Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1201) Joe-T válasza _seth_ (#1200) üzenetére


Joe-T
tag

Én csak a német vonalat tolom, már ha az időm engedi, mert abból sajnos nem sok van játékra!
A ruszki vonal egyáltalán nem vonz! Az amcsi tankok meg a világháború alatt úgy voltak sz@rok ahogy voltak, ezért azoknak sem akarok esélyt adni( az más dolog, hogy a játékban eltúlozták őket!).Tegnap volt egy nagyon jó köröm amikor úgy éreztem, hogy az orosz tankok nem erősebbek a Tigrisnél! Meglepetésszerűen akadtam össze a pályán két T34-85-el! Persze nekem ugrott mind a kettő, (gyorsabbak,jobban manőverezhetőek és a tornyuk is gyorsabban fordul!) de nem bírtak velem, mindkettőt kilőttem pedig egyszer leszedték a lánctalpat majd kilőtték a toronyforgató mechanikát is!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1202) grunge válasza Joe-T (#1201) üzenetére


grunge
addikt

A T34 még VK-val sem nagy falat :) a problémák az IS-ek felé kezdődnek...Na igen, az egész ami Heavy vonal csupán fantázia, avagy guruló tervrajzok. még jó hogy igy eltulozva is "ellefelek". Én azon szoktam röhögni, mikor a Shermanról lepattan a 88-as...:D ez valójában úgy nézett ki, hogy volt az elején egy bemeneti, a hátán meg egy output nyílás. Itt azonban lepattog és nem sebez. Az még oké hoyg sebességre meg páncélre is le vannak véve a németek, de a lövegeik is röhelyesek. a "sime" 88as vol ugye az egyik legjobb ágyú, erre itt egy középszerű vacak, az L71 meg ugyan átüt ezt-azt, de nemigen sebez sokat.

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1203) virkir válasza Joe-T (#1197) üzenetére


virkir
veterán

Nem feltétlenül kell a prémium de úgy könnyebb, mint a fentin is.
Ha nem lenne a prémium akkor is meg lett volna a 25k kredit meg 1000xp.
Amit észrevettem a tegnapi nap alapján a lényeg, hogy minél többet sebezz ahhoz meg a legtöbbször, pályától függően természetesen menni kell és a szerencse kérdése, hogy milyen csapatba rak.
Ha van egy kis összhang akkor lehet szépen keresni még akkor is ha kilőnek plusz az is szerencse kérdése, hogy merre mennyi ellenséggel találod szembe magad.
Ja és én mindig viszek magammal prémium lőszert ha nagy jön szembe arra el szoktam lődözni ötöt hatot.
Valamelyik nap berakott kicsik közé, nálunk 2 Tigris a többi főleg PzIV-től lefelé az ellen 1 Tigris 1 SU-152 és szintén PzIV és gyengébb.
Dörzsöltem a kezem, hogy jót fogok aratni, erre a második sarkon naná, hogy a SU-152 és a Tigris jött szembe. Ki is lőttek izibe.

_seth_
A Maybach HL 230 P 45-öt még érdemes kifejleszteni attól valamivel gyorsabb lesz de a full motortól már csak a torony és a fordulékonyság javul egy picit.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1204) Joe-T válasza grunge (#1202) üzenetére


Joe-T
tag

Amcsi oldalon maximum a Persingig lehetett volna behozni a tankokat, mert az még beleférhetet volna a világháborúba (igaz, nem fért bele, mert hamarabb vége lett) az orosz oldalon ha nem csal az emlékezetem az IS7-es már nem férhetne bele, de a németeknél a legerősebb Mausból készült prototípus (2db) amit nem vetettek be, mert csak tesztelték őket! Így szerintem nem volt jó ötlet olyan tankokat behozni amik nem is voltak (tervrajzok) illetve már rég túlhaladták a világháború lezárását! Miért nem teszik bele a németek csak tervrajzon szerepelt szupernehéz tankjait amikre hajóágyút terveztek!?
Nem szerepelnek a németen a Brumbar (a nevét talán jól írom) rohamlövegjei sem amikkel el lehetne takarítani mindent a pályáról, igaz a töltési idejük egy kicsit hosszú lenne!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1205) Joe-T válasza virkir (#1203) üzenetére


