Hirdetés
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
_Petya_
üzenetére
A KDE és a Gnome beállításai átfedik egymást sok esetben. Én inkább KDE-t és AfterStep-et használok.
Hangbeállításokkal én is törpöltem ma, mivel akadozott a hang. Benéztem a KDE vezérlőpultba és a hang beállításainál volt egy csúszka, amivel a hangpuffert lehet állítani, na ezt teljesen le kellett tolnom és már rendben is volt. Gnome alatt is ugyanígy lehet szabályozni mindent, csak kicsit keresni kell. Régen konzolból elég volt egy setup és már lehetett állítgatni szinten mindent egy helyen, most meg csak a vezérlőpultját kell megtalálni, vagy az adott eszköz konfigját babrálni, már ha lehet.
Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest