Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1551) csaabz válasza Norb3rto (#1531) üzenetére


csaabz
őstag

Orosz tier 9 medium :)

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#1552) PaJa1 válasza XenHai (#1549) üzenetére


PaJa1
őstag

7ig helyi idő szerint.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#1553) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Az normális, hogy SU-85B -vel telibe találok egy Jagdpanzert, a lövészem mondja is, hogy kritikus találat, de a Jd nem sebeződött 1%-ot sem, és persze rögtön kilőtt?

Tényleg, hogyan kellene harcolni a TD-kkel? Nem megyek rohamozni, kihasználom a bokrok fedezékét, mert bármelyik arty 1 lövésből kinyír. Az átlag tankokba legalább 2 lövés kell, de inkább 3-4, míg ők 1, max 2 lövéssel kilőnek engem. Menekülni sem nagyon lehet, mert akkor meg oda a pontosság, plusz csak szemből tudok lőni...
Lehet a későbbi TD-k érnek valamit a tankok ellen, de egyelőre a light tank kilövése is gondot okoz a fullos 85b legjobb ágyújával.
Mikor érdemes HE lövedéket használni? Arty és TD ellen jó eredményeket értem el vele. Mikor mondja a parancsnok, hogy áttörtük a páncéljukat, akkor érdemes rálőni a HE-t tankra?

Meg egy abszurd szitu, két ház mögött voltam, és oldalba lőttem egy medium tankot a ház túloldalán, sebeztem is szépen, visszagurultam a két ház közé, mert arrafelé jött ő is de mire a 2. lövést leadtam volna a két ház közül az oldalára, 3 arty lövedék talált el tökéletes pontossággal. így működik a "spotting" dolog, hogy nem is kell rám néznie a toronnyal? Mert a ház miatt biztosan nem látott, egyik lövésnél sem, nem fordult felém a tornya...

Valamint ezek az arty-k, remek mikor csak ők maradnak, és egymást vadásszák...

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1554) vhw válasza CPT.Pirk (#1553) üzenetére


vhw
addikt

A SU85b még valóban elég gyengécske, később lesznek jobb TD-k is, amik már oda tudnak sózni. Addig meg marad a bújkálás, távolabbról segíteni a nagyobb támadó tankokat (a bokrokban rejtőzködésnél jól jön ha a legénységben 1-2 embernek van camouflage skill-je, ha ez elég magas szintre ér, akkor ha mozdulatlan vagy 30 méterről se szúrnak ki a bokrok között :D)

A tank tornyának nem kell feléd fordulnia hogy észrevegyen. ha a látósugarán belül vagy és nem takar semmi, akkor észrevesz. Attól hogy hirtelen betolattál a két ház közé, hogy már eltűntél a látómezejéből, attól nem tűnsz el rögtön az artyk látómezejéből is. pár másodpercig még látnak ott ahol vagy, utána meg már csak biztos-ami-biztos alapon is odalőnek még párat, ez a vas meg nem igazán bírja az ágyútüzet :S

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#1555) virkir válasza CPT.Pirk (#1553) üzenetére


virkir
veterán

A TD alapvetően védelemre lett kitalálva, esetleg támogatni a rohamozókat emiatt a páncélvédettségük elég gyatra, soknak még szemből is nemhogy oldalról.
A SU-85B-nek a frontpáncélja 30mm amit elvben már egy PzII-es is át tud ütni tehát max 1-2 lövésre van lehetőséged vele.
A JagdPz IV-et a KT pl. két lövésből szedi ki szemből de egy Object 704-nek ami elvileg a legjobban védett sem kell oldalról több.
A másik fele meg, hogy az Orosz vonal siralmas Tier 4-5 szintig valahol onnan kezd fordulni az erőviszony.
A #1534 hsz-ben vannak linkek érdemes átolvasni.