Joe-T
tag

Hát én azt tapasztaltam, hogy prémium nélkül necces a fenntartása a Tigrisnek, nem azt mondom, hogy nem lehet, de igazán nem jön a zseton a fejlesztésre!
A játékban az a lényeg, hogy minnél többet sebezz! Nem az ellenfél kilövése számít sok xp-nek, hanem a sebzés illetve a detektálás! Ez így jól is van, mert nem annyira a kemperkedésről szól a játék!
Én nem költöm az aranyat a prémium skulóra, inkább manuálisan célzok így az autómatával ellentétben nem minden esetben a tank közepét lövöm! A nagyoknál szokásom, hogy először megpróbálom a lánctalpat vagy a löveget kiiktatni! A játék legutóbbi javítása óta sanszosabb kilőni az ellenfél lövegét amitől egy időre megbénul és ezt kihasználva el lehet engedni még egy-két jól irányzott lövést!

Köszi a motor infót, én úgy gondoltam, hogy kimaxolom a Tigrist majd utána megyek a Tigris II-re, de így lehet, hogy hagyom a legnagyobb motor kifejlesztését, bár lehet, hogy a Tigris II-be meg jól jönne!

Én támogatnám, ha az autoaimot kiszednék a játékból, mert manuális célzás mellett szerintem sokkal élvezetesebb körök lennének!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1206) emre válasza Joe-T (#1204) üzenetére


emre
veterán

Én meg azt nem értem miből gondolod, hogy a W.o.T.-nak bármi köze van a második világháborúhoz? :U
A ruszki vonalon, már az IS3-as is a WW2 után készült. (1945-1947) [link]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1207) virkir válasza Joe-T (#1205) üzenetére


virkir
veterán

Nem azt mondtam, hogy könnyű de nem lehetetlen és kell mindenképpen egy "pénztermelő" is a garázsba ha véletlenül nagyon mínuszos a nagyvas.
Én sem használom az auto célzást és szintén az ágyú és a lánctalp az első célpont de amikor szembetalálkozok egy KT-vel vagy egy IS3-al akkor azért megnyugtató, hogy azokról is tudok leszedni HP-t rendesen, meg amikor messzebbről lövöldözöm őket és az ötödik találatra sem vesz le semmit, na akkor leszáll a vörös köd és nyomom is be az APCR-t.
Naponta elhasználok 10-15-öt ennyi meg belefér.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1208) Eagle16 válasza grunge (#1202) üzenetére


Eagle16
addikt

Az amcsi nehéz tankokból épült prototípus, ahogy az Is-7-ből és még sok más tankból is.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#1209) Joe-T válasza emre (#1206) üzenetére


Joe-T
tag

Csak abból gondolom, hogy a játékban szereplő tankok nagy többsége a 2. világháborúban lett kifejlesztve illetve bevetve! Így kezdhettünk volna a játék címe alapján az első világháborús dobozokkal illetve elmehetnénk egészen a most használatos tankokig! Egészegyszerűen a német vonallal a második világháborút célozza meg a játék a többi oldallal pedig továbbmegy azon!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1210) frame>24 válasza Joe-T (#1204) üzenetére


frame>24
addikt

Brummbär lesz benne.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#1211) ALEX131 válasza Joe-T (#1204) üzenetére


ALEX131
csendes tag

1-2 hete volt eme témákban írásom már, rengeteg olyan tank van a játékban ami nem is szerepelt a háborúban és ez főleg a Ruszki és amcsi oldalra értendő.

Az M26 Phersing 45-ben került a csapatokhoz és harcoltak is vele korlátozottan mert tűzereje csak megközelítette a Tiger I 88 milis lövegjét, míg a Tiger II L/71-es lövegjétől messze elmaradt! Páncélvédettségben is gyengécskének volt mondható nehéz tank létére, ezért is fokozták le közepes tanká a háború után - valjuk be közepes tanknak kicsit lomha volt mert a menettulajdonságai nem voltak sokkal jobbak a Tigrisnél.
A wkipédián megtalálható 1 igen terjedelmes írás az M26ról és onnan továbblépve több tankról is.

Az IS-3 is szerepelt a háborúban, Berlin ostrománál már bevetették és a győzelmi felvonulások a szövetséges vezetőket sokkolták az IS-3-ak megjelenése. Ami nem meglepő mert akkoriban a 122milis löveg igen csak előrehaladott volt ebben a kategóriában és a harckocsi kidolgozottsága, formája és teljesítménye 10-15 évvel meghaladta a korát. Amcsi oldalon például az M60-as megjelenése volt az ami biztosított valami nehézpáncélos erőt az USAnak. Az NSZK a Leopard-1 tankkal jelentkezett a 60-as években és akkoriban messze a legjobb tanknak számított a T-72 megjelenéséig.
Visszatérve az Orosz vonalra az IS-4nél kissé kuszák az értelmezések köszönhetően az Oroszoknak. Egyes források különálló tervezésnek mondják míg mások az IS-3 módosított változatáról tesznek említést, 3-400 db. készűlt belőle a háború utáni években. Az IS-7ből 2 prototípus készült 1948ban(ha jól emlékszem), sorozatgyártásra sosem került mert a T család terveit fogadták el és mint tudjuk a T-54/55 tankok ismét sokkolták a NATO vezetőit mert semmilyen ellenfelet nem tudtak felállítani vele szemben. Még az M60as amcsi tank megjelenése is váratott magára ami már akkor elmaradott tank volt.
Ezért is engedélyezték a NATO vezetők az NSZKnak, hogy tankokat gyártson és a Leopárd-1 megjelenése tudta valamelyest ellensúlyozni az Oroszok harckocsi fölényét.

A hülyék mindig a szomszédban vannak!

(#1212) grunge válasza Eagle16 (#1208) üzenetére


grunge
addikt

Na igen, de mikor, meg minek?:) érdekes :)

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1213) GrooveHero válasza ALEX131 (#1211) üzenetére


GrooveHero
addikt

Ezért kő bele Ábrahám tank, oszt had jöjjenek a népek, megnézném mit kezdenek azzal a 120-as löveggel, meg a reaktív páncélzattal:D

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1214) Joe-T válasza GrooveHero (#1213) üzenetére


Joe-T
tag

Én az M1 Abrams és orosz oldalról a T90 összecsapására lennék kíváncsi! :D

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1215) Joe-T válasza ALEX131 (#1211) üzenetére


Joe-T
tag

Köszönöm szépen a bőséges információt! Én a második világháborús német páncélosok iránt érdeklődtem eddig az orosz oldalról nem sok infót olvastam még, de ez nagyon jó komment volt, mégegyszer hálás köszönet érte!
Az amerikai oldal továbbra sem érdekel, mert a háborúban volt a Thommy kuktájuk és az M10-es aztán csókolom! Gyenge felhozatal, főleg, hogy egy Tigris ellen csak nagy számú túlerővel mertek szembe nézni (ha jól emlékszem 1 Tigris kilövéséhez 4 Sherman kellett amiből hármat azonnal veszteség listára lehett írni!).

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1216) GrooveHero


GrooveHero
addikt

Ajj, én már látom, hogy ennek a frissen vett bolti tigrisnek elég nyögvenyelős lesz a használata.:D Már rajta van ugyan a 88/L/56-os, meg a lejobb motor előtti motor, de szegényemre még nincs rendes torony, és az L/71-es is hiányzik, így viszont szenvedés lesz, mire azokat kifejlesztem, meg megveszem. Na mind1, egy ilyen Bengáliért mindent:D

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1217) Remington


Remington
őstag

király ez a t-54 :)) kár h nem éltem túl

https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei

(#1218) virkir válasza Remington (#1217) üzenetére


virkir
veterán

Én is ebben gondolkodok a nullázás után a német vonal mellett.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1219) ALEX131 válasza GrooveHero (#1213) üzenetére


ALEX131
csendes tag

A T-90 tank teljesen más kategória mint az Abrams! A T-90-es közepes harckocsi, ellenben az M1 Abrams az nehéztank, 20 tonna a különbség közöttük. Tűzerőben az értékeik hasonlóak, ellenben páncélvédettség tekintetében az amcsi tank erősebb. A 91-es Iraki háború alkalmával a T-72 hírhedt nyíllövedéke (leválóköpenyes űrméret alatti szegényített urán lövedék) sem tudta átütni az M1 tornyát, igaz semmilyen információ nincs arról, hogy milyen távolságból is volt ez a találat. Az meg külön meglepő, hogy a zsákmányolt T-72-es tankokat az amcsik 1ből becsomagolták és vitték haza tanulmányozásra!
Sajnos semmilyen használható részletes infóm sincs az Oroszok által gyártott nehéztankokról, ugyan is ezeket a tankokat az Oroszok nem exportálják sehova és filmet sem forgattak, nagyon vigyáztak arra, hogy semmilyen infó ne kerülhessen ki róluk. A NATO által kiszivárgott infók is teljesen hiányosak ez ügyben, így nem is lehet Orosz gyártású nehéz harckocsít összehasonlítani az M1el. Amit a NATOnak sikerült leinformálni ez ügyben azok a következők:
Súly: 60-70 tonna
Motor: 1200-1500 lóerős hagyományos 4 ütemű mindenevő motor
Löveg: 130-140 mm - véleményezésük szerint ugyan azt a töltő automatikát kapta mint a T-90
Személyzet: 3 fő
Ezen infókat elsősorban kémműholdak képei által szerezték be, a fotókon állandóan leponyvázott tankok látszódtak, a torony és test alakzat részben kivehető volt és a NATOban rendszeresített nehéz tankokra hasonlítván következtettek adatokra.

Így a játékban ténylegesen a Leopard-2 vehetné fel a harcot az M1-el, amire azért kíváncsi lennék mert az Angol-szász vélemények szerint az M1 a világ legerősebb tankja, míg más vélemények szerint a Németek Leopard-2-vel az sem veheti fel a harcot. Az Izraeliek meg a maguk Merkava tankját tartják a legjobbnak.
Az igazság az, hogy jelenleg a világon van 5-6 olyan nehéz tank amely pályázhatna erre a címre, de igazából csak háborús körülmények közt tudnánk eldönteni az igazságot.
[Leopard2]
[Abrams]
[T-72]
[T-90]

[ Szerkesztve ]

A hülyék mindig a szomszédban vannak!

(#1220) marked one94 válasza ALEX131 (#1219) üzenetére


marked one94
őstag

uhh te nagyon vágod ezeket a tankos dolgokat, számomra öröm olvasni a hozászolásaidat :)

You'll Never Walk Alone

(#1221) GrooveHero válasza ALEX131 (#1219) üzenetére


GrooveHero
addikt

Hjam,valahol olvastam kb egy hónapja, hogy most készül, illetve már évek óta készül egy új orosz tank, de nem sok minden van róla, pontosabban szólva semmi. Gondolom én Abrams típusú lesz, úgy értem kb vele egy szintű vagy jobb, ha az oroszok tudnak csinálni jobbat. A hely megvan hol csinálják:ahol a többi orosz nehéz tankot is

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1222) XenHai válasza Remington (#1217) üzenetére


XenHai
senior tag

Milyen jó ,hogy nerfelik a fenébe!

(#1223) BoogeyM@n.


BoogeyM@n.
aktív tag

Ezt a sok csimpánz agyhalottat a játékban de nehéz elviselni :W
Még segíteni se lehet a hülyeségükön esetek többségében hiába szólok mert agyilag korlátozott.

Himmelsdorf-on nyerő balance-al képesek voltak veszteni egy VK45 Ausefß és JT
a másik oldalra nem tett semmi tier8-9-es heavyt én már az elején próbáltam szólni a két izomagynak hogy jó volna a két szélre figyelni de a VK-nak az apja biztos hegymászó volt vagy túl sok mountaindrew-t ivott mert elkezdett hegyet mászni a lomha dögével a JT meg beállt középre és persze hogy a szélről könnyedén megkerülték mire meg észre vette magát már hiába forgolódott csupán 3oldalról lőtték rommá olyan gyorsan hogy kettőt pislogni sem tudott.

