzionalis adatmentesre es lehet, hogy a tanulas se utolso szempont. Az elejen mondjuk le lehetne szogezni, hogy akinek nagyon fontos/potolhatatlan adatok vesztek el, azok forduljanak szakemberhez, de legalabbis semmifelekeppen ne probalkozzanak otthon.

Masreszt, amikor valakinek surgosen kell az elveszett adat (elete munkaja vagy mas egyeb munka, szakdolgozat, stb) es nincs penze a professzionalis adatmentesre, akkor azzal nem megy semmire, hogy felrerakja a winyot, hatha kesobb meggazdagodik.
Ilnyenkor mit tud csinalni?
...elkezdi minnel hamarabb elolrol a munkat, kolcsonker az adatmentesre vagy ha van ra eleg ideje, megprobalja otthon visszanyerni az adatokat es ha netan megse sikerulne, akkor meg mindig el tudja kezdeni az elejerol
Esetleg lehetne ez a forum arra, hogy akik ertenek hozza, azok segitsenek azoknak, akik a 3. lehetoseget valasztjak

Viszont ha attol felunk, hogy valaki ­­­­­– a felszolitas ellenere ­­­­­­­­­­­­­­­– megis otthon belevag, vagy hogy esetleg a tanultakkal konkurensunk lehet es ezert nem segitunk, akkor mire van ez a topic?

Koszi a linket, en is csak ezt talaltam, es en se talaltam fizetos verziot.

Egyebkent en ertem, hogy liksoft mirol beszel es mitol fel, csak akkor nem ertem, hogy minek csinalta ezt a topicot...reklam? mondjuk annak nem rossz...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.