Más
Tegnap elé megrázó élményben volt részem mikor berakott ebbe a társaságba :D

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1556) emre válasza CPT.Pirk (#1553) üzenetére


emre
veterán

Nem normális, de ez van. Én is tapasztaltam hasonlót és baromian meglepődtem, amikor megnéztem a meccs végén a statisztikát, hogy gyakorlatilag semmit nem sebeztem, hiába lőttem.
Nagy okosságot nem tudok mondani, pedig lassan végigviszem az TD vonalat.
Én ha egy mód van rá, nem szemből támadok TD-vel, (másik TD-t meg pláne) ha mégis muszáj, olyan a hely, PL ahol az utat kell biztosítani, akkor egy lövés a lánctalpra, ez után jó eséllyel keresztebe fordul, aztán a második mehet a seggébe, vagy az oldalába a torony mögé.Egyetlen tanknál tapasztaltam, hogy érdemes a tornyot lőni ez pedig a KV.
Én vagy a bázist védtem, vagy a támadó vonal mögül csipáztam. A lőszernél általánosságban arra lövünk HE lőszerrel aminek a páncélját az AP-vel nem lehet átütni. De meccs közben ritkán váltok, és elég sűrűn előfordult, hogy csak egy fajta volt nálam.

A láthatóságot nem értem. Azt sem amikor engem nem vesznek észre, sem azt amikor egyből kiszúrnak. Nem rég volt linkelve egy láthatósági táblázat, ezen a TD-k elég előkelő helyen szerepeltek. Ezt én még meg is toldom egy álcahálóval a legtöbb esetben. Ebből elég egy, át lehet tenni másik gépre. Amit még szoktam venni az a töltésgyorsító, és néhányszor a + rétegelt páncélra költök.
Írták előttem, a camouflage skill-t. Én a legtöbb esetben el sem jutottam addig, hogy 100%-os legénységgel toljam, mert vagy nem játszottam annyit, vagy sajnáltam a pénzt képzésre. Például a SZU85B-nek 75%-os a legénysége, és tovább tudtam lépni. (59 csatából 30 győzelem, ez 51%, túlélt csata 34%) Egyébként és sem a SZU76-ot, sem a SZU85B-t nem szerettem.
Az arty elől való menekülést meg érezni kell. :DDD Igazából én 3-4 lövés után arrébb megyek kicsit. A legtöbb esetben nem kell hogy lásson, hidd el a legtöbb pályán pontosan tudják hol lehet kempelni, és nem kell hogy telibe kapjon.
Én örülök ha a csaták 30-35%-át túlélem, és 50% felett győzök. Természetesen vannak nagy bukások, de nagy győzelmek is. Tegnap előtt volt egy 10-es kill-em a SZU152-essel, és nem 5%-ról lőttem ki a gépeket (Wittmann medál is járt hozzá :DD ). A következő meccsen meg az első kanyart nem éltem túl. Ez van.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1557) vhw válasza emre (#1556) üzenetére


vhw
addikt

Én kb a Hetzer-StugIII szintjén kezdtem el a legénységre jobban odafigyelni. Mert a vas adott volt, gyorsan bele lehetett tenni a legjobb ágyúkat is, de mivel torony fejlesztés nincs, így a HP maradt a gyári szinten. Nekem úgy tűnt, hogy a minnél nagyobb ágyút tettem rájuk annál inkább tett be a nagyok közé, szal már csak a legénységen lehetett javítani, a parancsnokot arannyal felhúztam 100-ra a többieket hagytam, fejlődjenek a megszerzett xp-n. Kb a Jagdpanzer IV-nél lett szembetűnő a javulás, mikor már 50-60-as volt a parancsnok camo skillje, hogy ha egy helyben maradok, és csak a célzáshoz fordulok alig akarnak észrevenni.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#1558) emre válasza vhw (#1557) üzenetére


emre
veterán

Én meg max a lövésznek vettem meg 75%-ot, a többi maradt alapon.
De az extra xp miatt az elmúlt három napban jó pár tankot full 75%-os legénységgel vettem, és sikerült annyit játszanom hogy elérték a 100%-ot. De erre is csak most fektettem hangsúlyt.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1559) krisss93


krisss93
aktív tag

Hát azt megállapítom, hogy a Jagdpanzer IV 100%-os legénységgel aminek 2 tagja rendelkezik 70%-os camo skillel + álcaháló az bokorban abszolúte láthatatnal :D
Nagyon jó kis gép, szeretem.
Egyébként a 75-ös hosszúcsövű vagy a 88-as rövid a jobb löveg rá?

(#1560) emre válasza krisss93 (#1559) üzenetére


emre
veterán

Én igazából akkor tudtam rendeltetésszerűen használni mikor felkerült rá a 88-as L56 ágyú.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1561) vhw válasza emre (#1560) üzenetére


vhw
addikt

Hát még a 88-assal sem igazi a játékélmény, igen sok vele a ricochet (mondjuk jobb mint a 75ös).

De mindenképp megéri kifejleszeteni, ha később a Vadászpárduccal nem 75-ös löveggel akarsz bemutatkozni :D

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#1562) emre válasza vhw (#1561) üzenetére


emre
veterán

Igaz, és onnét már csak egy lépés az L71-es, ami tényleg jó.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1563) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Visszatettem a lassú, nagy kaliberű ágyú helyett egy 57-es, pontos, gyors ágyút a 85b-n, és máris nem a Tier8-as tankokkal rak össze a játék. Még jó, hogy nem éreztem magam jól T34/85, Ferdinand, SU152, IS, KV, T1 heavy tankok közt szegény 260HP-mmel. Azért kicsit gáz, hogy ennél az SU-85B-nél kvázi a löveg űrmérete számít csak. Érdekes, a saját súlycsoportomban bezzeg 3-5 találatot is kibír ez az alig páncélozott lélekvesztő.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1564) krisss93


krisss93
aktív tag

A SU 85B-nél tudom ajánlani a legjobbnál egyel gyengébb löveget, mert az elég erős de elég gyors is. Valamint akkor a pzIV körüli ellenfelekhez fog berakni.

(#1565) emre válasza CPT.Pirk (#1563) üzenetére


emre
veterán

A 85 LB-2S sem lassú, főként nagyobbak ágyújához képest. Én jobbára a legnagyobb ágyúval toltam, mert igaz hogy nehezebb a meccs, de az XP is több. Az 57-es Zis-2-est ki sem fejlesztettem hozzá. :N
Esetleg menj a nagyokkal, és lődd az ellen lánctalpát. Ha jó brigád jön össze így is lehet irtani rendesen. Mert a nagyok ágyúja sokkal lassabb. Azok sem tudják kilőni egy lövésből a másik nagyot, de ha valaki állandóan le tudja szedni sok gyors lövéssel a lánctalpat akkor megkönnyíted a csapat helyzetét, mert fix célpontra kell lőniük.

krisss93
Mind a két 85mm-es ágyúnak ugyanakkora a tűzgyorsasága, mégpedig 15,38 lövés/perc, ami nagyon jó ekkora kaliber mellett. :K

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1566) _seth_


_seth_
veterán

A KT még a nagy ágyúval is gyenge... maxon van a kicsike, a legénység is már skilleket tanul + van rajta + páncél + töltés gyorsító + látótáv növelő :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#1567) CPT.Pirk válasza emre (#1565) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Nekem tetszik az 57-es. 22,2 lövés/perc a tűzgyorsasága, 1.5 az aim, és 0,3 a pontossága.

A D-5S-85A 15,3 lövést tud percenként, az aiming ideje 2s, a pontossága 0,36, valamint súlyban kvázi a duplája kisebb társának.

Nem is maga az ágyú a lassú, hanem ha azt választod, akkor a sokkal durvább tankokkal rak össze, amikbe bele kell lőni 3-4 lövést is, és akkor már bizony az aim idő meg a töltés elég kínos, mikor a legtöbb tank 1 lövésből kilukaszt.

Összehasonlításképpen, a 85-ös ágyúval ált. 2 lövés volt egy Panzerkpfw3/4, a kisebbel ált. 3, de cserébe nem luggatnak ki egy lövésből. Szóval jó a 85-ös ágyú is, csak egy jóval erősebb jármű kellene alá.

Még egy korábbi momentum a kaliber kérdésben, mikor az AT-1 -re ráraktam a legnagyobb ágyút, összerakott a T-34-es tankokkal, közvetlen a seggében kerültem egynek, 0 méterről lőttem rá, 3 lövés kellett bele, amit csak azért tudtam megtenni, mert közben másra lőtt, nem foglalkozott velem.

krisss93: meg amit előtted felsoroltam, azokat is. ;]

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1568) emre válasza CPT.Pirk (#1567) üzenetére


emre
veterán

Most nyomtam egy gyors menetet a SZU85B -vel, a nagyobb ágyúval, és Pz3 auspf, Pz IV, Hetzer, Stug, T-28, T34/76 gépek voltak, meg egy sima győzelem.
A második menetben, már csak felderíteni voltam jó, meg sem vártam a csata végét.
Nos ezt tudomásul kell venni.

Más:
Az miért van, hogy a KV tornya egyszer egészen formás, olyan mint az IS tornya, máskor meg olyan mint egy féltégla?

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1569) grunge válasza emre (#1568) üzenetére


grunge
addikt

Az a toi-toi torony a KV2 nevet viseli, az az upgrade. lehet rá rakni 150valahány milis csodát is, 2.6os tűzgyorsasággal. ja, és a traverse speedje 15. poén ahogy kinéz szegény :D

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1570) _seth_ válasza emre (#1568) üzenetére


_seth_
veterán

Eltérő KV verziók eltérő tornyai :) Kv3-on nekem is már megvan a formás torony.

KT fullos, t29 fullos és mindkettőn van töltés gyorsító, + páncél és látótáv növelés is :) Tigris 1-en is, leopardon is, kv3 a legelmaradottabb tankom jelenleg és csak abban van nem 100%-os legénység is :)

T29-re megvan a nagy ágyú na ez már egész jó de a KT nagy ágyúval is gyenge... arra a tankra még egy erősebb ágyú kellene de nincs....

Most látom, hogy már tartottam beszámolót a KTról na mindegy csak nagy csalódás az a tank....

[ Szerkesztve ]

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#1571) emre válasza _seth_ (#1570) üzenetére


emre
veterán

Nem, mert:
1, a sima KV-ra gondoltam, nem a KV-3, vagy KV-1S-re
2, a saját KV tankomnál is megfigyeltem, én mindig a fejlesztettet használtam, és akkor is volt hogy másképp nézett ki.
3, a sima KV tornya, nem jó másra, de meg lennék lepődve ha lenne olyan torony ami több tankra is jó, esetleg majd nézzétek meg ti is.

Nekem meglett a T44, full (Tényleg erre érdemes feltenni a 100, vagy a 122-es ágyút?) IS3-as, JagdPanter, ISU152, meg a PZ-4-et fejlesztettem még ki, de még nem döntöttem el melyik irányba megyek, de megvan a 3001, és a 33601-es is.
Kicsit sajnálom, hogy a T54 ilyen sokba van szívesen kipróbáltam volna, de arra már nem volt időm. De a 44-essel is egészen jókat lehet harcászkodni. Volt hogy 5-6 bazi gyors médium tankkal mint egy farkasfalka, körbejártuk a pályát, és egyszerűen szétcincáltuk az ellent. :DDD

grunge igen én is azt használtam, mert a nagy ágyúval sokkal hatékonyabb volt a cucc.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1572) Magister12 válasza _seth_ (#1570) üzenetére


Magister12
csendes tag

Ezért nem is toltam ki a KV3-at,fos az egész úgy ahogy van! KV-1S tankot fejlesztetem ki sokkal jobban tudtam húzni :) és nincs rá az a nagy bumszli simán csináltam vele 5 killt!
Gyorsan meglett belőle az IS!

Senki sem tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba!

(#1573) virkir


virkir
veterán

Ezek szerint akkor 27.-én lesz a softwipe és onnan megy a nyílt béta a véglegesig?

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1574) Eagle16 válasza virkir (#1573) üzenetére


Eagle16
addikt

NEM lesz soft wipe. Nah. Overlord írta, szóval nem lesz, hardwipe lesz február végén-március elején.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#1575) grunge válasza Eagle16 (#1574) üzenetére


grunge
addikt

Remélem is hogy nem lesz még, most az xp áradat miatt elértem a panthert és kimaxoltam, a KT-is megvan már a kisebb 10,5-ös. :) ezek így nagyon tetszenek, pláne a párduc, nagyon nekem való!

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1576) PaJa1 válasza virkir (#1573) üzenetére


PaJa1
őstag

Nekem itt semmi nem utal soft wipre-ra.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#1577) _seth_


_seth_
veterán

[link]
T43-at 3 lövéssel leszedtem 3%-ra... utána vagy 8 lövés kellett mire végleg ott maradt de akkor is valaki más szedte le.... 1000 credit egy lövés.... anyagi csőd :D

Azért a 28 kapott nem gyenge... steel wall lett a vége. 14ből 12 talált szóval nem a levegőt lőttem pedig többnyire :)

Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

(#1578) csaabz


csaabz
őstag

Megvan a T34. Már csak az erősebb motor és ágyú kell rá. 1900 hp-ja van.

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#1579) Joe-T válasza Eagle16 (#1574) üzenetére


Joe-T
tag

Elindítottam a programot launcherrel és egyből felkínálta a választást az európai és amerikai szerverek között! Kiválasztottam az európait (alapból amerikai volt!) és meg is szívtam, mert az emelt xp-vel összefarmolt majdnem kimaxolt Tigris II-met el is vette a program! Így maradt az öreg Tigris I, de már annyira megkedveltem, hogy nem is hajtok a KT-re! Maxra van húzva a Tigris egy-két okossággal kiegészítve és lehet vele mészároskodni csak egy dolgot sajnálok benne, hogy szereti begyűjteni a skulókat és csak ritkán pattintja le magáról!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1580) emre


emre
veterán

Tegnap végre feltettem a JagdPanterre a 10,5-es ágyú. :DD
Nem gondoltam volna, de ég és föld a különbség, ezzel már az IS-eket és a T-29 meg egyéb nagy tankokat is tudom sebezni. :C

mod:

Ti milyen aránnyal harcászkodtok? (győzelem, vereség, túlélés %-ban)
Nekem 50/47/32 a nagy átlag. Mennyire jó ez?

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1581) Joe-T válasza emre (#1580) üzenetére


Joe-T
tag

Szerintem a győzelem és vereség aránya mindenkinek hasonlóan alakul! Még nem találkoztam olyannal akinek kimagasló lett volna valamelyik oldal, de javítsanak ki nyugodtan, ha nem így van!
Nekem is hasonlóan alakulnak az arányok! Számszerűsíteni nem tudom, mert nincs előttem a program, de valamelyik nap néztem és közel 50/50 %-os volt az arány!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#1582) vhw válasza csaabz (#1578) üzenetére


vhw
addikt

Jaj ezzel a tankkal egyszer kellemetlen meglepetés ért! Még StugIII-al játszottam akkoriban és elég távolról lőttem, nem is nagyon láttam a tank formáját csak a piros rombusz lebegett felette meg a név; T34. Lőtték többen is és betolatott a házak közé és már nem láttam rá, nagy bátran elindultam felé gondolván egy szovjet (!!!) T34-el van dolgom és lazán kinyírom. Na aztán előjött a házak közül, egy lövésre volt időm, leszedett pár %-ot, aztán már nézhettem is a szétlőtt roncsomat... na ekkor tudtam meg, hogy az amcsiknak is van ilyen néven tankja, és csöppet izmosabb a szovjetnél :D

Más; arról nem tud valaki valamit, hogy ha kijön a játék, akkor lesz lehetőség, hogy kiválasszam melyik mapon akarok játszani? Vagy legalább azt, hogy melyiken nem, és azon belül random betehet akárhova? (bár igaz ez elég fura kérés lenne, de tényleg van pár map ami sehogysem tetszik)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#1583) emre


emre
veterán

Szerintetek ez mitől lehet?
4gb ram van a gépben, meg 2db 1gb-os vga.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1584) csaabz válasza emre (#1583) üzenetére


csaabz
őstag

Bárkinél előfordulhat, hardvertől függetlenül.
Csak simán újra kell indítani a játékot...

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#1585) PaJa1 válasza _seth_ (#1577) üzenetére


PaJa1
őstag

A T-34/76 melyik tank, én ilyennel nem találkoztam a játékban?

(#1583) emre
Akkor van, mikor a játék visszaveszi a textúrák részletességét, utána ilyen marad a felszín egyes helyeken. Nálam kb 3 óra játék után jönnek elő a hasonló huncutságok. A textúraváltás miatt döglöttem már meg, olyankor a játék nálam megáll kb 3 másodpercre, addig nem tudok csinálni semmit. Kellemetlen mikor a tűzvonalban ér utol a dolog, ezért mikor úgy érzem közel a vég, tehát olyan 2 óra eltelte után mikor számol vissza kezdéskor kilépek a játékból és elindítom újra.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#1586) emre válasza PaJa1 (#1585) üzenetére


emre
veterán

Köszi a válaszokat
A T34/76 pedig ott van az A20 és a T34/85 között az orosz medium vonalon.
Csaták közben is sokkal találkoztam vele.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1587) stork13 válasza emre (#1583) üzenetére


stork13
aktív tag

Ezzel a programmal kiküszöbölhető a dolog.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#1588) XenHai válasza stork13 (#1587) üzenetére


XenHai
senior tag

Ez történetesen mit is csinál?Mert engem is érdekelne..

