- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnsones
tag
Sziasztok,
bocs a kérdésért....tudom, h lamer vagyok és már feltettem az UHU-s részben, de eddig nem kaptam rá választ....
feltettem egy UHU 1.2 linuxot. Tetszik nagyon.
Van egy webes progi ami Java alapú és van egy beépülő képmegjelenítő modul ami szintén Java-s, de Win telepítő van hozzá. Teljesen jól lefut, de nem épül be, mert a c:\prorgamfiles mappába telepíti magát.
Tudna valaki segíteni, h hova kellene telepíteni, h a Mozilla vagy Netscape lássa?
(Win alól a mindkettővel megy)
köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest