Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1101) BoogeyM@n.


BoogeyM@n.
aktív tag

Wittman bácsi elsírná magát ha látná hogy egy sztálin tanknak ilyet osztogatnak.

Awarded for destroying 7 or more enemy tanks and self-propelled guns with a tank or tank destroyer, or 10 or more vehicles with a self-propelled gun in one battle. The targets must be at least four tiers higher than the player's vehicle.

Michael Wittmann was one of the most successful German tank aces of WWII. He participated in operations in the invasions of Poland, France, Greece, and the Soviet Union, and the defense of France.

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#1102) ALEX131 válasza BoogeyM@n. (#1101) üzenetére


ALEX131
csendes tag

ja, de attól is elsírná magát, hogy a Tigris/KT csak az orrát dugja ki a fal mögül és a bekapott lövéstől kiég teljesen a tank, vagy a szemtől szembeni harcba a motort lövik ki....
A 2. VH legerősebb, legfélelmetesebb tankjai olyan kis játékszerek lettek az Oroszok által, hogy az már vicces. A legszebb amikor 5-10%-ig leszedünk egy IS-t aztán onnantól nem lehet sebezni mert minden lövés lepattan vagy a láncot szedi csak le. 1-2 napja jártunk így, 2en lőttünk 1 IS-4-et de 13%nál nem tudtuk tovább sebezni és naná, hogy lenyomott minket :)
Bélának meg igaza van, főleg ha van ventri/ts ahol összejöhet a társaság akkor igen jó kis csatákat lehet menni a társakkal. Csak ne legyenek olyan noobok akik az első vereség után lelécelnek :)

A hülyék mindig a szomszédban vannak!

(#1103) belaazallat válasza ALEX131 (#1102) üzenetére


belaazallat
addikt

Ha nem vesszük figyelembe azokat a tankokat, amik nem szerepeltek a II. VH-ban, akkor még mindig a Tiger II a király. Ha még minden tank, csak az eredeti fegyverével menne, akkor a német vonal legyőzhetetlen lenne megfelelő kezekben. Ezt kompenzálják a fejlesztők. Ez nem csak itt van jelen.

PL repszimekben: F16(kimondottan vadészgép) kontra Mig29(általános célú). Közel/légi harcban a Mig 6:2 -re nyer. (F16 2-ből egy valószínűsíthető találat). Csak az a probléma, hogy ez a dolog soha nem fordulhat elő, mert az amerikai gép a 400Km-es hatótávú rakétájával hamarabb leszedi a Mig-et, mint hogy közelharcra kerüljön a sor.

[ Szerkesztve ]

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1104) mcmike


mcmike
őstag

Sziasztok,

Ez egy ingyenes Béta program jelenleg? Mert érdekelne majd a teljes változat. Az is ingyenes lesz ha jól olvastam, csak az extrákért kell majd fizetni. Jól tudom? Előre is köszi a válaszokat... :R

LIDL Richard featuring Billy Auchan...

(#1105) Eagle16 válasza mcmike (#1104) üzenetére


Eagle16
addikt

Jól.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#1106) ALEX131 válasza belaazallat (#1103) üzenetére


ALEX131
csendes tag

Na itt most ellentmondanék neked :)
A MIG29 elfogóvadász, vadászbombázóként csak korlátozottan használható mert az egész sárkányszerkezetet sőt a teljes gépet a manőverező légiharcra fejlesztették ki elsősorban, illetve a nagymagaságban behatoló bombázók ellen is alkalmas.
A későbbiekben persze csináltak változtatásokat, hogy többfeladatú vadászgép legyen de ezen szerepkört inkább a Szuhoj példányok látják el.
Az F-16 viszont eleve úgy lett kialakítva, hogy többfeladatú vadászgép legyen igen magas költséghatékonysággal. Ezért is készült 1 hajtóművel ami talán a legkiválóbb motor volt a maga idejében.
Az, hogy az Amcsi vadászgépek milyen távolságról is tudnak hatékonyan harcolni 1 kissé homályos miként az is, hogy a ruszki gépeknél ugyan ezzel mi a helyzet.
Mikor a 90es években a MIG31 adatai kiszivárogtak akkor vált igazán ismerté, hogy mire is képesek az orosz gépek. Akkoriban szinte 1edüállóan 300km hatótávolságú radarral rendelkezett és 160km-ig képes volt radarvezérelt rakétával harcolni. A sebességét és gyorsulását a korabeli NATO gépek megközelíteni sem tudták! Ugyan is a MIG31 M3,3 sebeségre volt képes míg a leggyorsabb NATO gép 2,5-re(F15) Igaz mindennek ára volt, a motorok igen sokat zabáltak repülő tanknak is nevezték, a nagy mérete miatt nem volt igazán alkalmas manőverező légiharcra, ezért is kapta a kor legjobb rakétáit és radarját.