(#1589) Johnny001 válasza emre (#1583) üzenetére


Johnny001
senior tag

Hi!

Nekem is csinálta megnyugtatásképpen, újraindítás segít.

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893

(#1590) emre válasza stork13 (#1587) üzenetére


emre
veterán

Hát nem tudom, ez azt írja (ha jól értem) hogy 64bites oprendszerhez nem kell használni, nekem meg az van. :F
"64-bit versions of Windows require no modifications........"

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1591) Wasp91 válasza emre (#1583) üzenetére


Wasp91
aktív tag

Ilyen nekem is volt már.

Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál

(#1592) Eagle16 válasza emre (#1580) üzenetére


Eagle16
addikt

58-39-39%

A tied átlagos.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#1593) stork13 válasza XenHai (#1588) üzenetére


stork13
aktív tag

Történetesen nem tudom, de működik. :D

@emre (1590): Hát 64 bites esetén marad a játék restart.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#1594) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Sajnos ellent kell mondjak tegnapi hozzászólásomnak, csak a véletlen játéka volt, hogy az SU-85b -re tett kisebb ágyúval kevesebb nagy tankot tesz be a játék.

Megnézve a matchmakeing táblázatot, nem értem a fejlesztőket, hogy miért rakták össze még a T8-as osztállyal is. Legjobb ágyúval is kb. 10 lövés kell egy nagyobb tankba, aminek kb. 10x annyi élete van...

Egyelőre átmentem light tankra, BT-7 re, hátha az jobban fog feküdni nekem. Az biztos, hogy az ellenségek lövéseit jobban viseli, itt többnyire nem instant kill egy találat.

Viszont megint sorozatosan találkozok a lőszer hatástalanság dologgal, néztem egy Hetzert halálom után, ahogy alig 50 méterről szemből lő rá 2 pzkfw3-as medium tank, olyan kb. 15 fokkal tértek el a merőlegestől mindössze, a Hetzer szépen lassan kilőtte őket, ők 1% sérülést sem tudtak okozni, pedig a Hetzert minden lövés eltalálta, és rázkódott is, kívülről nézve egyik lövedék sem pattant le. Erre bejött oldalról egy light tank, olyan 50 fokról szemből meglőtte, rögtön sebzett rajta 24%-ot.
Több német TD-n is észrevettem ezt, hogy szemből nem mindig sebződnek, akármivel lövök rájuk, ill. a fentiek szerint nem csak én vagyok a béna.
Szerintetek bug, vagy ennyire jó a német páncélzat?

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1595) emre válasza CPT.Pirk (#1594) üzenetére


emre
veterán

Vagy vannak olyanok akik velem ellentétben nem sajnálják az aranyat az extra lőszerre.
A kis kaliber biztos nem sebez sokat rajtuk, meg baromian jól kell eltalálni szemből.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1596) krisss93


krisss93
aktív tag

A német tankoknak az elülső pácélzata általában eléggé vaskos, ha döntött akkor főleg.
Emiatt is szerettem a hetzert, a legtöbb tanklövedék a pzIII-ig lepattogott szemből.
Meg a német TD-k nincsenek annyira legyengítve mint a tankok.
Így elég hatékonyak.

(#1597) CPT.Pirk válasza emre (#1595) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Oké, de akkor miért mondja egy 0%-os találatra, hogy kritikal hit? Mikor kerek 0%-ot sebeznek a lövéseim rajta?

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1598) krisss93 válasza CPT.Pirk (#1597) üzenetére


krisss93
aktív tag

Mert valószinü lánctalpat, vagy valamely más alkatrészt rongálsz.
Esetleg a legénységét pusztítod.
Én is hallom elégszer, ez nem tankfüggő. Ilyen a játék.

(#1599) CPT.Pirk válasza krisss93 (#1598) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Akkor nagyon durván máshol hat a lövés, mint a találat helye.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#1600) krisss93 válasza CPT.Pirk (#1599) üzenetére


krisss93
aktív tag

Avagy szimplán csak bugzik a játék.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.