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#1224) virkir válasza BoogeyM@n. (#1223) üzenetére


virkir
veterán

Az jobb amikor ugyan itt az IS7, JT mássza a hegyet?
Tulajdonképpen ez még nem lett volna baj mert mentünk utánuk Tigrisekkel fedezni de az idióta az IS-el minden taktika nélkül mint a faltörő kos végigrongyolt a templomig ahol már várta egy JT meg egy Mod hétszázakármi és ami maradt HP-ja azt kb 10 másodperc alatt leszedték róla?
A JT meg egy Tigris közben fent ücsörgött a csúcson és vártak valamire én meg szegény cicámmal csak sebezni tudtam rajtuk valamennyit mielőtt kilőttek.
Tényleg jó lenne már szakaszban harcolni illetve egy kis taktikai trükk megosztás sem ártana egymás között mert szvsz másoknak is lehetnek pályák amikre nem igazán talál megoldást mint nekem pl. Prohorovka.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1225) Joe-T válasza virkir (#1224) üzenetére


Joe-T
tag

A szakasz dologban én is benne lennék (Tigrissel tolom), bár lövésem nincs, hogy hogyan kellene létrehozni! Néha én is össze szoktam futni magyarokkal és egész jó taktikákat lehet kialakítani még chat-en keresztül is, de sajnos 10 játékból, ha egyszer-kétszer összefutok velük az már jó!

[ Szerkesztve ]

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1226) GrooveHero válasza virkir (#1224) üzenetére


GrooveHero
addikt

Prokhorovka nálam mindíg az út:D
tehát nem a sín felől, henem az úsztéli bokrokban kempelek, aztán várom, hogy jöjjenek, anniyra nem megyek előre, mert szemben ugyanúgy ott állnak lesben és várnak. Középre elég jól lehet lőni, de a másik oldalra a sínekhez már nehézkes, én szinte alig találok ott el valamit. A platoon dologban benne lennék, nekem is Tigrisem van, de még csak az L/56-os löveg. Most gyűjtögetek az L/71-re, azzal már több esélyem lesz.
Amúgy mindenkit várunk Boogeyman szobályában, aminke prohardver a neve.

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1227) Joe-T válasza GrooveHero (#1226) üzenetére


Joe-T
tag

Bocs, ha nagyon hülye a kérdés, de hogyan lehet vagy hogyan kell ebbe a szobába bejutni és kell-e hozzá valami program? Nem csináltam még és teljesen ködös nekem a dolog!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1228) Doomgiver


Doomgiver
aktív tag

Sziasztok!

Ma akadtam erre a gyönyörő játékra és szeretnék vele játszani :)

Hogy kezdjek neki?

Tudtok segíteni? :)

A válaszotokat is előre köszönöm... :R

"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"

(#1229) BoogeyM@n. válasza Joe-T (#1227) üzenetére


BoogeyM@n.
aktív tag

Vannak ott alul ilyen funkciók hogy channel na ott keresd ki a prohardver-est a search gomb lenyomásával.

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#1230) belaazallat válasza Joe-T (#1225) üzenetére


belaazallat
addikt

Hali!

Szakaszban minimum KT-vel érdemes részt venni. Korábban írtuk Alex131-gyel, hogy csak úgy érdemes játszani szakaszban. De ahhoz minimum 10 ember kell, különben sokat kell várni a csatákra.
A legjobb módszer 2-3 fős platoon. Ventril-lel, skype-pal vagy vmi hasonlóval online beszélve.

Páran már így játszunk már pár hete. Jó móka!

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1231) Joe-T válasza belaazallat (#1230) üzenetére


Joe-T
tag

Béla a KT nekem még az akácosban van! Még kell vagy 85000 xp, hogy beülhessek egy olyan jószágba! Nyugdíjba megyek mire meglesz! A Tigris nem elég a szakaszhoz?

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1232) kerlac válasza Joe-T (#1231) üzenetére


kerlac
senior tag

Ne keverjétek a Platoon-t és a Company-t. Company tényleg csak a legnagyobbakkal érdemes menni, mert csúfol elruháznak. Mi mentünk kb 10 kört és eget ynertünk a 10-14-fő 90-es TIER-ű companyval. Ellen csapatok vhogy így néztek ki: 3 IS-7, 3-4 MAUS, GW Panther és GW Tiger. Mi epdig vegyesen álltunk fel, de nem nagyon tudtunk mit kezdeni a zárt Maus IS-7 csapat ellen...

Viszont Platoonba bármivel mehetsz 1-2 társaddal, mi újabban barátommal BT-2-vel és P38H752(f)-el toljuk platoonba. óriási poén mikor a két BT-2 a lista élén 6-6 killel figyel :D
persze szoktunk Tigrissel is, de ott általában nincs szerebcsénk és berak hatalmasok közé, ahova még ha ketten összetartunk is kevesek vagyunk...