Visszatérve a MIG29re sőt mindenre ami ruszki, sosem adták külföldre az Oroszok a legjobb techikájukat, anno a MIG25 és 31 évekig nem került exportra és akkor is butított változatok voltak. De szinte minden exportra kerülő gépnél ez volt a helyzet.
Mikor 1956ban bevonultak Magyarországra az Orosz csapatok akkor szembesültek azzal, hogy külföldre szállított első vonalbeli haditechnikát vethetnek be ellenük. Sajnos ez mint tudjuk nem következett be mert a "bátor komcsibarát" katonai vezetőink ezt megakadályozták. 56 után már nagyon figyeltek az oroszok arra, hogy ne kerüljön ki elsőosztályú technika a határaikon túlra.

[ Szerkesztve ]

A hülyék mindig a szomszédban vannak!

(#1107) belaazallat válasza ALEX131 (#1106) üzenetére


belaazallat
addikt

Rossz példát hoztam fel, de érted a mondandómat?

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1108) emre


emre
veterán

A pöcsöm kivan, az orosz oldalon már fenn a 0.6.2.8.-as peccs
az angol nyelvűre meg belépni alig lehet :(
még szerencse hogy hajnalig 4-ig toltam tegnap, :DDD így nincs akkora hiányérzet bennem

Nekem bejövős a Stug3, meg a Hetzer is. Szeretem a TD-ket. :K
Asszem fexik a sniperkedős harcmodor, a Stug már elég gyors és fordulékony a támadáshoz, és nem utolsó sorban a meneküléshez is. Mondjuk egy IS, Ferdinánd jellegű tankon sokat nem sebzek, de ha csak túlélem a csatát már jól járok anyagilag. A full javítása sem túl drága, de már alig várom a JagdPanzert :D

Ami nagyon nem jött be az a SturmPanzer II, iszonyat lassan tölt, de a Wespe-t még ki kellene próbálnom.

Most azt kellene megnézni, mivel keresek a legtöbbet, hogy az orosz medium vonalat is tudjam tolni közben.

Ja, ha összejön a szakasz szívesen beszállok, a nickem ugyanez. :K
Esetleg szóljatok rám vagy mittudomén ;)

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1109) Johnny001


Johnny001
senior tag

Hi!

Tankelvonási tüneteim vannak, mikor lehet már tölteni?

IS7 mellé van már egy T29-em is, hogy eltartsa, újra prémium account, de úgylátszik nekem az is kevés, mert béna vagyok :)) 100%-os a legénység 99%-ban mindegyik tag ezermester, van töltésgyorsító (gondolom olyan valami, amivel lehet menet közben is vodkát inni), toolkit, camuflag, de így is veszteséges vagyok.

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893

(#1110) emre válasza Johnny001 (#1109) üzenetére


emre
veterán

némi info az ügyben

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1111) nickwaren válasza emre (#1108) üzenetére


nickwaren
tag

Az SP 2 még egy finom jószág a Wespe-hez képest szerintem. Nekem a Wespe nagyon nem jött be, a használható ágyúja nagyon lassan tölt, a hatótáv is kevés és folyton széthullik a célzókör. Akkor inkább Grille-re gyúrj, az legalább üt rendesen és sok helyen az egész pályát átlőheted vele, igaz ennek is hosszú a töltése. Nekem az SP2 első nyertes csatánál prémium nélkül 1000 XP és 10k kredit általában a bevétel, ha túlélem akkor csak a lőszer jön le (kb 1500 kredit).

Én TD-be még mindig a Marder II-vel vagyok a legjobb barátságba, a többivel csak elvagyok, de a Stug jó mert mindig pluszos.:)

[ Szerkesztve ]

(#1112) Johnny001 válasza emre (#1110) üzenetére


Johnny001
senior tag

Hi!

Mostanában jöttem haza, még nem néztem alaposan körül, csak nyomkodtam, szóval 19 óra aztán nyomkodok tovább :))

Köszi a választ!

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893

(#1113) Space marine


Space marine
aktív tag

Üdv mindenkinek!
a TD-hez hozzászólva a stug után a jagdpz IV. se problémás, persze az erösebb ágyúval..:)
és igen: kérjük az új patch-et!!! :))

(#1114) emre válasza nickwaren (#1111) üzenetére


emre
veterán

A marderII nekem is a kedvenceim között van.
Közben átnéztem az SPG-ket és a német vonalat asszem itt be is fejezem. 5-6 lövés percenként nekem nagyon kevés. :DDD
A T57-es is kedvencem a tűzgyorsasága miatt, de itt valószínűleg az orosz vonalat fogom folytatni.

mod:
Nektek leszedi a kliens a frissítést, vagy csak átbasz a W.o.T. update oldalára, ahol még mindig nincs semmi?

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1115) Space marine válasza emre (#1114) üzenetére


Space marine
aktív tag

pontosan, mármint át**** ahogy téged...

(#1116) nickwaren válasza emre (#1114) üzenetére


nickwaren
tag

Biztos vagy benne?:) Az oroszt is néztem, egyszer volt egy olyan elvetemült tervem, hogy összegyűjtöm az összes spg-t, de aztán gépcsere lett és már jobban bejönnek a heavyk.:D
Az orosz spg-ket a SU-26-ig vittem, de azzal elég is lett belőlük. Inkább maradj az amerikaiaknál az relatív gyors és nagyon sok lőszer cserébe viszont pontatlan. :DDD

Valamelyik nappal elértem eddigi legjobb csatámat, igaz kikaptunk a végén, de 8 kill volt a KV-m mellett. Az ellenfél már azt hitte kikap, mert megindultam és az utolsó 5 kill gyakorlatilag menet közben volt. Csak a mocskos artyk :DD :DD

(#1117) emre válasza nickwaren (#1116) üzenetére


emre
veterán

Hát néha én is csak nézek, hogy mennek a T1, KV, Ferdinand tankokkal, egyszerűen lepereg róluk (majdnem) minden. :DDD

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1118) Johnny001


Johnny001
senior tag

Hi!

Már tölt valamit, 23,43 Mb :))

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893

(#1119) emre válasza Johnny001 (#1118) üzenetére


emre
veterán

én is épp ezt akartam írni :D

szóval mégis ér valamit a kliens :DD

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1120) belaazallat válasza emre (#1119) üzenetére


belaazallat
addikt

végre...

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1121) BoogeyM@n. válasza ALEX131 (#1102) üzenetére


BoogeyM@n.
aktív tag

Még csak IS-nél járok de azt tapasztalom ha már a végét járja (kb 0-20%) hajlamos még egy KT-vel szemben is jobban lepattogni de alacsonyabb tiereknél biztosan
ezt a Wittmann medált is azért kaptam mert kb 15%nál lődöztem ki a javát a rám támadóknak úgy hogy egyszerre lőttek rólam meg csakúgy pattogtak a lövések

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#1122) emre


emre
veterán

A f@szom kivan, úgy úúúúúútálom a BT7-est, hogy még...de kell a kredit a mediumhoz :((
Mind1, megyek előre legalább az SPG-nek legyen dolga, (meg így legalább gyorsan végzek :DDD ) egy pillanatra megálltam, hát nem egy Wespe előzőtt le. Neki dolgozok, erre a hülye kinyíratta magát. Pedig ott állt előttem 3-4 gép, csak a közelükbe kellet volna lőni. :W
Esküszöm a következőt amelyik TD játszik az SPG-jével én lövöm le. ;]

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1123) belaazallat válasza emre (#1122) üzenetére


belaazallat
addikt

"Esküszöm a következőt amelyik TD játszik az SPG-jével én lövöm le. ;] "

Ha jelentik 3 nap jutalom szabadság.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1124) emre válasza belaazallat (#1123) üzenetére


emre
veterán

akkor csak úgy véletlenül nekimegyek ;]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1125) grunge


grunge
addikt

ezt a karácsonyos baromságot most mindek kellett dec. 29-én?... atyaég. van valami oksság a kikapcsolásához? :)

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1126) emre válasza emre (#1122) üzenetére


emre
veterán

Közben meglett a T28, de ezt is úúúútálom, remélem a következő KV már nem csak jobb lesz de tetszeni is fog.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1127) BoogeyM@n. válasza grunge (#1125) üzenetére


BoogeyM@n.
aktív tag

azért style-os ez a komcsi karácsony
fa tetején vösös csillag :D

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#1128) Eagle16 válasza BoogeyM@n. (#1127) üzenetére


Eagle16
addikt

Nem mindkét fán van vörös csillag, a másik csapatnál pl. kék csillag van, szóval ennek semmi köze ahhoz :)

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#1129) nickwaren válasza emre (#1126) üzenetére


nickwaren
tag

A KV-hoz pihenj egyet, mert ott még a hajad is kitéped az elején:), mivel nagy és nagyon lassú és szeretik az artyk, de van hozzá jó nagy ágyú jó sok xp-ért. Nekem az egyik kedvencem.

(#1130) Johnny001


Johnny001
senior tag

Hi!

Hát ami szép az szép, egész meghatódtam :))

BOLDOG ÚJ ÉVET!

By.: Johnny

[ Szerkesztve ]

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893

(#1131) Kucsek válasza Johnny001 (#1130) üzenetére


Kucsek
aktív tag

Így van B.U.É.K mindenkinek bár karácsonyra előtt kellett volna :C

[ Szerkesztve ]

Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!

(#1132) stork13 válasza emre (#1126) üzenetére


stork13
aktív tag

Pedig kellemes egy kis tank az. Kell rá a T-34 csíterágyúja (57mm Zis-4) aztán 2-2,5 másodpercenként tudsz lőni vele egész nagyokat.
Ha nagyok közé tesz be akkor nincs mese, te vagy a scout. Ha hasonszőrűek közé, akkor KV is simán bontható, főleg ha tudsz forogni körülötte.
Full javítás és lőszer max 2k, átlag minimum 10k tisztán bejön vele.
Élvezetesebb a játék vele mostanában, mint a nagyokkal.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#1133) emre válasza stork13 (#1132) üzenetére


emre
veterán

Igen fullra fejlesztve nem rossz, :K kezdem megszokni
De arányaiban véve a Stuggal többet keresek.
Ha csak túlélem a csatát közel 15-20k, de ha egyből kilőnek akkor is 7-10k között kapok

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1134) Wasp91


Wasp91
aktív tag

A megvehető tankoknál mit jelent az hogy research? Van 215 ezer kreditem és jópár tankra elég lenne már de nem engedi megvenni mert az van a tanknál hogy research.

Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál

(#1135) emre válasza Wasp91 (#1134) üzenetére


emre
veterán

magyarítás igaz az előző peccshez lett csinálva, de az újjal is működik

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1136) stork13 válasza emre (#1133) üzenetére


stork13
aktív tag

A játékban a Tier 5-ös tankok a legjobb pénzkeresők. Mint például a Stug is.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#1137) csaabz


csaabz
őstag

T29 legerősebb ágyúja 40.000 XP (!!!)
Basszus.
Az több, mint amennyibe a tank kifejlesztése került... :(

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#1138) nickwaren


nickwaren
tag

A KV-3-ra érdemes kifejleszteni és feltenni a 100 mm-es ágyút? Jelenleg a 107-es van rajta és szeretnék minél hamarabb átugrani az IS-re, de gondolkozok rajta, hogy fullra teszem a KV-3-at, hogy legyen egy nagyobb free xp termelő.

(#1139) csaabz válasza nickwaren (#1138) üzenetére


csaabz
őstag

Én gondolkodás nélkül mennék az IS-re.
Nagy élmény egyre erősebb heavy tankkal menni és lassan a mezőny tetejére kerülni.

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#1140) Wasp91 válasza emre (#1135) üzenetére


Wasp91
aktív tag

Köszi. Azóta rájöttem hogy mit kell.

Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál

(#1141) grunge


grunge
addikt

Uj xp rekord! 1585! mindezt egy vk3001p-vel! go for panther :)

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1142) Eagle16 válasza csaabz (#1137) üzenetére


Eagle16
addikt

Megéri, hidd el :)

Tier 8-as nehéz tankokat is átlőhetsz vele könnyedén, és 360-as sebzéssel ráadásul...

[ Szerkesztve ]

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#1143) grunge


grunge
addikt

Ha 155-245mm a 88as L71-es átütő képessége, akkor miért nem lehet sohasem sebezni az is4-et, ami 170milis toronypáncéllal jön? :F legtöbb esetben ennyi látszik belöle...

[ Szerkesztve ]

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1144) belaazallat válasza grunge (#1143) üzenetére


belaazallat
addikt

Mert ívelt a páncélzata, mert orosz technika. Szemből ne AP-vel próbálkozz, inkább a HE lövedékkel.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1145) grunge válasza belaazallat (#1144) üzenetére


grunge
addikt

Az orosz technika:D:D ezek az ágyúk másél km-ről 30 fokos becsapódási szög mellett ütötték át a több mint 100mm-t, szóval lehet ívelt :) de 10m-ről azért igazán röhely hogy semmi esélyem. az is3-at pedig simán lesebzem 5-10%ra, utána meg ami létezik lepattan róla, vagy csak szimplán eltűnik a lövedék.

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1146) belaazallat válasza grunge (#1145) üzenetére


belaazallat
addikt

Az orosz fejlesztők szerint így működik a technika.

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#1147) grunge válasza belaazallat (#1146) üzenetére


grunge
addikt

igen-igen. de még a játékban leirt nyers adatokat nézve is eléggé mokáss a "fölény". időnként tönkreteszi a játékélményt... :(

159 SW 1.9 jtdm <3

(#1148) emre


emre
veterán

Megvan a JagdPzIV, de piszkosul kell figyelni rá, mert könnyen átfordul veszteségesbe az üzemeltetés. Most 88-as ágyúra gyúrok, mivel a Jagdpanter-en is az az van. :U

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1149) virkir


virkir
veterán

Mindenkit szopóágra rakott a játék amint meglett a Tigris?
Nem értem amíg a VK-val mentem 50-50%-os volt a csaták aránya a Tigrissel meg 80-20 és ezt is érdekesen számolja.
Van amikor nem csinálok semmit csak túlélek azt vastagon számolja ha nyert a csata amikor meg kilövök kettőt és kapok egy sniper plecsnit vesztett meccsnél azt is vastagon csak mínuszba.
Ráadásul folyamatosan berak a balf@sz nagyvasak közé ahol esélyem nincs a 88/L56-al semmire jóformán. Mintha cseresznyemaggal köpködném az ellent.
Egyik gyöngyszem például.

Hasonló balf@sz társaság, itt még volt 10 másodperce miután kilőtték a VK4502-őt

Vagy egy másik, csak a négy arty van életben egyetlen kill nélkül :W

Mikor meg a kicsik közé tesz be azok meg megindulnak mint a hangyaboly ha vizet kap minden összhang nélkül, naná, hogy egyedül maradok és sikeresen szétszednek.
Komolyan elgondolkodtató hanyagolni a német vonalat.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1150) Ghostface válasza virkir (#1149) üzenetére


Ghostface
senior tag

Én ezen sírok már hetek óta. Nevetségesen szar mind a Tigris mind a Királytigris. Ma a KT-vel az első 5 csatámat elvesztettem -30k-val álltam úgyhogy abba is hagytam. 3-4 hete megvan a KT és azóta hogy mindent kifejlesztettem és megvettem rá még csak 700000 creditet gyűjtöttem össze. Igaz nem játszok csak napi 1-2-3 órát mikor hogy van időm, de így sose lesz meg a 3,5 millióm a VKra. Én is elgondolkoztam hogy másik oldallal kéne játszani, de nem érdekelnek sem a komcsi sem az amerikai tankok. Undorítóan erősek és közük sincs a 2.vh-hoz. Na mindegy, úgyse érek semmit a siránkozással, de ha ilyen marad a balance akkor én a véglegessel már nem játszok. Pedig erre még költöttem is volna. :(

PSN: Nifty_Ghostface

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.