- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
Akkor nem tudom miért ajánl fel a skype felülete alsa-t mint hangeszközt, így nincs értelme..
Nem megy= a noti nem gyullad ki
de: felhívom a skype call centert, sípszó, beszéljek, beszélek.. visszajátszás: amennyiben hallotta önmagát jómagának....
nekemnemjó..
a /dev/dsp eszközöket ha hazaértem megnézem..
köszi
ui: alapvetően az élet akkor lett bonyolult linux alatt amikor belenyúltam ebbe a f@s ati chip-es notiba...ehh <önátkozás, mazohizmus,stb..>
még azon agyalok hogy nem e kellene vmi más disztro-val próbálkozni, fedora elhasal a grafikus telepítéskor..ubuntu van most fent..nem tudom ki jöhetne még számításba..
Asus A6R-B002 notin
/nah, ilyet ne vegyen aki linux-al akar babrálni.../
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- DJI topic
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Peugeot, Citroën topik
- Windows Insider Program
- Telekom mobilszolgáltatások
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de: felhívom a skype call centert, sípszó, beszéljek, beszélek.. visszajátszás: amennyiben hallotta önmagát jómagának....