(#1233) Joe-T válasza kerlac (#1232) üzenetére


Joe-T
tag

Én szakaszban gondolkodtam! A szakasz maximum csak két főből állhat?

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1234) Doomgiver válasza Doomgiver (#1228) üzenetére


Doomgiver
aktív tag

:F

"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"

(#1235) kerlac válasza Joe-T (#1233) üzenetére


kerlac
senior tag

max 3 fő. de kell hozzá prémium is.

(#1236) kerlac válasza Doomgiver (#1228) üzenetére


kerlac
senior tag

Ez zárt béta verzió szakaszban van ippeg, nem tudom lehet-e valahol igényelni hozzá kulcsot, de ha google-ba beírod, hogy WOT beta key, előfordulhat, hogy találsz. ha van kulcsod, lekapod a hivatalos fórumról a legfrissebb verziót, felteszed, kulccsal regelsz és uccu neki tankozni!

az sg fórum azonos témájú topikjában van elég tartalmas indulási segtíség és leírás hozzá...

(#1237) Joe-T válasza Doomgiver (#1234) üzenetére


Joe-T
tag

A játék honlapján kellene regisztrálnod és, ha jól emlékszem levélben küldik a kulcsot, de javítsanak ki akik mostanában regisztráltak vagy kértek kulcsot, ha nem így van!

[ Szerkesztve ]

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1238) GrooveHero válasza Doomgiver (#1234) üzenetére


GrooveHero
addikt

Szia. Üdv közöttünk. :C :C
Szóval belépsz a weboldalra, és igényelsz egy beta key-t, ha még adnak. Egy napot kell rá várni, aztán regelni az oldalon a kulccsal, letölteni a legfrisebb verziót. Én javaslom a torrentet, én is onnan szedtem le. Mármint a Wot-osat, nem a piratebay-eset :DD :DD
Szóval leszeded, telepíted, ha kell, van magyarítás, de szerintem aki fordította, az jobban tud angolul, mint magyarul,na mindegy is.
Szóval miután felraktad, belépsz a regisztrált email címeddel és jelszóval, aztán uccu neki, írtani a népeket. Kb ennyi.

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1239) belaazallat


belaazallat
addikt

Mi ez a 29MB-os patch? Visszaveszik a karácsonyi díszeket a garázsból?

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1240) GrooveHero válasza belaazallat (#1239) üzenetére


GrooveHero
addikt

nem tudom, nekem szedett le újra lokalizációt, mert magyar volt, most újra angol, de jobb is, a magyar elég magyartalan. :(((

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1241) Doomgiver válasza GrooveHero (#1238) üzenetére


Doomgiver
aktív tag

Köszönöm a segítséget fiuk:)

Akkor nemsokára nyomulhatok a játékkal és veletek is ha nem gond:)

Na negyek is regelek az oldalon:)
További szép estét és játékot :) :R :C

"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"

(#1242) GrooveHero


GrooveHero
addikt

Látom sok itt a kissé borostás tüsi hajú kékpólós srác, aki tankot vezet :U :DD :DD
Dehogy ne csak off legyen, üdv még1x a csapatban. :C :C Lehet majd összefutunk, még nekem is van RC tankom, az MS-1, majd megismered :K :K

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1243) _seth_


_seth_
veterán

Tigrishez már minden ki van fejlesztve kivétel a max motor de sokat javult, gyárilag elég vacak de így az összeállítás már versenyképessé teszi valóban :) Legutóbbi köröm: 4 kill, 6 tank sebezve, 2 felderítve, 23e credit és 1e xp, csak kilőttek mert 2 tank maradt, én harcolok, 2 arty és 2 su 152 meg csak campel, egy pz3 segített nekem de kb semmi beleszólása nem volt a csatákba.
KV3 kifejlesztve, már csak 1 misi credit kell hozzá :) M6 maxra fejlesztve már csak a t29-et kell kifejleszteni :) KT is még 85e xp... de amennyire tetszik a tigris lehet inkább kifeljesztem a max motort is hozzá és csak utána a KT-t.

Leoparddal szoktam még bosszantgatni az artykat, átlag 1 artyt sikerül kilőni még a kör elején de már Is7-et is lőttem ki a leoparddal :) (1%-on volt és a fenekét lőttem kb 1 méterről :) ). Amúgy a felderítés megy vele, tank maxon + még csomagok + legénység is maxon + első trainingjük van 50%-on :) Tigrisnél az első trainingjük már lassan véget ér :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#1244) _seth_ válasza _seth_ (#1243) üzenetére


_seth_
veterán

Tigris I 11/11 találat, 2 KT kilőve, Sniper plecsni, 1400 xp, 36e credit és ki sem lőttek :) Jó ez a tank nagyon! Igaz oroszokkal meggyűlik a bajom és amcsikkal is de ha német tankokkal kerülök össze akkor lehet vele osztani a népet :) Na meg pláne így, hogy már csak a nagy motor hiányzik :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#1245) GrooveHero válasza _seth_ (#1244) üzenetére


GrooveHero
addikt

nekem még hátravan az L/71 meg a motor, addig sajna nem sokat érek míg meg nem lesz a kis meglepetésem a többieknek, az erősebb 88-as. na majd azzal lesz ám osztás:D
A rövidebbel eddig azért voltak szép eredméynek, 2 M6, 1 ISU-152, meg még vmi kisebb medium. De a naggyal már lesz esélyes odapörkölni majdnem mindenkinek. Az egxetlen gond, hogy ha átüti is a páncélt, vajmi keveset sebez, kb 220 körül vesz le hp-ból. Nembaj akkor is köll:D
Amúgymeg még a kifejlesztés arrébb van, az ára már meglenne, nem olyan húzos, 80k körül van. Mert hát muszály volt lánctalpat cserélni, mert már nem bírta volna el sezgény 88-ast. Pláne még ha a motor is bennelesz, akkor kicsit fürgébb lesz a kis drágám. Csak nehogy meghallják, ahogy lesben állva dorombol :DDD

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1246) _seth_ válasza GrooveHero (#1245) üzenetére


_seth_
veterán

Az az ágyú valóban áldás a tigrisen, nélküle csak kínlódás vele de ha meglesz.... ;)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#1247) GrooveHero válasza _seth_ (#1246) üzenetére


GrooveHero
addikt

bizony. De most láttam szemtől szemben mier is képes egy Panther II. Öcsém, nagyon durca kis jószág 2-3 lövég egy királytigris. És a rövid 88-as sem fogja szemből. nem semmi medium tank létére, hogy a rosseb ott egye meg:D

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#1248) _seth_ válasza GrooveHero (#1247) üzenetére


_seth_
veterán

Volt olyan köröm már, hogy a tigrissel a nagy ágyúval 2 KT-t sikerült egyedül kilőnöm. Hátuk mögé kerültem és nem vettek észre csak kb 5-6 lövés után csak a feneküket mutatták nekem ahova kapták is a golyókat :) Na de olyan köröm is van amikor körbevesznek 4-5-en nekem meg lőni sincs esélyem mert vagy az ágyú vagy a torony vagy valami folyamatosan hibás.... :(

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#1249) Joe-T válasza GrooveHero (#1247) üzenetére


Joe-T
tag

A Tigris hosszabb lövegénél érdemes a HE lövedéket használni, váltogatva az AP-vel! Én most ráálltam arra, hogy az ellenfelekre az első lövés egy páncéltörő lövedék aztán pedig mehet a HE! Tegnap elég jól sikerült operálnom szemből egy IS7-es ellen! Kilőni sajnos nem tudtam, de az első páncéltörő lövedék utáni HE lövedékek folyamatosan bénították az IS-t és szinte lőni sem és mozdulni sem tudott!Ha jól emlékszem úgy 20% körülire sikerült leszednem a hp-ját! A végén egy IS4-es lőtt ki, nem a 7-es!
Amire még érdemes beruházni az a töltésgyorsító, nélküle elég lassan tölt a rövid illetve a hosszú 88-as is!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1250) grunge válasza GrooveHero (#1247) üzenetére


grunge
addikt

Nekem már a sima panter is tetszik! nem ugy mozog mint egy nyugdijas anyatetű, és rámegy az L71. eléggé bulinak hangzzik. nekem VK-k is fekszenek, lehet mediumra vagyok "beállitva" :D

159 SW 1.9 jtdm <3

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.